Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 9 de maig del 2013

Ximo Puig, secretari dels Socialistes Valencians, visita Beniarrés

El proper dissabte 11 de maig, Ximo Puig, alcalde de Morella i secretari General dels Socialistes Valencians, visitarà el poble de Beniarrés per tal de presentar la campanya " El meu poble no es toca".

La visita serà cap a les 12:00 hores a la plaça del poble i en ella, Ximo, acompanyada de la diputada autonòmica beniarresina, Mª Vicenta Crespo, exposaran aquesta campanya encetada per el PSPV-PSOE.

Ximo Puig, secretari general dels socialistes valencians


Amb aquesta campanya s'informa que els més de 1.600 milions que diuen que estalvien amb la dissolució de Mancomunitats i Ens Locals Menors realment són "una retallada en democràcia", i concretament "del poder del ciutadà d'un poble a decidir i al fet que hi haja una veu triada per ells perquè reivindique un poble amb futur, que creix de forma sostenible generant ocupació i activitat, al mateix temps que dota de qualitat de vida els seus veïns".



Els socialistes van denunciar en la jornada informativa de 'El meu Poble no es Toca' que la reforma que planteja el Partit Popular "és una nova retallada en serveis i drets públics ja que en la Comunitat, si no els presten els ajuntaments, amb independència que li deguen o no, poden diluir-se en l'acció global de la Diputació o Generalitat, eliminant la possibilitat que els pobles puguen organitzar uns serveis socials bàsics de proximitat".


Es farà saber que si es lleven competències a pobles de 5.000 habitants o 20.000 que no complisquen amb el principi d'estabilitat pressupostària, la seua gestió dependrà de diputats que no hauran sigut triats directament pels ciutadans.


El responsable socialista considera que avançar cap a la privatització i el desmantellament dels serveis públics municipals amb la reforma de la Llei de Bases de Règim Local "és un nou engany del PP als ciutadans".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...