Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 20 de maig del 2010

Recull de noticies breus

Aquest és un recull de noticies breus aparegudes a l'apartat lateral d'aquest mateix blog "Noticies breus de Beniarrés":



-La Diputació d’Alacant ha tret a licitació la construcció del nou Centre Social de Beniarrés amb un preu de licitació de 600.000 €. El termini per presentar les propostes acaba el proper 3 de juny de 2010. Podeu trobar més informació en aquest enllaç

-Treball Públic: L’Ajuntament de Muro ha tret una plaça d’auxiliar administratiu per concurs oposició lliure. El termini per presentar instàncies acaba el dia 24 de maig. En aquest enllaç teniu les bases.

-Continuen les obres de construcció dels vestidors de la nova piscina i del bar.

-Segons una informació de carrer, quan es tombe el Llar de Jubilats i Mestres de Casa, la seura reubicació serà la següent: baix de l’Ajuntament vell les Mestresses de Casa i al local que hi ha darrere de l’Ajuntament, els Jubilats.

-Obert el termini per a la preinscripció a l ‘Escola infantil. S’haurà de presentar tota la informació del 3 al 30 de maig a l’Ajuntament de Beniarrés.

-A la web de l’Ajuntament de Beniarrés, s’han penjat algunes de les actes de les darreres sessions celebrades. En aquest enllaç podeu llegir l’acta de la sessió ordinària de 30 de desembre de 2009, on els grups de l’oposició poden fer preguntes i presentar mocions i on podeu llegir el vot de l’equip de govern i la resposta a les preguntes.

-L’ajuntament de Muro oferta 8 llocs de treball de caràcter temporal per a la piscina municipal: 2 places, de porter, 2 de tècnic de salvament aquàtic i 4 de monitors. Podeu trobar més informació punxant damunt d’aquest enllaç.

-Han començat les obres de construcció del bar per a la piscina municipal. Aquesta construcció suposa el tallar definitivament el carrer que donava accés a la carretera que va a Castelló i a l’Orxa.

-El nou Centre d’interpretació Artística i Musical construït amb el Pla E i que pretén albergar la seu de la Música de Beniarrés, a més a més de la formació dels músics, ha de tenir importants reformes de insonorització si es pretén donar-li l’ús previst.

-L’impacte econòmic de la VI Calçotada Popular de Beniarrés organitzada per l’Ateneu Arrels en el comerç i empreses locals, s’estima en més de 4.000 €.

-Carles Ruiz continua la seva participació en la Copa Espanya de ciclisme en ruta elit-s23 després de correr a Jaen. Don Benito, Eibar amb resultats òptims .Cal dir que Joan Ruiz i Abel Navarro també han començat les seves carreres arreu del Pais Valencià.

-Evelyn Navarro va ser entrevista ahir dia 13 d’abril al programa de Radio Alcoi, cadena SER “HOY por HOY” per explicar la celebració de la VI Calçotada Popular que es celebrarà aquest dissabte 17 d’abril. El podreu escoltar en aquest enllaç.

-Actualment s’està construint l’edifici que acollirà els vestidors de la nova piscina. Posteriorment dalt d’aquest edifici, en una nova planta, es construirà un gimnàs dintre amb una ajuda del Ruralter.

-El proper dissabte 17 d’abril, es celebra la VI Calçotada Popular a Beniarrés

-L’empresa JL Tomas SL, ha sigut l’adjudicatària, provisonalment, de l’obra inclosa dintre del Pla E a Beniarrés consistent en l’ampliació del Centre de Divulgació Artística i Musical al ser l´`unica oferta presentada. L’obra ha sigut adjudicada per 143.026 € ( el tipo) i ha presentat una millora de 18.183 €.

-Novament aquestes festes de Pasqua, el museu de Beniarrés, depenent de l’Ajuntament, ha estat en les portes tancades quan es una època que la gent ix de les cases i visita els pobles d’interior.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Que saps de Iñaki Fede?encara corre podries posar algo d`ell

Grasies

Beniarres al dia ha dit...

Iñaki ara corre en l'equip Mutua Levante- Cafemaax en categoria sub-23.

Aquest equip corre per tot l'estat espanyol i fa dos caps de setmana, van estar corrent la Volta Ciclista a Valladolid.

En aquest enllaç, pots obtindre més informació: http://mutuadelevante-cafemax.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Moltes grasies fede per el enllaç, pero no estaria mal que tambe posares algo de Iñaki en beniarres al dia ya que poses de tots

grasies i sort en la nova faena

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...