Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 26 de desembre del 2007

Les mocions que presentem els socialistes de Beniarrés al plenari del 28 de desembre

Obrir un nou carrer entre Cova Santa i Sant Francesc, no a un parquing privat a l’Hospital “Verge del Lliris “d’Alcoi, eliminar un impost i aplicar la llei de la Dependència seran les mocions presentades.

Els socialistes de Beniarrés seguim treballant per Beniarrés. El proper dia 28 de desembre (Dia dels Innocents) tindrà lloc el darrer plenari d’aquest any 2007.

Entre les mocions que presentem els socialistes estan les següents:

MOCIÓ

Beniarrés és un poble molt antic i les seus construccions i els carrers que al llarg del temps s’han anat construint-se, estaven adaptades a l’orografia del terreny on està construït el nostre poble.

Els carrers Sant Francesc i Cova Santa , son dels més llargs del poble i sols es comuniquen entre ells a l’inici i al cap del mateixos, dificultant la vida dels veïns i veïnes que hi habiten i a la resta del poble que per ell transita. Partit Socialista de Beniarrés

Actualment existeix un immoble situat al carrer Cova Santa nº 47 que comunica tots dos carrers i que hi viuen de forma esporàdica i que amb converses amb els propietaris, estarien dispostos a arribar a un acord per tal de que aquest immoble passe a propietat municipal i poder construir un carrer o altra infrastructura que comunique el carrer Sant Francesc i el carrer Cova Santa a un meitat dels dos carrers.

Creguem que amb l’adquisició d’aquest immoble, els dos carrers cobrarien una major importància de la que ja tenen, obriríem un nova via per a desenvolupar el poble, els habitants del carrer Sant Francesc, tindrien un major accés al centre del poble, es podria redireccionar la circulació dels vehicles en aquesta zona del poble, els immobles i solars existents es revaloritzarien i en definitiva tot el poble eixiria guanyant.

Actualment, l’Ajuntament de Beniarrés, té diners obtinguts de la venda de les parcel·les del polígon industrial que poden ser emprats en aquest menesters, així com conseguir finançament demanant alguna subvenció a Diputació o Conselleria per obtenir ingressos per portar-ho endavant.

Per tot açò sol·licita:

1.- Que l’ajuntament de Beniarrés, encete converses amb els propietaris d’aquest immoble per poder adquirir-lo i obrir un carrer que comunique els carrers Sant Francesc i Cova Santa.

2.- Que el proper ple ordinari, es porte a debat i la posterior deliberació i aprovació, l’acord al que hagen arribat l’Ajuntament de Beniarrés i els propietaris de l’immoble afectat


Un altra moció que demana l’eliminació d’un impost a comerços i bars és:

MOCIÓ

La població de Beniarrés, sempre ha sigut coneguda entre altres coses, pels seus bars, cafeteries entre altres, es a dir per la seua hostaleria i per les seues “picaetes” i un gran nombre de gent de la nostra comarca ha vingut a visitar-nos i després s’ha quedat al nostre poble a gaudir-ne d’ella.

D’un temps ençà, a Beniarrés, aquesta afluència de gent ja no és el que era. Els motius poden ser molt diversos i cada bar o cafeteria tindrà el seus.

L’ajuntament de Beniarrés, està per ajudar els comerços i el nostre grup pensa que amb l’eliminació de l’impost que regula l’ocupació de la via pública als bars, cafeteries i gelateries (principalment als mesos d’estiu) podria ser una xicoteta ajuda no sols per l’eliminació de l’impost, sinó que quan els bars o creguen convenient poden fer ús de la via pública encara que siguen dues setmanes al llarg del mes, sempre avisant previament a l’ajuntament de l’ocupació de la via pública.

Aquesta mesura pot ajudar a millorar la imatge del nostre poble, ajudar als bars i cafeteries existents i incentivar la posada en marxa d’algun altre negoci.

Els diners que es deixaran de recaptar són insignificants per al volum que maneja l’Ajuntament de Beniarrés i no privaran al mateix d’oferir un bon servei als ciutadans en les seues obligacions.

Per tot açò sol·licita:


1.- Que es suprimixca l’impost que regula l’ocupació de la via pública per als comerços de Beniarrés ( bars cafeteries, gelateries, entre altres)

2.- Que la supressió d’aquest impost siga efectiva el proper any 2008 i notificada als afectats per a que n’estiguen assabentats.


Un altra demana que la construcció d’un parquing a l’hospital d’Alcoi no siga privat i no tingam que pagar per anar a fer-se alguna cura o revisió o simplement veure o vetllar algun malalt.

I la darrera demana que al País Valencià s’aplique la Llei de Dependència i no que es faça política d’aquest dret que ja gaudeixen altres persones dependents d’altres comunitats i que a casa nostra està pràcticament paralitzat.

Esperem que al ser el dia dels Innocents, el Partido Popular no s’ho prenga com una innocentada la presentació d’aquestes mocions i les aprove, perquè, cal recordar que 5 son més que 4 i el Partido Popular té majoria absoluta a l’Ajuntament de Beniarrés

2 comentaris:

Anònim ha dit...

FEDE, EL PSOE SOU TRES, NO CUATRE

Beniarres al dia ha dit...

Per suposat que el PSPV-PSOE, té tres representants a l’Ajuntament de Beniarrés i el BLOC en té un però el que vull dir es que les mocions que han presentat els socialistes ,MAI seran aprovades si el PP no vol doncs ells son 5 representants i l’oposició 4 ( 3 socialistes i 1 nacionalista) i no crec que el vot del PP es divideixca.

Si les mocions presentades no eixen endavant seran per la voluntat negativa del Partido Popular. Ells son els qui tindran que explicar els seus motius per a tombar-les.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...