Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 28 de desembre del 2010

Sembla una innocentada


Aquest és el text que podeu llegir com a salutació del president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, en la web oficial d’aquest institució:


La Comunitat Valenciana ha viscut durant els últims anys un intens procés d'avanç social, millora del benestar general dels ciutadans i prosperitat econòmica, que ens ha col·locat en una posició de lideratge entre els territoris més dinàmics d'Europa. La modernitat i qualitat dels productes i servicis que oferim, la fortalesa i maduresa del nostre teixit social i productiu, i la recuperació, conservació i difusió del nostre ric patrimoni natural i cultural, ens ha situat entre les regions més avançades del nostre entorn.

Tenim grans desafiaments damunt la taula i molts xicotets i grans reptes per davant que superar com a societat, però disposem de la capacitat, la força i la determinació per a afrontar-los amb excel·lents perspectives.

El nostre objectiu és continuar impulsant i consolidant un model social i econòmic, que mire el present i el futur amb ambició, il·lusió i confiança.

Una societat valenta i emprenedora com la nostra sap que pot aconseguir tot el que es propose. Hem de continuar treballant units tots els dies amb l'alegria de disfrutar dels resultats del nostre esforç. La solidaritat i la igualtat d'oportunitats per a totes les persones que compartim un projecte comú, ens enfortix com a individus i com a poble. …

1 comentari:

* El de l'oli * ha dit...

Interpretació per paràgrafs i lliure de la salutació del Sr. President:

La Comunitat blavenciana és una REGIÓ...

tenim moltes ganes de robar i disposem de la capacitat de anar-se'n de rosetes...

el nostre objectiu és continuar enriquint-nos a costa vostra...

una societat en la que treballeu com a burros però continueu siguent pobres. La igualtat d'oportunitats és una societat utòpica, però vos ho fem creure.


Evidentment sols podia passar el 28 de desembre.

Sigau Feliços però no idiotes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...