Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 23 de febrer del 2009

Quina diferència hi ha?

El passat dilluns dia 16 de febrer llegia una noticia al diari INFORMACION que deia el següent: “ Una planta solar finançarà el consum elèctric de l’Alqueria”. A l’article periodístic s’informava de com l’Aqueia d’Asnar estava cobrint la pista poliesportiva i com l’equip de govern tenia previst instal·lar plaques solars al sostre de la pista coberta per a generar energia elèctrica que abaratira la despesa que l’Ajuntamert de l’Alqueria li paga a l’empresa subministradora. Al mateix article també s’informava de que al sostre de l’Ajuntament d’aquesta població ja tenen instal·lades plaques solars que generen el 20 % del consum que te l’Ajuntament de l’Alqueria i tots els seus edificis. La nova inversió per a posar plaques solars en la coberta del pista poliesportiva tenia un pressupost de 200.000 €.

Fins ací simplement alegrar-se de que ajuntaments de la nostra comarca aposten per energies netes que redueixen les emissions de CO2 a l’atmosfera i que a més a més, abaratixen la despesa municipal en factures d’energia elèctrica.

Al llegir aquesta noticia, u extrapola aquesta situació de l’Ajuntament de l’Alqueria amb la de l’Ajuntament de Beniarrés i compara que es fa en un poble i que no es fa en un altre amb les mateixes instal·lacions.

A Beniarrés tenim una coberta de l’Ajuntament que no s’està utilitzant per generar energia elèctrica quan perfectament es podria fer amb la instal·lació de plaques solars per abaratir la despesa de les factures en energia elèctrica. A l’Ajuntament de l’Alqueria si que ampren la coberta de l’ajuntament per a generar energia elèctrica.

A Beniarrés a l’igual que a l’Alqueria la Diputació ha cobert la pista poliesportiva sense costar-li un euro a cap dels dos ajuntaments. A Beniarrés tenim la coberta de la pista poliesportiva per a parar el sol i en canvi l’Ajuntament de l’Alqueria va a utilitzar aquesta coberta de la pista poliesportiva per a posar plaques solars i generar energia elèctrica per abaratir la despesa municipal.

A Beniarrés tenim un alcalde que també te sou de la Diputació d’Alacant i a més a més, també tenim un regidora alliberada que cobra de l’erari públic religiosament. A l’Alqueria tenim un alcalde que també cobra de la Diputació però no hi ha cap regidor ni regidora alliberada.

Evidentment si l’equip de govern de l’Ajuntament de Beniarrés tinguera voluntat política, tots dos ajuntaments, el de Beniarrés i el de l’Alqueria d’Asnar, actuarien de la mateixa forma i el nostre poble podria estalviar un bon grapat d’euros que podrien anar destinats a altres menesters.

Després d’aquests tres exemples sols trobe una diferència: a Beniarrés governa el Partido Popular i a l’Alqueria d’Asnar governa el Partit Socialista del País Valencià.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Para tu información , el ayuntamiento esta estudiando 3 proyectos de energia solar, Tiolisto.
Parece ser que siempre descubras america, y cuando tu y los tuyos vas, los otros ya vuelven pero de sobra.
Monta otros articulos de mas interes y no compares a JAUME FABRA con nuestro ayuntamiento ,
per favor.

Beniarres al dia ha dit...

De “Tiolisto” res. Tu comprar aquest dos ajuntaments a veure si el que di és mentida. Hui en dia l’ajuntament de Beniarrés no te cap edifici municipal que genere energia elèctriva provinent de l’energia solar. Això és una realitat t’agrade o no quant a tots els programes electorals de les passades eleccions tots ho portavem. Evidentment el PP té majoria i si no hi han instal•lades a dia d’avui és perquè el PP no ho veu a be.

Ací ningú descobreix res. És el que hi ha i com molt bé sabràs, al pressupost de l’ajuntament de Beniarrés per a l’any 2009 no hi ha un sols euro per portar aquesta iniciativa endavant. Això si, perdona, el “ayuntamiento lo está estudiando”, la qual cosa vol dir que de moment res de res.

Si lliges aquest blog és perquè vols. No se per a que critiques tinent la possibilitat de publicar els articles que consideres oportuns a la web del PP de Beniarrés. Consideres interessant l’article que denuncia que l’ajuntament de Beniarrés sols vol netejar una dia a la setmana la guarderia municipal segons el plec de condicions entregat a les empreses interessades?

Li diuen Jaume Pascual, és alcalde del seu poble des de fa més de 25 anys i crec que els alqueriencs i alquerienques quan voten a una persona 25 seguits d’alcalde per alguna cosa serà. Per a FABRA ja tenim el de Castelló, que fixat tu si te poca memòria que no sap ni quanta gent a col•locat ell des de que està en política. Aquest personatge si que es per a que no el comparen amb ningú persona honrada.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...