Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 17 de març del 2009

Nova campanya de la Conferència Episcopal Espanyola, que en penses?

Església: " Es protegeix més als "linces" que als no naixcuts"


El cartell de la Jornada en Defensa de la Vida, organitzada per l'Església catòlica per al pròxim 25 de març, compara la protecció legal que rep el "lince" ibèric en comparació de la d'un xiquet de bloquers. Els bisbes denuncien que es protegeix més a la flora i la fauna que als no nascuts, en referència a la reforma de la llei de l'avortament

14 comentaris:

Quimera ha dit...

El que és una vergonya és que al segle XXI continuïn relacionant sexe amb reproducció. Que es neguin a tota mesura contraceptiva. Que tanquin els ulls a la natalitat descontrolada de segons quins països del tercer món. Que obviïn el contagi de malalties greus via sexual. No es pot comparar de cap de les maneres la protecció legal de certs animals en extinció a les mesures contraceptives. És una vergonya que ens vulguin manipular. I encara més que ens deixem manipular. Una creença religiosa no ha d'imperar per sobre d'una societat. Qui no vulgui avortar, que no ho faci. Però que no neguin, en nom d'unes creences religioses, el dret a qui vulgui fer-ho.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb el primer comentari. Doneu-se compte si és manipulador que posen la foto d'un xiquet de bolquers quant la cosa que avortes és una cosa sense vida com a molt desenvolupat el de la segona foto superior.

Anònim ha dit...

De dones prenyades, les que mes hauran avortat en percentatge seran sense cap dubte les monges. Sempre en segona moral. De fet si vols encontrar paritaria, una herba amb propietas avortives, buscala pels convents. I quantes voltes, en l'actualitat, en obres de reforma de convents han encontrat restes humanes del que serien avorts amagats.
La esglesia és mestra en predicar una cosa i fer un altra.

Beniarres al dia ha dit...

Ànim i endavant

Realment aquesta “campanya” no te nom. La primera cosa és que tots els diners que van a gastar-se els podrien ajudar als més necessitats.

En segon lloc, si fos per l’església no vull pensar com estaria el nostre mon en quant avanços mèdics, tecnològics i de benestar social d’un gran “ nombre de gent” no sols dels “privilegiats o triats per Deu” per a gaudir en aquest mon terrenal. Sempre que veig campanyes d’aquestes recorde la pel•lícula “ El nom de la rosa”. Ral vegada siga moment de tornar-la a veure.

I en tercer lloc i per no allargar-se més, com pot l’església parlar de dret a la vida i de protecció de l vida quan els pobles del tercer mon els prohibeix els preservatius condemnant-los a la mort amb la SIDA i amb la sobre població, quan l’església ha callat quan les “riques” anaven a Anglaterra a avortar.

Que deixen elegir lliurement a la gent que prou desgràcia tenen quan han de triar entre avortar o tindre un xiquet amb deficiències i moltes vegades condemnat a la mort.

Anònim ha dit...

Allò que ha dit el Papa en Àfrica sobre la sida i els condons, no té nom.
De veritat hi ha algú que pense que l'ús del condó no evita la transmissió de la sida?, ¿que sols és la castitat la que l'evitarà?
Aquest seria un bon tema per als sermons de les misses de diumenge.

Anònim ha dit...

Existix sobrada evidència científica que la vida comença en el moment de la fecundació" i, en conseqüència, que un avortament "no és només la interrupció voluntària de l'embaràs, sinó un acte simple i cruel de 'interrupció d'una vida humana".sense que la victima no es pot defendre,lo primer que sent una mare prenyada, s´´on els bategs del cor.al segon comentari dirli, ¿de veritat pot pensar que "AIXÓ QUE TÚ DIUS, ES UNA COSA SENSE VIDA? aixó és una vida humana indefensa, no un sac de taronges podrides. QUE POCA MORAL

Anònim ha dit...

QUE POCA VERGUENZA METERSE CON LAS MONJAS SEGURO QUE ELLAS HACEN SU TRABAJO MUCHO MEJOR QUE VOSOTROS.
UN POQUITO DE RESPETO, PORQUE LOS QUE MÁS LAS CRITICAIS, SOIS LOS PRIMEROS EN LLEVAR A VUESTROS HIJOS AL BAUTIZA A LA COMUNION, Y LOS UE QENCIMA MÁS EXIGIS, LA MORAL SE DEFIENDE POR ENCIMA DE TODO, NO SOLO CUANDO OS CONVENGA.
FEDE, HABLAR ASI NO TE PARA MUY BIEN......

