Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 10 de desembre del 2007

Funcionaris de la Generalitat entren a la Carrasqueta i tallen el senyal de TV3

Atac a la llibertat d'informació:Aprofitant la nit i el pont de la Purissima

A les 10 de la nit, tècnics de la Generalitat van entrar, sense avisar, al repetidor de la Carrasqueta, situat a Xixona i que envia el senyal de TV3 a l'extrem sud. Els funcionaris precintaren els equips i des d'eixe moment s'ha tallat el senyal de la Televisió de Catalunya a totes aquelles comarques

Durant els darrers dies de novembre, la Generalitat començà a investigar el repetidor de la Perenxisa, que permet veure TV3 a la ciutat de València i a tota l'Horta. Aquesta és la fase inicial que molt probablement desembocarà amb una nova sanció econòmica i en una probable resolució judicial que permetrà el tancament del repetidor.

El primer expedient sancionador i que ha suposat el tancament de la Carrasqueta, també incloïa el del Bartolo -situat a la Plana Alta- i el del Mondúver -a la Safor. El tancament s'ha produït de nit per a impedir qualsevol acte de protesta. Hui finalitzava el termini que havia donat el jutge per a tancar el repetidor.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Vols dir que no haurieu de mirar-vos el melic?. Cal recordar que abans, Barrionuevo també va enviar la Guàrdia Civil per tancar els repetidors?.
La falta d'actuacions, el silencis també s'han de valorar.

Anònim ha dit...

feixistes , cabrons ,ja arribara el dia , visca la terra

Beniarres al dia ha dit...

El tall de les emissions afecta sobretot Alacant i Elx
Alcoi i Benidorm veuen TV3 en analògic

El tancament del repetidor de la Carrasqueta implica que es deixa de veure l'emissió via TDT dels quatre canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, en bona part de les comarques del sud, afectant sobretot les ciutats d'Alacant i Elx i el seu entorn geogràfic. Pel nord, Cocentaina marca el límit de les emissions afectades. Alcoi i Benidorm, però, continuen veient TV3 en analògic, no en la TDT, gràcies als repetidors propis de l'Alcoià i La Marina.

Això és així perquè el precinte dels aparells afecta els emissors directes que difonen la senyal però no el transport de la mateixa. En el cas de Cocentaina part de la ciutat veu encara les emissions i una altra part no ja que enfoquen a repetidors diferents.

Beniarres al dia ha dit...

per Vicent Partal

dilluns, 10 de desembre de 2007

La Carrasqueta: fets, i no paraules
Fet: anit funcionaris del govern valencià van entrar al repetidor de La Carrasqueta i van tancar les emissions de TV3. Fet: Barrionuevo i Zaplana havien intentat tots dos tancar aquestes emissions i no van poder perquè la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, s'hi va plantar. Fet: ara ha estat diferent. Fet: tot arrenca de que Montilla (quan era ministre) i Puigcercós (quan no era encara conseller) van demanar a ACPV canviar a digital per a poder fer un favor a La Sexta amb la freqüència analògica. El pacte implicava, segons ells, guanyar per a sempre quatre cadenes en digital al País Valencià. Fet: Montilla i Puigcercós ara estan callats i han oblidat el que van prometre. Fet: després de més de vint anys Alacant no veu TV3.

Fet: el president de la Generalitat de Catalunya encara és hora que diga alguna cosa. Fet: el conseller de cultura de la Generalitat de Catalunya afirma que està a punt d'arribar a un acord per a poder veure legalment TV3 al País Valencià. Fet: durant més de vint anys TV3 s'ha vist de forma il·legal però s'ha vist. Fet: ara no es veu com a mínim ja a Alacant. Fet: l'acord que preveu el conseller inclou com a màxim la possibilitat de que es veja només TV3 i en qualsevol cas condemna Canal33, 3/24 i K3. Fet: la Generalitat de Catalunya ha afirmat sempre que tancar un repetidor seria un gest hostil de la Generalitat Valenciana. Fet: ja l'han tancat.

Fet; assegurar la recepció de TV3 al País Valencià era tan senzill com que el ministre Clos recordara a la Generalitat Valenciana que aquella freqüència era del ministeri i que, per tant, la Generalitat Valenciana no tenia res a dir-hi. Fet: per això precisament el ministre Montilla l'havia cedit a ACPV, perquè era seua. I per això l'encara no conseller Puigcercós estava allí: per a garantir que no hi hauria problemes. Fet: hi ha hagut tots els problemes.

Fet: tots s'han embolicat fins a l'extrem que el ministre Clos ha atorgat a la Generalitat Valenciana un repetidor per a veure les teles de les "comunitats veïnes", sense escriure-hi cap referència a l'arrel del problema: els valencians hem demostrat de sobre al llarg d'anys que volem veure la tele en català. Fet: la Generalitat Valenciana ja ha dit que té un acord per a veure la tele de Múrcia -comunitat veïna, efectivament. Fet: no hi ha cap acord amb la Generalitat de Catalunya i si el hi ha serà totalment de mínims, només una cadena, les altres tres condemnades.

