Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 22 de maig del 2013

La Primera Comunió


Aquest diumenge 26 de Maig, els xiquets i xiquetes de Beniarrés prendran el sagrament de la Primera Comunió a l’església Sant Pere Apòstol de Beniarrés a les 12:30 hores. Després de 3 anys de preparació arriba l’hora tant esperada per molts xiquets i xiquetes, i com no, per molts pares i mares, iaios i iaies i familiars.

Amb  acompanyant musical, els comuniants son arreplegats per les seues cases per a portar-los a l’església on els esperen els veïns i veïnes del poble i la gent convidada. Una vegada acabada la cerimònia eclesiàstica, es pares i mares dels comuniants, conviden a les persones convidades a un dinar en algún restaurant de la comarca.


La celebració ja comença el dissabte 25 de maig a les 17:30  hores amb la visita de Draco a les cases dels comuniants. Draco és un drac que fa 11 metres de llargaria i 2 i mig d’alçada que trau fum per el seu nas i que és molt simpàtic amb els xiquets i xiquetes. Draco és un drac que pertany a l’Associació Cultural l’Esportí i ja s’ha convertit en habitual la seua visita als comuniants la vespra de la seua festa.


Draco, el drac de l'Esportí

Que és la Primera Comunió, en que s’ha convertit i els motius pels quals els xiquets i xiquetes, pares i mares la volen celebrar, és un qüestió molt llarga i que de segur ens portaria a llargues deliberacions i diferents punts de vista, però ara no toca. Un altre dia serà

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A veure si t'informes millor sobre l'hora, ja que és a les 12:30h la missa, no siga que algú és confosca.
No és una processó lo que es fa per a arreplegar als xiquets de comunió, és un passacarrer.
A veure si aprenem a dessarrollar-se millor, que hi han coses que confonen al llegir.

Beniarres al dia ha dit...

Errades en tenim tots.
Ja ho he rectificat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...