Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 4 de desembre del 2007

El polígon industrial de Beniarrés s’arrupeix

Deixen d’existir 100 m2 de polígon industrial

El passat plenari celebrat el dia 30 de novembre de 2007 es va tractar un punt que era ratificar el decret 132/07 que tractava sobre la petició d’un adjudicatari d’una parcel·la del polígon que poligon de Beniarresafirmava que tenia 48 m2 menys dels qui li posava l’escriptura.

Segons l’alcalde existeix un alçament topogràfica que corroborava la petició del propietari. Cap membre de l’oposició va veure aquest alçament topogràfic.

Quan es va fer el polígon industrial es van fer les corresponents mesures topogràfiques per part de l’equip redactor del projecte. En aquest cas si que existien els 48 m2 en aquesta parcel·la. Quin dels dos alçaments topogràfics es el vàlid? Perquè 48 m2 no desapareixen d’avui per a demà? No seria millor demanar un tercer alçament per tindre una millor certesa de la mesura de la parcel·la?

Els altres 52 m2 que han desaparegut de terreny industrial es deuen a que l’empresa que va realitzar l’obra, va passar la conducció del clavegueram per dintre d’aquesta mateixa parcel·la, creant una servidumbre que el propietari no vol acceptar (i té to tel seu dret) i per tant no vol pagar aquests metres, quedant-se aquest tros de terreny de 52 m2 per a criar brosses.

L’ajuntament de Beniarrés va pagar al director d’obra del polígon, si mal no recorde, uns 12.000 € per la direcció de l’obra. Tindrà alguna responsabilitat sobre l’obra no?. Qui va ordenar passar l poligono industriala conducció de clavegueram per dintre de la parcel·la?. L’ajuntament de Beniarrés va pagar la urbanització d’aquests 48m2 “inexistents”. Li s’hauran de tornar els diners que s’han pagat com a urbanitzats no?

Per part de l’equip de govern del PP, amb el seu alcalde al capdavant, NO s’ha demanat cap responsabilitat a l’empresa urbanitzadora ni al director de l’obra i es va acordar amb els vots a favor del PP i els vots en contra del PSPV-PSOE i BLOC, estimar la petició del propietari de la parcel·la i que no ingresse a l’ajuntament de Beniarrés, es dir a tots, una quantitat aproximada de 7.500 € en concepte dels 48 m2 despareguts i els 52 m2 per estar afectats per la servidumbre del clavegueram.
No s'ha demanat cap responsabilitat a ningú per aquest desgavell al polígon industrial de Beniarrés.

L’alcalde deu vetllar pels interessos del poble i si el propietari afectat te raó, li se dona però també deu reclamar responsabilitats al director de l’obra i no que novament eixos diners els perga el poble de Beniarrés.

3 comentaris:

paco ha dit...

tindrem que cridar als d´expedient x a vore per on paren aquestos m2 que falten, si lo que no pasa asi no pasa en ningun lloc

Anònim ha dit...

jo ja se aon esta!! jeje! seu ham fumat jejeje, en estiu s'esta mol be al poligono fumant canuts per la nit...

Anònim ha dit...

A VORE SI FUMANT, FUMANT T'HAS EMPORTAT ELS 48 METROS A CASA EN LES BUTXAQUES.

LI DIUS A L'ALCALDE QUELS 50 METROS DE TERRENO PER A CRIAR BROSES QUE TELS DEIXE PLANTAR DE MARIA AIXI NO CAL QUE LA PORTES DAMUNT I APROFITES EL TERRENO

NO FUMES TANT QUE ET QUEDARAS LELO

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...