Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 18 de maig del 2009

Acaba la lliga per al CF Beniarrés

El passat diumenge, el CF Beniarrés va jugar el seu darrer partit en la 2ª regional grup XIII on jugava el nostre equip. Després de tant de temps sense jugar-se a futbol al nostre poble aquest any hem pogut gaudir d’aquest esport amb el suport de l’ajuntament de Beniarrés i de molta gent anònima i no tant anònima que s’ha deixat part del seu temps lliure per fer possible que els futbol es tornara a jugar al camp de La Parà després de 25 anys.


El resultat és el que menys. Amb un començament bastant fluix, com era d’esperar, l’equip ha anat consolidant-se partit rere partit, acabant amb un bon nivell, que fa que per a la propera temporada 2009 – 2010, siguen altres els ànims tant dels jugadors com dels aficionats i perquè no, dels objectius de l’equip.

Escut del CF Beniarrés

Jugadors de l’equip del CF Beniarrés m’han fet arribar que faça extensiu l’agraïment dels jugadors i de la junta directiva a tot el poble de Beniarrés per el suport que han tingut allà on han jugat i en especial a las Brigadas Rayistas que s’han deixat la pell darrer de l’equip.

Informar que el proper dissabte 23 de maig a les 18:00 hores al camp de La Parà tindrà lloc un partit de futbol entre el CF Beniarrés i un equip format per membres de les Brigadas Rayistas, acabant tot com deu d’acabar, amb un sopar a la filà dels Moros dels Benicadell.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Força Beniarres sempre!!!
Kin any mes guapo mos ha fet pasar Diumenge darrere Diumenge!!!
Este finde q bon partit de germanor i bon rollo!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...