Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 21 de març del 2008

Coop. Agrícola “Verge de la Cova Santa” de Beniarrés: Junta General Extraordinària

Es convoca Junta General Extraordinària que tindrà lloc el proper dia 30 de març de 2008 en el Centre Cultural “Joan Fuster”, a les 11’300 hores en primera convocatòria, i a les 12’00 hores en segon convocatòria, amb el següent ordre del dia:

1.- Nomenament de dos socis per a que aproven o no l’acta que s’alçarà d’aquesta assemblea.

2.- Ratificació, si procedeix, de l’acord pres pel Consell Rector relatiu a l’ingrés de la Cooperativa com a soci de la Cooperativa de segon Grau “Coarval, Coop.V.”

3.- Presentació del projecte de obertura d’un supermercat de la xarxa COARVAL en el nou local de la Cooperativa i posterior acord al respecte.

4.- Suggeriments i preguntes al Consell Rector

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Es una vergonya que la gent de beniarres vuiga que la coperativa faiga un supermercat "per al poble" quan posa en perill els comerços i les families que han dedicat tot el seu esforç en el comerç local.
El que tindria que fer la coperativa si vol guanyar mes diners es fer un oli de major calitat, i no fer supermercats, que poden acabar en una gran part del comerç local.
Comerç local, si!
Supermercats, no!

Beniarres al dia ha dit...

No s'ha publicat un comentari per que farferencies personals a una persona de forma anònima.

Anònim quan vullgues que es publique algun comentari d'aquest tipus posa el teu nom

Anònim ha dit...

Fede estas d'acord en lo del supermercat? Pq no et mulles?(no me val q ha segut lo q han votat els socis, q et veig vindre) I el regidor de comerç q te a dir de tot a aço?Este es el comerç q voleu a Beniarres? Ah! Soc Joan i no visc de seguit al poble i espere q ara si meu publiqes.
Oli de cualitat si, vi ni una gota mes, avis per a navegants...sr President!!

Anònim ha dit...

PERDO SOC JOAN DE NOU TINC DE FERME CONTER O ALGO AL PRINCIPI PER PODER FIRMAR ELS ARTICLES??

Beniarres al dia ha dit...

Primerament dir-te que per a signar ambel teu nom els comentaris sols cal que et dones d’alta en un compte de Google (a la mateixa finestra on fas el comentari està com fer-ho).

Respecte a lo del supermercat, primerament dir-te que no soc soci i que la cooperativa es una empresa privada que fa lo que l’assemblea vota. Per curiositat hi vaig assistir a la darrera assemblea i el vot a favor de fer el supermercat va ser molt majoritari, crec que no va haver cap vot en contra ( no ho ser cert doncs era a ma alçada i no em vaig fixar).

A Beniarrés, fa poc han tancat un botiga de comestibles, així que sols en queden dos. Ben aviat si no pilla ningú es traspàs es tancarà també una drogueria. Un supermercat si ofereix bons productes i a bon preu no caldrà anar a Mercadona o Carrefour com una gran majoria de gent de Beniarrés fa i els diners es quedaran ací creant llocs de treball. Aquest nou supermercat, si es competitiu, també pot vindre gent de l’Orxa i altres poblacions. Van a urbanitzar-se àrees i es previsible que vinga gent a viure a Beniarrés, crec que pot haver suficient gent per a mantenir totes les botigues.

A Beniarrés també es fa mercat dimecres i divendres i fa un temps en fan els diumenges i això també perjudica al comerç local. Per cert el mercat dels diumenges l’organitza l’ajuntament de Beniarrés.

Anònim ha dit...

Com bé ha dit Fede, la Cooperativa intenta donar servici al poble. Actualment, el servici al poble es prou deficitari i a més, car. Ignasi, creus que la gent aniría a Mercadona o Carrefour si els preus foren pareguts en les tendes del poble?. Crec que les difències de preus en part estan justificades però també opine que s'abusa. Entec que defengues el negoci de la familia però pensa en els demés.
Segur que si haguera sigut Consum, Mercadona o altra cadena la que vuiguera montar el supermercat al poble, estarieu diguent: que importants som que volen establir-se açí. Com ho fa la Cooperativa, està mal fet.
No hi ha que ser de ment tancada i pensar més allà de ideologies polítiques.
Quan el refereixes a comerç local, et diré que només hi han 2 tendes que poden veures afectades.
També dir que l'oli que es produeix es de gran qualitat com ho demostra la gran aceptació que té, a pesar de que moltes vegades la matèria primera que duen no es de qualitat.

Anònim ha dit...

Fede p qno li dius q done la cara a este ultim anonim q defen la coope? Pq no dones la cara com a fet Nacho? Segur q el veus per el carrer i encara el saludes i fas bones raons,falsos.
Volem oli d cualitat mes si cap i menys VIIII (per a 4 ahi estem pagan tots) i menys supermercat. La ment tanca? Apliqeuse el cuento i mes encara en la politica,q feies Fede en la junta? si dius q no eres soci!!teu diC: pOlitica BRUTA

Anònim ha dit...

esta frase es bonissima
"També dir que l'oli que es produeix es de gran qualitat com ho demostra la gran aceptació que té"
a on?
en raticulin?
En les cisternes dels camions?
Ufffff
i no soles dos tendes poden vores afectades pel supermercat en son mes.

Beniarres al dia ha dit...

Per la mateixa raó que no te la demane a tu que la critiques.

Perquè no l’he de saludar? Just demà en la calçotada si el veig el saludaré. Que hi ha alguna cosa de mal en que cadascú opine el que crega? Perquè no la dones tú? Tal vegada després vages pel carrer i veus a algun membre de la junta de la Cooperativa i li pegues una palmadeta a l’esquena.

Que hipocrita que eres. Si prediques. Predica amb l’exemple i no dones consells des de l’anonimat.

A la junta hi vaig assistir perquè m’agrada estar informat. No es la primera que vaig. Mon pare es soci i algun dia ho seré quan herete els bancals. Vaig dir que no era soci i em van deixar entrar al igual que dues persones que tenia sentades davant de mi. La política la faig a l’Ajuntament com a regidor socialista.

Beniarres al dia ha dit...

Vull fer-te una reflexió: Si eres soci de la Cooperativa eres un covard per no dir el que penses en les juntes davant de la junta directiva i la resta de socis i si no eres soci no cal que et preocupes tant per una empresa privada a la qual no pertanys i per tant no pots eixir malparat de les seues gestions

Aclarix-te

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...