Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 20 d’abril del 2010

Enquestes

He volgut posar al blog enquestes per a que la gent que entra puga participar, si així ho considera, sobre la qüestió que li se planteja. Ha quedat palés que no a tots els agrada que la gent puga participar en aquestes enquestes, que tenen un mer caràcter orientatiu sobre el que es pregunta i que son una forma de donar participació de fets i projectes que a Beniarrés es donen i que altres òrgans que ho deurien fer, com diuen els articles de l’Agenda 21 aprovada per l’Ajuntament de Beniarrés, no ho fan.

En aquest cas he posat dues preguntes en diferents enquestes i el resultat és el següent

La primera enquesta preguntava, en que gastaries els 600.000 € que l’Ajuntament ha sol·licitat en un Pla Especial?

Els resultats van ser:

16% en un Centre Social
72 % en un Centre de Dia
2 % en un altre projecte
0 % no l’hagueren sol·licitat

Jo no soc sociòleg i per tant, no puc interpretar aquests resultats. Es van recollir un total de 18 vots, el que ve a ser l’1’5 % de la població beniarresina. També cal tindre en compte que no tota la gent disposa d’accés a Internet.

Per tant com es pot apreciar hi ha molts variants, que com he dit abans, no estic capacitat per a interpretar però el que queda demostrat és que la gran majoria va votar per construir un Centre de Dia amb el Pla Especial.

La segon enquesta preguntava, t’agrada el disseny de la nova piscina que s’està construint a Beniarrés?

Els resultats van ser:

20 % que SI
80% que NO
0% no sap no contesta

En aquesta nova mostra sociològica es van recollir 30 vots, el que ve a ser un 3% de la població de Beniarrés. Igual que abans i aplicant les mateixes mesures sociològiques, es pot dir que el disseny de la piscina no agrada a una gran part de la població de Beniarrés.

Crec que les enquestes son una forma participativa de la societat beniarresina i per tant, vos convide a una nova enquesta. A poc més d’un any de les eleccions municipals, vos convide a participar per a veure la vostra intenció alhora d’anar a votar en les properes eleccions locals de l’any 2011.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Prova amb aquesta enquesta: ¿Et sembla que aquest blog és partidista?

Beniarres al dia ha dit...

Et copie l'encapaçalament d'aquest blog a la columna lateral. Ací no s'enganya a ningú quan entra al blog:
Regidor del PSPV-PSOE de l'Ajuntament de Beniarrés. Tinc el plaer de ser el Secretari General de la meua Agrupació. Vaig nàixer a Beniarrés on m'he criat i he jugat per aquests carrers i hui per hui continue vivint al poble i així ho vull per als nostres fills. A l'igual que molts de vosaltres, amics i amigues, no entenc aquesta forma de governar del PP a Beniarrés. Aquest blog vol informar del que passa al nostre poble i al nostre ajuntament, proposar projectes i idees des del punt de vista de les esquerres, denunciar les gestions i les mancances de la gestió del govern popular de Beniarrés També vol ser la veu de tot allò que vulgueu expressar"
"

Anònim ha dit...

Jo no vaig votar, però tampoc m'agrada la piscina i per el que la gent comenta tampoc agrada massa!!! i en quant als 600'000e estarien millor empleats amb u n centre de dia per que la població beniarresina cada volta es de gent mes major!

Anònim ha dit...

Qui vullga nadar en la piscina i no sols banyar-se on a d'anar? No podem nadar a la nova piscina, per que fan falta arquitectes? la piscina de Beniarrés és una cagada monumental!

Anònim ha dit...

A veure si els amics de l'Alcalde no saben nadar i han fet la piscina així per a que sols els remullen fins el melic? Pareix la mànega del Mar Menor que vans entrant cap a dins i l'aigua sempre be per el genoll.

Anònim ha dit...

Unes preguntes:
1. Qui va dissenyar la piscina?
2. Qui aprova el projecte?
3. Si no agrada a la majoria, qui pren la decisió d'arreglar (o desfer, si cal) allò que està mal?
Em ve al cap quan van fer l'estructura de l'actual ajuntament, que es va haver de desfer perquè estava mal.

Anònim ha dit...

Més preguntes:
1. És veritat que al nou edifici "artístico-musical" es va haver de desfer el pisso de terra del soterrani?
2. De qui va ser l'error?
3. Qui va decidir llevar tot el piso i quedar-se la porta com està actualment?

Anònim ha dit...

quan fagen natacio i els xiquets utilitzen el fondo, on anirem l'altra gent a nadar a la de Juanet?jajaja.

Anònim ha dit...

es clavaeta a la pisina de les oles de aquasol,tot es pot plantejar?

Anònim ha dit...

Van dir fa més d'un any que anaven a fer casetes y ens han enganyat. No han fet més que el bassó i el bar.

Beniarres al dia ha dit...

Pels comentaris que hi han es pot arribar a una conclusió: El disseny de la piscina no agrada i cadascú aplica el seu particular sentit de l’humor per exposar els seus motius.

A les preguntes que fa un comentari anònim: Sols dir-te que fa temps que açò va. Intentaré buscar la informació per contestar-te, sinó t’ho diré de memòria, encara que hi han preguntes que desconeixc la resposta, especialment les desfetes en la construcció de l’edifici Artístic-Musical.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...