Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 19 de gener del 2010

Recull de noticies breus

Recull de noticies publicades en aquest mateix blog a la columna lateral dintre de l'apartat "Noticies breus de Beniarrés":

-L’ajuntament de Beniarrés ha rebut per part de l’empresa Iberdrola una cara ta d’avís el passat dia 28 de desembre, reclamant-li el pagament de factures pendents d’energia elèctrica.

-En aquest enllaç podeu llegir l’acta de la sessió celebrada el passat 27 d’octubre de 2009. Hi ha mocions, modificacions d’ordenances, expropiacions de terrenys, etc. Recomanable llegir-la.

-En aquest enllaç del blog “Memorias de Overlord” podeu obtindre el darrer cens d’aus aquàtiques que hi han a l’embassament de Beniarrés. És realment interessant.

-S’acaben aquesta trilogia festiva nadalenca i el Museu de Beniarrés o està la Sala d’Interpretació de la Cova de l’Or no ha obert un sols minut les seues portes quan és una època on el poble acull moltes visites. Per a que s’ha gastat l’Ajuntament 150.000 € en reformes i ampliacions?

-Beniarrés segueix sense tindre transport públic ( autobús) els festius i caps de setmana però en canvi, si que tenim dues parades noves d’autobús. Per a que volem una bonica i luxosa cotxera si no tenim cotxe que guardar?

-Aquest any l’Ajuntament de Beniarrés no ha fet calendaris propis i personalitzats del poble i donarà els calendaris que ha fet l’empresa que gestiona la recollida de la brossa per a tota la mancomunitat del Xarpolar on pertany el nostre poble. Si que s’ha fet un full on estan els dies de recollida de la brossa domiciliaria.

-Segons ens va informar l’alcalde de Beniarrés en la darrera sessió, sols ha cobrat el 15 % dels 134.000 € gastats en diferents obres i que venen a ser un 20.000 €. Resten per executar altres 134.000 € per a construir un nou bar per a la Piscina Municipal. Lluny queden les paraules dels primer edil “ certificació presentà a la Generalitat, certificació cobrà” dintre d’aquest mateix Pla Confiança ( o desconfiança diria jo.)

-La Diputació d’Alacant adjudica de forma provisional la redacció del projecte del Centre Social de Beniarrés a Rafael Morera Cabrelles, arquitecte municipal de l’Ajuntament de Beniarrés per un preu de licitació de 26.545 €. Veure més informació punxant ací damunt.

-En aquest enllaç penjat a la web de l’Ajuntament de Beniarrés podeu veure un calendari de les tandes de reg de les Hortes de Benillup. Una cosa realment interessant.

-Aquest any l’Ajuntament de Beniarrés o ha donat cistelles de Nadal. Si ve considere una actuació encertada el o donar-les als representants dels partits polítics, considere un falta de respecte el no fer-ho amb els treballadors municipals. I recordar que han lligat els “gossos amb llonganisses” a l’ajuntament beniarresi.

-La Conselleria d’Agricultura, desestima un any més la sol·licitud presentada per l’Ajuntament de Beniarrés per al condicionament de camins rurals al terme de Beniarrés. Aquesta actuació està valorada en 65.000 € i forma part de les inversions previstes en el pressupost de l’any 2010 per al poble de Beniarrés

-En aquest enllaç podeu veure part de la festa dels Quintos del 69 de Beniarrés

-El FC Beniarrés tanca l’any 2009 amb els següents números: 10 punts aconseguits, classificat en la dotzena posició amb 12 partits jugats,dels quals ha guanyat 3, ha empatat 1 i ha perdut 8 partits, aconseguint 24 gols a favor i 38 en contra.

-Pressupost per a l’any 2010 de l’Ajuntament de Beniarrés: La regidoria de Festes amb 50.000 € té més diners per a gastar que les regidories de Cultura, Esports, Medi Ambient, Turisme, Sanitat, Promoció del valencià,Dona i Infància juntes.

