Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 12 de març del 2008

Es celebra el Dia de la Dona Treballadora a Beniarrés

Xerrada, espectacle, cinema i un dinar omplin una setmana d’activitats per a celebrar el dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora

L’associació de les Mestresses de Casa juntament amb la regidoria de la dona de l’Ajuntament de Beniarrés han organitzat per aquesta setmana tot un seguit d’activitats per a celebrar aquesta festa reivindicativa i que amb motiu de les eleccions generals s’ha ajornat per aquesta setmana.

La dona treballadora es doblement treballadora doncs treballa al seu respectiu lloc de treball i a més a més, majorment porta la casa endavant, la família i l’atenció a la gent gran. Cada vegada l’home ajuda més a la dona en aquests menesters però encara al meu parèixer, aquesta ajuda es queda curta.

Amb l’entrada en vigor de la Llei per a la Dependència, moltes dones veuran recompensat el seu sacrifici diari que és el deixar-se part de la seua vida atenent a les persones majors o dependents amb un sou i una seguretat social com a treballadores que son.

Tornant a la celebració del Dia de la Dona a Beniarrés, les Mestresses de Casa solen organitzar un dinar per celebrar aquesta festa. Enguany no és menys i també tornen a juntar-se per a dinar, el que no se si el tornarà a pagar l’Ajuntament de Beniarrés com excepcionalment el va pagar l’any passat amb un cost per a les arques municipals de 1685 € ( 278.000 ptes) on fins i tot se’ls va tornar 5 € a cadascuna de les assistents que els havien posat per pagar el dinar.

No vull pensar que es va pagar l’any passat perquè estàvem vespra de les eleccions locals i pense que tal vegada enguany ho torna a pagar de nou l’ajuntament ( ho des coneixc) doncs la celebració de la Festa del Dia de la Dona és la mateixa enguany que l’any passat però als cartells que ha fet l’Ajuntament de Beniarrés no posa res sobre el dinar.

Que les dones de Beniarrés passen un bon Dia de la Dona Treballadora

4 comentaris:

Anònim ha dit...

fede bona nit, descansa prou que aixo d´inventar cansa moLT
podries ferte guionista en alguna serie o pelicula en serio eres bueno, muy bueno

Beniarres al dia ha dit...

Gràcies per eixes lloances tant hiròniques.

Em pots dir que m'he inventat doncs he llegit l'article tres o quatre vegades i no ho trobe.

Gràcies

Anònim ha dit...

Segons han dir en el dinar de les mestresses de casa, l'ajuntament ha organitzat tots els actes i ha pagat 15€ per persona de 20€ que costava la plaça.

Beniarres al dia ha dit...

Semblant a l'any passat. Això vol dir que lo de pagar-ho l'any passat NO era un acte electoral.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...