Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 5 de març del 2008

NO ÉS EL MATEIX

Els cartells de propaganda electoral del PSOE son arrancats en Beniarrés

En aquestes imatges es pot veure l’estat en que han quedat els cartells de propaganda electoral que el PSOE havia penjat en els llocs autoritzats. El respecte a les idees polítiques en alguna gent del nostre poble deixa molt que desitjar .



Propaganda electoral arrancada en el Mur

Evidentment, aquest fet no es aplicable a una “xiquillada”, doncs de ser així també hagueren arrancat la resta de cartells que s’hi troben a una mateix alçada.


Propagana electoral arrancada i taxada en el Mur

Nosaltres no diguem al igual que fa Rita Barberà que quan li cremen els contenidors de fem tirà la culpa a Zapatero que la culpa de que els cartells electorals del PSOE hagen sigut arrancats siga culpa de l’alcalde. NO es així. L’únic responsable és la persona o persones que no han fet i ben prompte estaran els noms en aquest mateix blog.

Propaganda electoral en el Trinquet on es pot apreciar quins son els cartells que s'han arrancat

No som tots igual. Per tot el que mereix la pena seguirem psoant cartells

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina llastima que arranquen soles els del PSOE. ¿ No te acuerdas cuando vosotros ( PSOE ) arrancaisteis los carteles de otros partidos politicos ? en el Barrio Ribera para ser mas exactos. Para ser una xiquillada , el autor ya estaba bien crecidito y entonces no decias que somos todos iguales.
Fede que lastima que se te vea tanto el plumero y solo veas lo que te interese.
Publica este comentario que tambien hace falta.
Gracias.

Anònim ha dit...

fede te reto a un cara a cara y de moderadora la xoni de muro

Beniarres al dia ha dit...

No fa falta que em digues el que tinc que publicar. Mentre no insultes te se publicaran el comentaris i si vols algun escrit,això si, amb nom i cognoms que després venen cara a mi.

JO si que estava en lo que tu contes. I vull aclarir alguna cosa:

1.- Els cartells electorals estaven apegats en la façana de la casa, que no era el lloc autoritzat per l’ajuntament ni la junta electoral i on mai s’havien apegat cartells doncs el lloc autoritzat era la PARET NEGRA, lloc on actualment hi ha un tablero per pegar-los. Per tant no es podien pegar cartells en eixe lloc. NO estava autoritzat

2.- Prova del que dic, és que membres d’un partit polític van anunciar a bombo i plantillo que anaven a denunciar a l’autor a la junta electoral i NO ho van fer, no per remordiments, ja que ganes ne teien, sinó perquè sabien que NO tenien la raó.

Ara els llocs on han sigut arrancats, és una lloc AUTORITZAT i em sembla dolent que en compte de denunciar, ho justifiques dient que això ja s’havia fet abans.

I clar que me se veu el plumero que ja estic creixcudet i també la cara no com tu que t’amagues baix un anonimat.

Beniarres al dia ha dit...

Però de que hem de parlar de futbol o de cuina o de política? I almenys per a fer un debat tindran que haver dues persones i jo de moment sols en conec a una, que soc jo.

Quan estes dues coses estiguen clares. El dia que vullgues

Anònim ha dit...

Doncs si era veritat!! Sera cert aixo de que vergonya de PSOE.., ademes de avisar a la gent i que els fique be,els vau arrancar a lo "yo soy la ley"??!!! Quina vergonya!! Damunt era gent del poble i no ZP i Rajoy que mos importen una merda, tots foraaa!!!

Anònim ha dit...

fede, soy el del reto cara a cara, hablaremos de politica
por cierto ¿cuando arrancaisteis la propaganda electoral en el barrio a que hora fue de la noche?
¿si no estava autorizado porque no lo quetasteis, a plena luz del dia?
SI TENEIS LA RAZON SIEMPRE, ¿PORQUE OS ESCONDEIS?

salva ha dit...

et sembla mes greu arrancar un cartells que agredir, insultar i humillar a la concejala del PP MARIA SAN GIL?.Eixa es la democracia que tenim en Espanya, i els partits de l'esquerra no fa rés per evitarla.AIXO SI QUE ES LLIBERTAD D'EXPRESSIO!

