Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 26 de març del 2008

El Partido Popular tria a l’imputat Ferrada com a senador

Primer utilitzen la política per a enriquir-se i després per a eludir la justícia

Les Corts van designar ahir en un ple extraordinari com a nou senador territorial en representació de la Comunitat a l'ex-alcalde del PP de Borriana Alfonso Ferrada, imputat en un jutjat de Vila-real per suposats delictes de prevaricació, malversació de fons públics i suborn relacionats amb l’aprovació d'un polèmic projecte urbanístic.

L'oposició estava indignada per que el PP es va negar a celebrar un ple els dies 12 i 13 de març amb les Falles com pretext i el 14 va decidir convocar el d'ahir, en una setmana festiva i només per a Ferrada. El nomenament d'aquest és a més rocambolesc, ja que per a això ha hagut de dimitir Andrea Fabra -filla del líder del PP a Castelló, Carlos Fabra-, triada fa vuit mesos i que ara va ser col·locada en la llista al Congrés. També ha hagut de renunciar el suplent, José Antonio Redorat, que no obstant això repeteix com substitut de Ferrada.

El PSPV no va fer cap escenificació del cabreig però el seu síndic, Ángel Lluna, va realitzar les declaracions més dures. El socialista va afirmar que el ple li havia recordat "la millor de les pel·lícules de la màfia, on el president, o el cap, i perdó pel lapsus -va dir-, de la família que ordena l'assassinat, mai està present en el lloc del crim. Avui el inductor d'aquest ple tampoc estava present en el mateix", va dir en al·lusió a l'absència del president Francisco Camps, qui a la vesprada viatjava a Roma per a una trobada avui amb el Papa.

Noticia estreta del diari Levante- EMV
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...