-El govern municipal del PP de l’Ajuntament de Beniarrés ha aprovat el pressupost inicial per a l’any 2010 del consistori beneniarresí. Pel que respecta als ingressos, hi han pressupostats 1.864.881 € i pel que respecta a les despeses hi ha pressupostats 1.837.581 €. Aquesta diferencia entre ingressos i despeses, es deu a que l’any 2008, es va tancar l’any amb un romanent negatiu de 27.000 €.

-L’equip de govern del PP a l’Ajuntament de Beniarrés invertirà els diners del Pla E 2010 ( 143.026 € li corresponen al nostre poble) en una segona fase del Centre de Divulgació Artística, segons ens ha informat l’alcalde. Recordar que la primera fase ja va costar 219.000 € corresponent al primer Pla E.

-Un nova nau industrial s’està construint al polígon industrial “Els Pinets” de Beniarrés a càrrec de l’empresa Distribucions Modesto Bañuls

-Lluiset i Roberto ( CP Alzira) jugaran la final de primera del Trofeu Ruralcaixa contra l’equip de Rafelbunyol el proper dia 18 de desembre després d’eliminar a l’equip de Castelló de la Ribera.

-L’Ajuntament de Beniarrés no ha entregat una fotocopia sol·licitada per el PSPV-PSOE el passat dia 16 de novembre. Es a dir, 25 dies per a fer una fotocòpia i el que falta.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Fede. una pregunteta per als juristes del teu partit. Pot l'arquitecte municipal redactar el projecte del centre social, el qual en cas de construirse revisaría ell mateix?

Aixo es legal? es pot ser part i causa? A mi em sembla un cas mes del amiguisme del ajuntament.

No nian mes arquitectes al poble o la contornada?

Beniarres al dia ha dit...

El projecte del Centre Social l’encomana la Diputació d’Alacant i és la diputació qui tria un director d’obra. Si que l’ajuntament pot al•legar al projecte ( qualsevol ciutadà també), per tant si l’ajuntament diu que no s’adpata el que s’està fent al projecte, deuria ser l’arquitecte el qui revisa el compliment del projecte, coincidint en la mateixa persona. Sincerament no ho sé, ho preguntaré.

Un altra cosa ben curiosa és que a Beniarrés és que al capitol de personal no hi ha cap plaça amb el nom “Arquitecte municipal” i el que presta aquests serveis ho fa com si fos una empresa privada, per tant hi hauria que plantejar-se si realment és “arquitecte municipal”. Novament ho preguntaré a gent més especialitzada.

I la darrera qüestió, si que hi han més arquitectes a Beniarrés i a la contornada. Sols una dada que és pública, l’actual “arquitecte municipal” de redactar el projecte del nou Centre Musical inclós dintre del Pla E cobrarà 12.000 euros i de la redacció del projecte del Centre Social 26.000 € i no entre a valor si ho val o no, solament son dades que son públiques.

Anònim ha dit...

No puc creure que l'ajuntament no haja fet ni un humil regal de Nadal als seus treballadors. Als regidors, em pareix bé; però als treballadors em sembla ridícul i miseriós:
Una capseta de bombons pot costar 4 euros; quants treballadors hi ha actualment?. Jo no ho sé, però 4 euros per 6 0 7 persones, puja un màxim de 30 euros. Deuria haver-se'ls gastat l'Alcalde del seu sou.

Anònim ha dit...

¿12.000 euros a cobrat larquitecte del ayuntamennt per el diseny del nou centre "musical"?
¿I antes de pagarlilo habien vist els planols?
Pues vaya, que be.

Anònim ha dit...

NO SE QUE HAURA COSTAT EL DINAR DE SAN ANTONI, PERO L'AYUNTAMENT PODRIA HAVERSE GASTAT UNS 200 € PER FER ALGUN REGALET DE NADAL ALS SEUS TREBALLADORS ¿NO CREGUEU?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...