Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 19 d’abril del 2010

La calçotada de Beniarrés torna a superar les previsions més optimistes

Dissabte, 17 d’abril de 2010, la localitat de El Comtat celebrà la sisena edició de la Calçotada Popular. Beniarrés va bullir d'activitat durant tota la jornada de dissabte.


Desenes de persones de totes les edats van participar en l'organització de l'aplec culinari, polític i cultural més famós de la comarca. L'organització formada pels col·lectius de l'Esquerra Independentista del poble, és a dir, l'Ateneu Arrels, Endavant (OSAN), el Rogle, i l'Assemblea de Joves de El Comtat (AJC-CAJEI), va destacar un cop més l'èxit aconseguit amb la calçotada.
Fins i tot l'oratge va acompanyar.


El pavelló municipal, previst per l'organització davant l'amenaça de pluges, finalment no fou necessari i més de tres centes cinquanta persones pugueren gaudir de la calçotada en el seu escenari tradicional el carrer Orero. Enguany els tíquets de la calçotada popular s'havien tancat la vesprada de dimecres ja que l'organització havia previst un màxim de 350 participants i la xifra s'assolí ja a meitat de setmana, de manera que el nombre de comensals podria haver estat amplament major. Així i tot, foren moltes més les persones que s'acostaren a Beniarrés durant tot un dia d'activitats. El bon ambient i la cordialitat ban brillar durant la jornada que va acabar amb el concert de Pelandruska.


Moment de la VI Calçotada a Beniarrés


Abans però, l'Esquerra Independentista de Beniarrés va llegir el manifest de la calçotada d'enguany en el qual es destacava la necessitat de combatre la crisi capitalista des de l'organització i plantar cara als polítics corruptes que ens governen i a la seua policia, la faceta més fosca de la qual l'hem viscuda novament aquest mes d'abril durant les càrregues al barri de El Cabanyal, episodi que va ser recordat. Una ampla ovació va acompanyar al manifest, que agraïa a tot el teixit social (comerços, associacions, banda de música, filaes de moros i cristians,...) que havia contribuït a la calçotada. Un respectuós silenci va acompanyar a la interpretació de la Muixeranga que va vindre a càrrec, entre d'altres, del dolçainer Miquel Gironès, membre d'Obrint Pas.

Ateneu Popular Arrels

Noticia apareguda a KAOSENLARED.net

15 comentaris:

Anònim ha dit...

A que té algo a veure la calçotada i la festa independista amb la desapariciò de la bandera d'Espanya de l'Ajuntament?

Anònim ha dit...

Beniarrés està convertin-se en una cova de independistes i pro-catalans. El que passa açì no té igual en cap poble. Que s'en vagen a Catalunya a viure que açò no és ni serà Catalunya mai. Menys mal que son pocs.

Anònim ha dit...

Lluís possa ordre que la calçotada te s'en va de les mans i qualsevol any i haurà alguna desgràcia.

Anònim ha dit...

esteu dient ximpleries, ni som pocs ni la desaparició de la bandera espanyola té a veure res ni en la calçotada ni en l'Ateneu.
La bandera espanyola l'ha pogut fer desapareixer qualsevol, fins i tot vosaltres que es moriu de l'enveja al veure que un casal que treballa dia a dia al poble obté els seus fruits, i organitza activitats com aquesta que vosaltres no organitzeu ni en somnis!
així que sols dir tres coses:

Salut, Independència i Socialisme

samantha ha dit...

Val!en el hipotètic cas de que nosaltres ho hem fet, que guanyem fent-ho?crec que res...
i es veritat teniu enveja, enveja coxina de vore que no som 4 gats com tu bé dius, en el que estàs fent demostres que els 4 gats blavers sou vosaltres o millor dit eres tu!que tens que fer-te passar per 3 anonims siguent el mateix! en una paraula:

PA-TE-TIC!!

SALUT!

UndelRollo ha dit...

Al Anònim número 2, que com bé diu Samantha, quasi de segur ets els altres...

Menys mal que cada dia blaverots com tú també hi han menys, una espècie en perill d'extinció però xe! encara governa en Blavència...tindrà collons la cosa...

UndelRollo ha dit...

I ja ens explicaràs que vol dir "açì"...

Beniarres al dia ha dit...

Al dels tres comentaris anònims: Sembla que jugues a les endevinalles, així que si saps la resposta és més fàcil dir-la que tirar la pedra i amagar la ma. És molt fàcil posar suposicions damunt la gent per a després amagar-se quan no li agrada au el que li contesten.

I amagar-se darrere d’un anònim, “tela” i que por que tens que et coneguen i que la gent sàpiga el que penses, en canvi hi han jovents i no tant jovents que no tenen por de dir el que pensen. Sols amb aquest detall ja hi ha una gran diferència entre ells i tú a favor d’ells.

Ací vivim a Beniarrés i com vivim en democràcia, es poden manifestar lliurement i sense fer mal a ningú, els seus pensament i ideals polítics. No cal marxar a altres llocs.

I no sigues tana pessimista que no passarà res. Allí es va a menjar i de festa. No tindràs la sort de veure alguna picabaralla encara que ho desitges.

joselito ha dit...

si algu té algun problema que s´asome algun dia a l´Ateneu popular Arrels i es parla tranquilament cara a cara i si no teniu la valentia d´asomar-se entonse sols vos dic que calleu ja!

Anònim ha dit...

A totes les calçotades que he anat he pogut observar que mai hi ha hagut cap baralla ni enfrontament entre els participants. Estan demostrant que és gent pacífica.
Sols per això, cal donar l'enhorabona als organitzadors i animar-los a continuar.
Ah i per això de ser una festa catalana, convindria recordar que en altre temps no massa lluny tots volien aprendre a ballar sevillanes. Als amants de les sevillanes també els enviaries a Sevilla?.

* El de l'oli * ha dit...

Ja ho he dit més d'una vegada: blaveros = incultes

Anònim ha dit...

Ara que ja es sap qui a despenjar la bandera d'espanya i no és ningú de l'ateneu ni dels assistens a la calçotada que? Ara, els de dretes, ja heu tirat merda sobre ells, tireu merda ara sobre el que la llevada, no, no que es dels vostres, se m'oblidava.
Mira que llevar la bandera per culpar-ho als de l'ateneu pq no es torene a fer la calçotada, això és vergonyos!!!

Anònim ha dit...

El pitjor de tot es que ****** segur que la va llevar xq algú li va dir que ho fera, amb tota la mala idea del món. Conec al xaval i no dic el seu nom xq en el fons el xaval em fa pena, però s'ha de ser molt tarròs per a fer això. Pero el que dic, ****** sols ha sigut una titella que algun fatxa ha aprofitat.

Ah! per cert, fa dos setmanes 400 persones a Beniarrés, diumenge més de 20.000 a València i ahir les localitats catalanes on es feia referèndum arrasaren amb el sí a la independència. No som tan pocs i cada vegada més.

Salut i independència !!!

Anònim ha dit...

Si consideres que arrasar és guanyar amb una participació insignificant del votants eres un il·lús. On aneu si en Catalunya passen d'aquest tema més del 80% del habitants.

Beniarres al dia ha dit...

A un anònim no publicat: Si vols que es publiquen anònims amb acusacions personals, saps que no es poden fer de forma anònima

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...