Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 14 de maig del 2013

Sabies què ....?


Baix aquest títol de “Sabies què?” pretenc publicar reculls de noticies breus, sobre fets ocorreguts o curiositats del nostre poble, Beniarrés. Noticies o fets que no tenen cabuda en un article sencer en aquest blog però, que no per això, deuen quedar en l’oblit.


En aquest “Sabies què?” he considerat oportú publicar el següent:

-         El poble de Beniarrés ha tancat el mes d’Abril amb 130 persones inscrites a les llistes dels SERVEF com a demandants de treball, 1 menys que al mes de Març.

-         S’està procedint a la col·locació del nou enreixat que separa la Guarderia Municipal de la plaça del Llar de Jubilats ( per cert, li se podria posar un nom oficial aquesta plaça)

-         S’ha encetat una campanya de recollida de signatures per part de “Salvem la Piscina” per tal de demanar a l’Ajuntament l’obertura de la piscina municipal al camp de “La parà”.

-         L’Ajuntament de Beniarrés tanca la liquidació econòmica de l’any 2012 amb un dèficit de més de 134.000 €.

-         El proper 25 de Maig passarà per Beniarrés la marxa ciclista que va de Potries a Elx i on participen més de 600 ciclistes.

-         La Unió Musical de Beniarrés, dintre de la campanya de la DiputacióMúsica als Pobles” li s’ha assignat un “cache” de 2.500 € per actuació.

-         L’Ajuntament de Beniarrés gastarà al llarg de l’any 2013 més de 10.000 € en pagar interessos de préstecs bancaris realitzats.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...