Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 17 de febrer del 2009

L’estrany criteri informatiu de Canal 9



En la foto que encapçala aquest article hi ha una "montonera" de periodistes cobrint la visita que dos diputats autonòmics valencians van fer a la seu de l'organisme públic, la Societat Gestora de la Imatge Estratègica de la Comunitat, que va signar mil i un contractes amb "Orange Market", una empresa vinculada a la "operació Gürtel". La imatge és menuda però suficient per a veure que estan tots els mitjans. Tots, menys un clar. Com? Canal 9 per descomptat. La televisió autonòmica valenciana no considera noticiós el fet.

Açò era ahir. Avui nou capítol. S'ha conegut que Serafín Castellano, conseller de Governació de la Generalitat Valenciana ha adjudicat durant deu anys obres a una empresa d'uns amics íntims, tan íntims que fins i tot comparteixen crèdits. Avui Castellano ha convocat una roda de premsa per a donar explicacions. Canal 9 l'ha ignorat, no ha dit ni paraula del cas. Això sí, Canal 9 s'ha desplaçat fins a Sueca on Serafín Castellano presentava aquest matí un reglament sobre com els "xiquets" han d'utilitzar els petards. En aquest cas si, s'han arreplegat les seues paraules, i s'han emès. Sobre petards, clar. D'allò altre gens.

Article estret del Blog de Julià Álvaro

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo com a valencià hem dona vergonya el que fan amb els meus diners, la merda de noticiari que fan en Canal nou, és patètic. Manipulen l´informació , mos fan creure que el Camps i el pijo del seu amic son els millors i son una punyetera merda,uns mentirosos i uns peseteros. Fora CanalCamps.

Anònim ha dit...

Canal 9 bufam un ou!!!!

Anònim ha dit...

com a valenciana em dona vergonya no poder vore un sol informatiu a la que deuria ser la meua t.v, quan podrem tindre els valencians una televisió independent i de qualitat? espere que açó ho recorden els nostres si algún dia governen i per llei la facen independent.
Enhorabona pel blog.
un salut desde Benetússer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...