Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 26 de gener del 2010

Aturats registrats a Beniarrés

Beniarrés tanca l’any 2009 amb 99 aturats registrats

L’INEM ofereix dades estadístiques molt interessants. En aquesta ocasió, aquestes son les dades dels aturats registrats a Beniarrés a desembre de 2009. Açò no vol dir que estiguen en aquestes dades tots els aturats de Beniarrés, sols eixen reflectits els qui estan registres a les oficines del SERFEF.

Les dades corresponents a Beniarrés en el passat mes de desembre de 2009 son:

Total aturats registrats: 99

Homes: 58 homes en total, dels quals 7 son menors de 25 anys, 24 estan entre els 25 i els 44 anys i 27 igual o majors de 45 anys.

Dones: 41 dones, les quals 3 son menors de 25 anys, 25 estan entre els 25 i els 44 anys i 13 tenen 45 anys o son majors d’aquesta edat.

Per sectors:

4 corresponen al ram de l’agricultura

33 corresponen al ram de la industria

22 corresponen al ram de la construcció

36 corresponen al ram dels serveis

4 sense treball anterior.

Esperem que aquestes dades peguen una forta davallada amb l’esforç dels treballadors, empresaris, Ajuntament de Beniarrés, Generalitat Valenciana i Govern Central. Tots eixirem guanyant.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Que fa el Sr. alcalde? i el famós poligon industrial que donaria feia als seus amics del poble? pense que se'n eixira ben plenet de diners pero com tot lo mal fet...... ja arreplegara el que ha sembrat.

Anònim ha dit...

Al anònim: li has vist la llibreta del banc? IMPRUDENT i tot el que vullguen dirte.........
Estate tranquil que si passa el que tú dius arreplegarà bona collita,encara que algú com tú li desitge el contrari.Quien bien anda bien acaba.Aixi que parla del que sapies i no sigues tan roïn que arreplegaràs el que estàs sembran.

Beniarres al dia ha dit...

Aquest blog vol ser obert a la participació de tothom, això si sempre dintre d’unes línies de respecte, per tal es dona la màxima cabuda al major nombre de comentaris.

El primer anònim no es diu cap falsetat i per tant no és cap imprudent com diu el segon comentari. En cap moment s’acusa a l’alcalde de parar la ma ( i jo dic que no la para) però si que diu dos grans realitats:

1.- El polígon industrial no es el que el PP ens havia venut. Està ple de solars de males herbes i els llocs de treball nous que s’han creat caben en una sola ma. L’alcalde no està fent complir el plec de condicions signat entre l’ajuntament i els adjudicataris, això si, els diners obtinguts de la venda de les parcel•les han fet que el consistori “navegara de panxeta” aquests anys però l’objectiu que era crear llocs de treball no es veu enlloc.

2.- L’alcalde de Beniarrés està cobrant actualment més de 36.000 € a l’any , el que és el mateix 6 milions de les antigues pessetes(aquesta informació està publicada al BOP d’Alacant), per tant en quatre anys s’emportarà vora 25 milions de pessetes per el seu alliberament per la Diputació d’Alacant. Quanta gent coneixes tú a Beniarrés que guanye això sent triada a dit i sense tindre cap tipus de formació per ocupar el càrrec?

Per tant la imprudència no la veig en cap lloc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...