Beniarres al dia ha dit...

Be ja hi ha una cosa clara. L’altra es saber contra qui tinc que debatre. Espere resposta.

Com pots ¿porque os escondeis? Quan no t’atreveixes ni a donar el teu nom per a que tot lo mon sapiga qui eres.

Sembla que vols recordar temps passats i no denunciar l’arrancada dels cartells del PSOE en aqueta campanya.

Va ser a la 1:30 hores de la nit, el dia de la pegada de cartells de les eleccions locals quan van eixir amgats gent entre les oliveres d’un bancal fent fotos. Els cartells vanquedar pegats en la façana de la casa encara que eixe no era el lloc autoritzat per la junta electoral perquè no voliem més incidents i perquè dos cartells més que menys no anaven a canviar la intenció de vot de la gent de Beniarrés.

¿Peruqé si els delicte era tan greu i tenien la rao no ho van denunciar a la junta electoral?

Per cert no em dones un do que no tinc. La rao sempre se la apropien els feixistes que no volen debatre i no em considere un d’ells.

Espere que condemnes el que ha passat amb les cartells electorals dels PSOE amb la mateixa energia que estàs emprant en denunciar el que estàs dient.

Beniarres al dia ha dit...

Salva, ja feia temps que no entraves amb el teu “nick”.M’agrada que estigues de nou per ací.

Totalment condemnable, al igual que els atacs als actes electorals d’ERPV o als insults a de la Vega en la Universitat de València, que tu obvies anomenar.

Eixa no és la democràcia que tenim en Espanya sinò com una minoria la interpreta. Ni una agressió més a cap forma d’expressió política

Anònim ha dit...

Vaig a contarte una agressio que va sufrir un militant del PP, no se heu sabies o heu sabieu, pero es interessant
El PSOE utiliza a un discapacitado para acusar al PP de "falsificar víctimas" en las manifestaciones contra ETA
Sucedió el jueves en la cadena en abierto de Polanco, cuando Iñaki Gabilondo presentó la noticia diciendo: "les vamos a contar una historia sin añadir nada". La imagen mostraba a un hombre en silla de ruedas participando en la cabecera de la manifestación de la AVT. Gabilondo aportó el dato: no es víctima del terrorismo aunque, eso sí, apenas puede andar por culpa de una poliomielitis, enfermedad considerada discapacitante. José Blanco, en su blog, acusa al PP de "mentir en la calidad de las víctimas". Según López Garrido, el manifestante "hizo el papel de víctima porque padecer polio no le impide andar".
Bueno a dia de hui ningu del psoe a demanat perdo a ixa persona, soles Iñaki Gabilondo,es que soles contes lo que heu pareix be a tu
Tinc historietes aixina pa anar i vendre i si es mentira demostrameu

Anònim ha dit...

fede un oblit que s´ha quedat per comentar
Jesus Vazquez hui a dit que mai han insultat als votants del PP, be, he encontrat un video mol bo, no te desperdici,
http://www.libertaddigital.com:6680/index.php?action=ShowVideo&vid=zkqXLHeA23o&comment=Zapatero,%20agasajado%20por%20los%20artistas

Beniarres al dia ha dit...

Anònim, sincerament i no es que no vullga debatre amb tú però que té que veure el que comentes amb la noticia que ix al blog sobre la arrancada dels cartells del PSOE a Beniarrés?

NO negue el que dius però si tinguera que posar tot el que ix, no cabria en aquest blog. Ací podriem estar omplint pàgines i pàgines sobre descalificacions d'uns i d'altres.

Et convide a que faces un blog i que poses tot el que cregues. Es molt senzil i debades. Si vols t'ajude.

Carlos V ha dit...

