Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 9 de febrer del 2010

Tots no son iguals

El Govern socialista prorroga els 420 euros per sis mesos als aturats sense ingressos


L'ajuda arribarà a 200.000 persones més i la rebran mig milió de beneficiaris

El Govern aprovarà divendres ampliar per sis mesos més la prestació de 420 euros per als desocupats sense cobertura.

Aquesta pròrroga ajudarà 200.000 persones més i arribarà així al mig milió de beneficiaris, segons ha anunciat avui José Luis Rodríguez Zapatero.


Esforç de cohesió


El president del Govern també ha assenyalat que "val la pena fer aquest esforç de cohesió social" perquè en el camí de la sortida de la crisi aquesta cohesió no es pot alterar i les polítiques socials no en poden sortir "menyscabades".

La crisi, ha afirmat Zapatero, fa necessaris "seriosos sacrificis de tots", però també s'ha de treballar perquè els que tenen més dificultats "siguin els que menys sacrificis hagin de fer".

Podeu llegir més informació sobre aquest noticia en aquesta adreça

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Açò no servix de res.
No volem prestacions per desocupació, volem treball i que és pague per aixó. I feina hi ha molta que fer el que passa és que entre quatre és mingen el pastís. Serres per repoblar, baixos que netejar...tots tindriem que tindre treball i cobrar pel treball que fem no que ens donen almoines mentre veiem que els mesos pasen i el subsidi desapareix.

Anònim ha dit...

ZAPATERO, VESTEN A CASA!!!!!!!

Beniarres al dia ha dit...

Totalment d’acord amb el primer anònim. El que cal es treball i generar riquesa i no viure de les almoines però el que es clar és que 200.000 persones es poden quedar sense cap ingrés a l’haver esgotat totes les ajudes possible i és un govern socialista, el qui mirant per com es queda aquest gent, els dona aquesta aportació econòmica.

Una dada que segur sabràs: les polítiques de formació i recercar de treballs a les persones aturades estan delegades de fa anys a la Generalitat Valenciana i pràcticament no s’està fent res. Et done un exemple personal: Estic buscant cursos prop de Beniarrés i no hi ha cap fins al més de març o abril. A que s’està esperant la Generalitat per a formar a les persones aturades?

Al segon anònim: Zapatero marxarà a cas quan el poble ho vullga amb els seus vots. Mentrestant estarà a les bones i a les roïnes.

Sols una noticia que eixia hui: Mariano Rajoy no presenta la moció de censura perquè diu que no té la majoria garantida, es a dir, la resta de partits polítics no confien en ell ni en el PP per a governar Espanya.

Anònim ha dit...

Algú hem pot dir quants llocs de treballs han generat els plans ZP i Camps a Beniarrés?. Si es coneix la xifra, tal vegada s'enduguem una sorpresa negativa.

Anònim ha dit...

Crec q 0 llocs d treball! Lo unic que a fet es que no tiren al paro als treballadors de Jose el Surdo, del atre Jose! Bueno atra cosa, ahir en 59 seg el corbacho,ya estamos saliendo de la crisi, hi ha q tindre confiança! Pero no era per al final de 2009 que ja heu van dir?? Estem farts, a Zapatero li sen va de les mans ja no saps per aon ixir,tot son pegatons lo que fa, de presa i corrent no hi ha ni ha hagut mai una politica ferma que pugam creure tot son plans pan para hoy...
Estem xungos i la alternativa q estic segur que guanyara... mare estem fotus!!!!

Anònim ha dit...

El que passa és que ni el PP ni el PsoE ens diuen la veritat sobre la crisi. Ens volen vendre que d'ací un temps passarà, i pot ser que remonte, però a la curta va a tornar a caure pq la crisi no es tan sols econòmica, tb hi ha una crisi energètica, crisi alimentaria, crisi ecològica... i tot açò fa que siga molt més serio del que en un principi pareix.
El capitalisme està en crisi!

Beniarres al dia ha dit...

Perdoneu per la tardança en fer el comentari: El Pla E si que obliga a contractar a gent que estiguera a l’atur i si no recorde malament, van ser 6 persones les que van tindre treball al llarg de 10 mesos, a més a més, d’electricistes, fusters, fontaners i altres. Perquè no pregunteu a aquestes persones que si no haguera sigut per aquest pla tal vegada ja faria temps que estarien a l’atur?

Altra cosa és en que ha considerat l’equip del PP en gastar-los. Per exemple si s’hagueren fet “Naus Niu” al polígon de Beniarrés, ara la gent emprenedora, tindria una nau a preu econòmic per començar el seu negoci i crear llocs de treball, cosa que hem proposat els socialistes en aquest segon Pla E i ha sigut desestimat per el PP.
Evidentment que el model capitalista actual està en crisi i si no s’actua i es canvia cap a més poder per als estats i no tindre un mercat tant lliberal, aquesta crisi tornarà dintre d’alguns anys.

Cal tindre esperança en que aquesta crisi desapareixerà, doncs ni ha sigut la primera, ni serà la última i es clar que el PP tampoc té les solucions, doncs als territoris on governa, com puga ser el País Valencià, tenim quasi 4 punts més d’atur que la mitja estatal i per tant si tingueren ell solucions a la crisi les aplicarien allà on governen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...