Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 27 d’agost del 2008

Sols es parla d’açò a Beniarrés

Aquesta darrera setmana del mes d’agost el que més es parla al nostre poble no es com van anar les festes, ni com has passat les vacances, ni si els grups musicals de festes eren bons o roïns, no. El tema de conversa al nostre poble per tot arreu és que tenim tots els bars tancats.

Per esmorzar un entrepà o un tros de pa torrat amb un tallat cal anar a les poblacions veïnes de Gaianes i l’Orxa, per citar les més properes. Per fer-te un cervesa al migdia i un platet cal anar a Gaianes o a l’Orxa i per fer-te la cerveseta per la nit cal anar a Gaianes o a l’Orxa ( la Gelateria i el Bar dels Jubilats han obert de forma extraordinària aquesta setmana de matí).

En aquesta setmana, els 4 bars on la gent va a esmorzar o fer-se una cervesa o picadeta estan tots tancats i si vas als pobles dels voltants veus que està ple de gent de Beniarrés. No es podria organitzar el tancament dels bars?

Tothom té dret a unes vacances i els baristes més doncs les tenen ben guanyades, ja que hores li’n tiren un bon grapat però un poble no es pot quedar sense un servei com puga ser un bar. Es deuria regular d’alguna manera el torn de tancament dels bars per a que aquest servei no es deixe de prestar a la població i als visitants i és ací on deu posar el cap l’Ajuntament de Beniarrés creant una comissió de comerç per garantir que aquests serveis, el mateix que panaderies, perruqueries, carnisseries, botigues i bars, tanquen d’un forma ordena sense perjudicar als usuaris o perjudicar el menys possible i garantint una prestació mínima per a la població que s’hi troba al poble i als qui ens visiten.

Si l’Ajuntament de Beniarrés vol apostar per el turisme d’interior, no sols calen adequacions en paratges naturals o creant museus ( encara que el que tenim dela Cova de l’Or sempre està tancat), cal que una de les primeres coses que es deu de fer es crear una comissió de coemrç on estiguen els diferents serveis que es presten a Beniarrés ( bars, perruqueries, botigues,panaderies, carnisseries, etc) per a que estiguen organitzats i no passe el que ha passat enguany i l’any passat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Soles ens queixem esta semana , ¿ i la resta de l´any ? El servei que donen els " BARS DE BENIARRÉS " ¿es el correcte ?
jo pense que no , torna a posar una votaçio popular en el blog i a vore que pensen els demes internautes. grasies.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...