Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

diumenge, 10 de maig del 2009

Ple Extraordinari a l’Ajuntament de Beniarrés

L’alcalde- president de l’Ajuntament de Beniarrés ha convocat sessió extraordinària per al proper dimecres dia 13 d maig a les 17:00 hores amb el següent punts:
ORDRE DEL DIA


1.- Aprovació de l’acta de la sessió anterior la 7/09 de 23 d’abril.

2.- Donar compte del decret 73/09 pel que s’aprova la liquidació del pressupost de l’exercici 2008

En aquest punt el que s’informa és de com ha quedat el balanç econòmic de l’any 2008, es a dir, es resten els ingressos de les despeses i si ix positiu hi haurà superàvit i si ix negatiu hi hauran perdudes. Cal recordar que més de 50.000 € en factures de l’any 2008, s’han passat al pressupost de l’any 2009 mitjançant un reconeixement de crèdit aprovat amb els vots del Partido Popular. L’any 2007 es va tancar amb un dèficit de 4.000 € i es van reconeixements extrajudicials de crèdits per valor de 70.000 € que van ser pagats a càrrec del pressupost del 2008.

3.- Modificació ordenança fiscal prestació de serveis en la piscina municipal, instal·lacions esportives i escoles esportives municipals.

En aquest punt el que es votarà serà la modificació d’aquesta ordenança, be baixant el que es paga per algun d’aquestes prestacions, be pujant-les o be regular el pagament per alguna activitat nova.

4.- Aprovació del projecte de Conveni de Cooperació entre l’Excm Diputació d’Alacant i l’Ajuntament de Beniarrés per a executar les obres d’instal·lació de sòl protector da cautxú en parcs públics del municipi.

5.- Realització de sorteig públic per a la formació de les meses electorals que s’han de constituir el dia 7 de juny del 2009 amb motiu d’Eleccions al Parlament Europeu.

Ací cal recordar que el dia 7 de juny son les comunions a Beniarrés i degut al gran nombre de xiquets i xiquetes que prenen la Primera Comunió és fàcil que algun familiar directe d’aquests ixca elegit a les taules ( s’elegisen 18 persones però sols 6 deuen estar al llarg de tota la jornada electoral). Animar a la gent a que vaja a votar

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Fede: no penses possar la crònica del plenari?

Beniarres al dia ha dit...

Clar que si. He anat un mica liat. A veure si aquesta vesprada el faig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...