Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 5 de novembre del 2008

Educació per a la Ciutadania a la revista “ El Jueves”

La revista satírica d’actualitat i humor gràfic “El Jueves” no ha deixat passar l’ocasió i aquesta vegada li ho han posat de perles per a fer una vinyeta del desgavell que està fent el nostre govern valencià, amb al capdavant el conseller Alejandro Font de Mora, àries “Blackberry Fountain” i amb el vist i plau del president de tots el valencians ( d’alguns més que d’altres especialment si son amiguets) Franciso Camps de Golf amb l’ensenyament de l’assignatura d’Educació per a la Ciutadania , que com molts sabreu està impartint-se al País Valencià en anglés i on la comunitat educativa ha eixit al carrer demanant la retirada d’aquesta ordre.

A la revista “ El Jueves” podem llegir un sainet valencià titulat “El fracàs escolar no és per casualitat”. El resultat el podeu veure tot seguit amb Camps i Font de Mora com a protagonistes.

Clica ací per ampliar la imatge

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Que bò!!!

Anònim ha dit...

El tema no és per a riure, més bé per a plorar.
Com poden creure's que es pot donar en anglès?

Beniarres al dia ha dit...

El que passa es que realment, es que Educació per a la Ciutadania es dona en anglés precisament per a que NO es "done". Es a dir, per a que no s'entenga i siga un autèntic fracàs

Anònim ha dit...

Una pregunta:
Està previst donar aquesta assignatura també en Primària i Infantil?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...