BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AGRICULTURA: El divendres 16 de Novembre s'enceta la campanya de recollida d'olives a la Cooperativa de Beniarrés .... FESTES: Els dies 30 d'Abril i 8 d'Octubre de 2018 seran festa local a Beniarrés

dimarts, 28 de desembre de 2010

Iñaki Gozalbez en el més alt del ciclocròs

El ciclista de Beniarrés es proclama campió autonòmic i de la Challenge de ciclocròs en categoria sub-23

Després de celebrar-se la darrera prova a la localitat valenciana de la Barraca d’aigües Vives, el corredor beniarresí, aconseguia una nova victòria que el proclamava campió autonòmic i de la Challenge de ciclocròs del País Valencià en la categoria SUB-23.

Després de 10 proves realitzades, Iñaki aconseguia guanyar-ne 9 i quedar en un segon lloc en la seua categoria, quedant també en la classificació conjunt amb els de categoria Elite en quart lloc.

Aquestes victòries li han valgut per a ser seleccionat representant a la selecció valenciana en el Campionat d’Espanya a celebrar-se els propers dies 7, 8 i 9 de gener en Villaralbo ( Zamora).

Des d’aquest línies, felicitar-te Iñaki per aquesta gran temporada i donar-te ànims per al Campionat d’Espanya. És un orgull per a la gent de Beniarrés que del nostre poble ixca gent com tú. Ànim i endavant.

Imatge de la prova celebrada a la Barraca d'Aigues Vives
Iñaki Gozalbez amb el maillot de campió

1 comentari:

Beniarres al dia ha dit...

Que tingues molta sort al llarg d'aquest cap de setmana al Campionat d'Espanya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...