UN UTÓPICO NECESARIO
Antes que nada quiero dar mi visión sobre el último debate. Mariano ganó de forma bastante clara. Supo aprovechar muy bien el orden de intervención mientras Zapatero no ha estuvo cómodo en la mayor parte del debate. Ha ido a remolque. En cambio en el discurso final Rajoy ha vuelto a hacerse el “harakiri” con la ñoñería de la niña mientras que Zapatero ha conseguido “vender” mejor su producto.
Pero el destino de una nación como es España no se puede decidir por el papel de uno u otro en el debate sino por su labor durante su legislatura. Aquí es donde Zapatero gana de calle y por varios cuerpos.
Ley de Igualdad, ayuda a los jóvenes para emanciparse, cumplimiento de sacarnos de una guerra injusta, ley de dependencia, matrimonio homosexual, adopción por igual… las medidas sociales tomadas a lo largo de la legislatura son iniciativas cruciales en una sociedad cada día más necesitada de ellas.
Muchos dicen que Zapatero es un utópico, iluso incluso en algunas cuestiones. Pero la ilusión es necesaria. Una sociedad sin ilusión ni sueños nunca podrá avanzar.
Los grandes logros de la sociedad contemporánea son fruto de la utopía descabellada de algunos. Desde el sufragio universal a la consecución del voto femenino. Desde la ONU a la Seguridad Social. Desde el divorcio al matrimonio homosexual. Desde las pensiones al derecho al aborto.
El gobierno de Zapatero ha supuesto una ruptura total con Aznar, la etapa de mayor intolerancia y oídos sordos del gobierno respecto a sus votantes, sindicatos, estudiantes y trabajadores. Aires nuevos que trajeron la búsqueda de la paz y el consenso, con el diálogo como base pare entender el sistema democrático. El final del terrorismo no se puede supeditar a la opinión de una asociación de víctimas. El presidente debe buscar por encima de todo el bien de la sociedad en general, y éste pasa por buscar la claudicación de ETA por dos vías complementarias, la presión policial y el diálogo.
Otra forma de hacer política es lo que ofrece Zapatero. Es un proyecto que necesita de otros cuatro años. Una oportunidad inmejorable para que la España del 2012 sea mejor que la de hoy en día. Buenos días y buena suerte.

Anònim ha dit...

chen fede este carlosV tampoc parla del cartells, dis-li algo
soles en dius a mi

Beniarres al dia ha dit...

Anònim, veus, igual que a tu també li s'ha publicat el comentari però amb una diferència Carlos V signa el seu comentari i a més a més pots visitar el seu blog.


et torne a oferir la meua ajuda per a que tingues el teu blog propi si no t'aclarixes

Anna ha dit...

Hola.
Passa. Al meu poble els del PP han tapat amb els seus cartells de Pons a ERPV, EU i els de Bloc-Iniciativa-Verds.
Així són ells, censuren.
Res més.
Salutacions

Beniarres al dia ha dit...

Un anònim em va dir que si svolia fer un cara a cara. Jo li vaig dir que si, per suposat, doncs crec que un debat és la millor forma de contrastar les idees.

Primerament em va aclarir que era per a parlar de política i després li vaig demanar que un anònim té nom i cognoms, que tindria que saber contra qui.

Vist que no ha tornat a dir res i que crec, com he dit abans, que un debat sempre és bo, el dia que vullga i alhora que vullga fem el debat.

Anònim, està en les teues mans. Ja diràs.

ana ha dit...

No se si te n'hauràs adonat que també hi ha cartells de Pp trencats, o només ensenyes el que vols.Crec que és un tema sense importància perquè amenazes de posar noms i tot,altres coses il·legals estan passant en Beniarrés i no es diuen, perquè si ens posem així, jo també conec uns quants noms ( ja grandets per cert) que es dediquen a posar cartells i no precisament en la porta de sa casa, sinó en la paret d'altres, a altes hores de la nit i d'amagat com a covards.Només dir-te una cosa, que el que este lliure de pecat que tire la primera pedra. I enhorabona per guanyar les eleccions. VIVA EL PP.

Anònim ha dit...

CORCA AMB TAS CLAVAT? Q LA ALCALDIA NO ES PA GENT FAENERA SI NO PA GOSOS MAL FAENERS PERO LISTOS Y ASTUTS. GENT DE POBLET GENT DE BOLET, Y ES Q EL PSOE ERA LA LLISTETA DELS BOLOS CHE COM VOLIU GUAÑAR CHE, CASI Q LLASTIMA A LALTRA SERA...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...