Anònim ha dit...

Als que estan a favor de les formes (actituds) de la jerarquia eclesiástica (no els creients de base, que mereixen tot el meu respecte):
Per què gasten tanta energia en la prohibició de l'ús del condó com a mitjà d'evitar la sida i tan poca en aconseguir medicaments per millorar o curar-la (la sida?
¿No us pareix una total hipocresia?
Quan a l'avortament, en època d'Aznar, no es van manifestar ni una sola vegada i la llei sobre l'avortament ja existia.

Anònim ha dit...

Dius: "acte simple i cruel de 'interrupció d'una vida humana" si clar, si per vosaltres , fins i tot fer-se una palla és un acte simple i cruel d'interrupció d'una vida humana.
Les monjes si que van fer ven be el treball de llepones en la represió franquista, ara el treball d'arreglar el mon resant no els ix molt be, hem sembla que fracasen.

Anònim ha dit...

Mireu ací: http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/127356

deixa prou clar la moral de cadascú.

I qui no vullga avortar que no avorte, però qui vullga que pugafer-ho. Nosaltres parim, nosaltres decidim! No la conferencia episcopal que ells de criar xiquets i de familia parlaran molt però faran poc.

Anònim ha dit...

sehttp://www.priestsforlife.org/video/imag/

NO VOS PAREIX AÇO UN ASSASINAT!

Anònim ha dit...

I aquesta nena del Brasil, de 9 anys, violada i embarassada de bessons, a qui des del Vaticà se li ha prohibit que avorti per salvar els fetus de 5 setmanes tot i que la vida de la nena corre perill? la vida d'aquesta nena no és important? i sí la d'uns fetus que no tenen cap possibilitat de sobreviure? I totes les nenes menors de 12 anys, que n'hi ha un munt, que han estat violades i n'han quedat embarassades? au, vinga. Això sí que no té perdó de déu!

Anònim ha dit...

Ademés, el lince no és iberic sino boreal...

Anònim ha dit...

Cada persona es libre de hacer de su cuerpo lo que le de la gana,si una mujer decide abortar sus razones tendra y es mejor un aborto que esperar que nazca y pare el bebe en un contenedor de basura como sucede mucho ultimamente,la desesperacion hace hacer muchas cosas,la iglesia habla mucho y en lugar de hablar lo que tiene que hacer es dar todo el dinero que tienen a los pobres y vivir ellos humildemente como antes lo hacian , pero viven mejor que los que estan trabajando 12 horas diarias,para dos sermones que dan,no tiene comparacion un animal a un feto,pero es que ponen la foto de un bebe como si fueramos tontos,una foto ideal seria a ellos comiendo y las madres con sus hijos buscando en los contenedores de basura para poder comer y una mujer preñada diciendo aborto para no darle miserias ami hijo,esa es la realidad y que se dejen de tanta hipocresia ,si hubiera de todo para todos no pasaria nada ,PERO SOLO ELLOS:LOS POLITICOS ,LA IGLESIA,Y LOS REYES VIVEN DE PUTA MADRE,LOS CUIDADANOS TRABAJAMOS COMO NEGROS,NUESTRA SUDOR ES PARA SUS BUENOS COCHES ,BUENAS CASAS,VACACIONES,GUARDAESPALDAS,ETC...DE ELLOS SON TODOS SON UNOS CHUPONES, Y QUIEREN DECIDIR SOBRE LO QUE UNA MUJER QUIERE HACER CON SU VIDA, PERO DE VERDAD DE QUE VAN YO SI POR MI FUERA LOS POnDRIA A TODOS EN UNA CANTERA A PICAR PIEDRA QUE SEPAN LO QUE NOS CUESTA ALOS ESPAÑOLES SOBREVIVIR,solo teneis que ver la diferencias de sueldo que hay ,ellos hacen el mismo esfuerzo que un albañil con frio o calor en plena calle?pues preguntarles que cobran....hijos para que sufran como nosotros sin trabajo,sin estudios,sin nada...anda que no saben ni lo que dicen HOY EN ESPAÑA TENER UN HIJO ES COSA DE RICOS,LAS FAMILIAS TRABAJADORES NO PUEDEN TENER HIJOS SEÑORES EN ESPAÑA SOMOS 1000 EURISTAS JAJAJA DE RISA.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...