BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AJUNTAMENT: Dimecres 23 de maig a les 19:30 hores sessió plenaria a l'Ajuntament de Beniarrés

dimecres, 8 de maig de 2013

Vaga general educativa el 9 de maig


Des d'infantil fins a la universitat per primera vegada


Professors, alumnes i pares han convocat conjuntament una vaga educativa per al pròxim 9 de maig que abraça totes les etapes, des d'infantil fins a la universitat, per a demanar la retirada del projecte de Llei Orgànica de Qualitat de l'Educació (Lomqe) i en contra de les retallades.


Europa Press / Madrid

Es tracta de la primera vegada en la història de l’estat espanyol que es convoca conjuntament per part dels tres actors i en totes les etapes educatives, segons ha explicat en roda de premsa el portaveu de la Confederació Espanyola d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes (CEAPA), José Luis Pazos.

Així, les organitzacions agrupades en la Plataforma Estatal per l'Escola Pública -formada per CCOO, UGT, CGT, Stem, Sindicat d'Estudiants, CEAPA i Moviment per la renovació pedagògica- han donat a conéixer els acords tancats.

Concretament, han decidit fer també marxes nocturnes a les grans ciutats del dissabte 11 a la nit al diumenge 12 de maig. Eixiran, en el cas de Madrid, des de la seu del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport i, en altres grans ciutats, des de les delegacions del govern central. També hi haurà tancaments, assemblees i altres actes simbòlics.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...