Fet: El PSC i Esquerra Republicana van demanar un favor a Acció Cultural del País Valencià, oferint-li a canvi la seguretat de que l'epopeia de l'emissió de TV3 al País Valencià quedaria finalment solventada amb èxit perquè passaria a emetre en digital, per freqüència del ministeri i augmentaria de dos a quatre canals. Fet: el resultat és que ja no es veu TV3 -de moment a Alacant.

Paraules: em vaig apuntar al nacionalisme quan encara vivia Franco i jo era menor d'edat. Paraules: recorde pocs dies més tristos que avui, quan tinc la sensació que m'han clavat un punyal en l'esquena els meus, els de més amunt de l'Ebre. Meus? I ara què president Montilla? I ara què conseller Puigcercòs? I ara què conseller Tresserras?

Anònim ha dit...

Hui és un dia de dol. Hauríem de penjar-nos llençols negres als balcons. NO HI HA DRET!!

El de la font ha dit...

Només hi ha un nom per a aquests personatges: FEIXISTES

El de la font ha dit...

Hi ha un nom per a aquests personatges: FEIXISTES.
I fan coses de FEIXISTES.
ALA A MAMAR MALPARITS!!!!

Anònim ha dit...

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) acusó hoy al Consell de "consumar el ataque a la libertad de expresión y a la pluralidad informativa de los valencianos más grave de la democracia", después de que funcionarios de la Generalitat cerraran ayer "con nocturnidad y sin aviso previo" el repetidor de TV3 en la Sierra de la Carrasqueta (Alicante). EUROPA PRESS Asimismo, instó a la sociedad valenciana a responder "contundentemente, desde todos los ámbitos, a esta agresión sin precedentes en los últimos treinta años".

La entidad manifestó, a través de un comunicado, que tras el anterior intento de cierre ocurrido el pasado 27 de abril, en esta ocasión, la Generalitat valenciana "ha procedido al acceso forzoso a las intalaciones sin el permiso pertinente del propietario de las mismas, ACPV".

El Consell "ha pretendido que la voz de protesta de miles de valencianos y valencianas no se escuchara esta vez y dejara en evidencia el ataque antidemocrático del PP valenciano a los derechos más elementales en cualquier sociedad democrática, el derecho a la libertad de expresión y el derecho a la libertad informativa", así como a "la normalización de nuestra lengua en el País Valenciano", subrayaron las mismas fuentes.

ACPV destacó su "compromiso inalterable en favor de la lengua, la cultura y las libertades democráticas de los valencianos", a la vez que acusó al Gobierno autonómico de "atentar contra la democracia y la libertad" en la Comunitat, y se comprometió a "seguir luchando por el restablecimiento completo de éstas".

Igualmente, instó la sociedad valenciana a "responder contundentemente, desde todos los ámbitos, a esta agresión sin precedentes en los últimos treinta años", y, en este sentido, realizó un "llamamiento a la sociedad civil y a la clase política del conjunto de los Països Catalans a comprometerse plenamente en esta tarea, que no sólo es responsabilidad y afecta los valencianos sino también al conjunto de la comunidad cultural catalana".

Las mismas fuentes informaron de que a lo largo del día de hoy se reunirá de urgencia la Junta Directiva de Acció Cultural para analizar la situación y "responder con la contundencia y la firmeza que requiere este ataque antidemocrático".

Anònim ha dit...

CAP PROBLEMA LA FOTO LA POTS POSAR ON TÚ VULLGUES....VISCA LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ!!!!

By Sannedrin

ana ha dit...

estimat Fede en sembla que t'has oblidat de suprimir tots aquells comentaris que sigen ofensius,aixi demostres la teua llibertat d'expressió? així demostreu lo educats que sou, insultant a la gent? Per cert en podries dir si a catalunya es veu el canal nou?
deurieu de penyar els crespons negres als balcons, QUINA BARBARITAT, AMB TAN DE PROBLEMES QUE HI HA AL MÓN!

Anònim ha dit...

si volen vore la merda de canal nou els valencians del nord si tenen ganes ja la miraran, pro anosaltres que no ens lleven tv3.si et sens identificada amb els insults es el teu problema,feixista

ana ha dit...

GILIPOLLAS! si et identifices amb eixa paraula o no ja ho saps, aixo es lo que eres.

Beniarres al dia ha dit...

Aquest és el darrer comentari amb insults a tot el blog

ana ha dit...

ara pareix que en aquest blog, també els fumen els comentaris com en el pòligon de Beniarrés que desapareixen METRES, resulta que açi també s'esfumen escrits o tels tallen per la mitat.
Per favor senyor Fede, a poder ser, quan escric un comentari, o el publiques tot o no el publiques, perque aixó que fás només té un nom:CENSURA. M'AGRADARIA QUE ET DISCULPARES, no defenges només als que insulten perque no es pense com vosaltres voldrieu. DE PENA!

Beniarres al dia ha dit...

És molt graciós que des d’un pseudònim es demanen disculpes i no se que més.

Mira Ana o com et diguen, ací no es censura res ,el problema tal vegada estiga en que no l’envies bé o qualsevol altra cosa. Tens l’adreça de correu per enviar-ho: beniarresaldia@orange.es o simplement quan em veges pel carrer m’ho dones. A però això no crec que t’atrevixques.

I si tan de Pena és, ja ho saps el que has de fer però preferixc que entres al blog.

Bon dia Ana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...