Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 26 de març del 2008

Organitzen una marxa amb bici per l’antiga via del tren Alcoi-Gandia

Els ajuntaments d'Alcoi, Cocentaina, Muro, Gaianes, Beniarrés i L'Orxa, han acordat treballar conjuntament en la creació de diverses activitats lúdic esportives. La primera cita, el 13 d'abril, consisteix en la ruta de bicicleta per la via verda, que uneix les poblacions d'Alcoi i Vilallonga.
Actualment el traçat es troba deteriorat, a causa de les diferents actuacions portades a terme, segons ha explicat Xavi Anduix, edil de Cocentaina. "No existeix senyalització alguna, mancada ponts com a conseqüència de la construcció de circumval·lacions i polígons i, fins i tot, alguns trams es troben asfaltats, pel que resulta necessari limitar la velocitat dels vehicles". L'organització de la primera ruta de bicicleta per la via verda, implica que el recorregut quedi senyalitzat per al posterior ús i gaudi dels esportistes, significant així mateix un reclam important de cara al turisme d'interior.

La prova donarà començament des de la plaça del-Azraq d'Alcoi, a les 8.30 hores. Els participants es dirigiran cap a les poblacions de Cocentaina, Muro, Gaianes i Beniarrés, on està previst l'esmorzar. L'últim tram, fins a Vilallonga, començarà al voltant de les 11.15 hores. L'organització ha previst autobusos i camions per a facilitar el retorn dels inscrits i les seves bicicletes. Les inscripcions poden realitzar-se en la regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi, en la plaça Els Xiques, els poliesportius de Cocentaina i de Muro, així com en els ajuntaments de Gaianes, Beniarrés i L'Orxa. La presentació va tenir lloc ahir en el consistori alcoià, contant amb la presència de Mario Santacreu, edil d'Esports; Yolanda Calbo (primer tinent d'alcalde de Beniarrés); Álex Llopis (regidor d'Esports de Muro; Xavi Anduix ( de Cocentaina); Ismael Seguí (alcalde de Gaianes) i David Seguí (coordinador d'activitats esportives de Cocentaina).

Noticia estreta del diari INFORMACION
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...