Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

diumenge, 24 de maig del 2009

Els diners tenen color?

Aprovades 4 obres corresponents al poble de Beniarrés dintre del Pla Camps

A la pàgina web de la Conselleria d’Economia, Hisenda i Treball , eixen publicats els diferents projectes que la Generalitat Valenciana va aprovant dintre del Pla Especial de Recolçament a la Inversió Productiva en Municipis o més conegut com Pla Camps i on al nostre poble li pertoquen 268.304 €.

Els projectes ja aprovats son els següents:

-Millores funcionals en propietats públiques: Realització d’un mur de formigó en el camí les Foietes per a aturar les avingudes d’aigua, enreixat de l’Ecoparc fitant amb un privat per la part lateral i rehabilitació dels llavadors del Barranquet i de la Bassa Gran. Totes aquestes obres estan valorades en 22.138,60 €. (IVA inclòs).

-Millores en edificis culturals com la Biblioteca i l Museu municipal: En la Biblioteca pavimentació dels espais d’accés, renovació del paviment de les rampes d’accés i altres millores en l’accés, l’eliminació de les restes del mur de tancament que el separa del carrer Dr. Orero. L’obra del Museu consisteix en tombar l’entrada i afegir l’entrant al museu per a incorporar-lo al vestíbul. Aquesta obra està valorada en 44.050,77 € (IVA inclòs).

-Millores en espasi públics: Realització de desguàs en el murs de contenió de l’Abeurador i del final del Dr. Orero, renovació d’un tram del mur de contenció al final del carrer Lepanto, acabar el mur ja iniciat en el Pla Zapatero a la zona del Dr. Orero i asfaltat del final de carrer Sant Miquel i alguns punts de C/ Dr. Orero i Rosa Escrig. Totes aquestes obres estan valorades en 19.101,49 € (IVA inclòs).

-Reparació de la xarxa d’aigua potable municipal: Substitució de l’actual xarxa d’aigua potable dels carrers Lepanto, La Creu i l’Orxa per material més modern. Aquesta obra està valorada en 48,373,46 € (IVA inclòs)

L’obra pendent d’aprovació i que és la que més diners té dintre dels projectes sol·licitats per el nostre poble és:

-Construcció de local en sol dotacional: Construcció d’un nou edifici que albergue un local amb uns mínims serveis, una sala gran i una altra reduïda en el terreny dotacional del Dr. Orero Tindrà una superfície de 150 m2 amb 12 m2 de de serveis, 40 m2 de sala xicoteta i 98 m2 de sala gran. Aquesta obra té un pressupost de 134.713,24 € (IVA inclòs)

Aquestes 4 obres seran adjudicades per l’Ajuntament de Beniarrés, per tant si aquestes obres s’han de licitar dintre d’aquest any, deu el consistori fer-ho el més aviat per tal de dinamitzar l’economia local i donar treball als vora 100 aturats que hi han a Beniarrés.

Silenci per al Pla Zapatero i publicitat per al Pla Camps

Sembla ser que els diners tenen color, i no em refereixc al color físic que si que en tenen, sinó al color polític. Mentre el Pla Zapatero va ser silenciat per part de l’Ajuntament de Beniarrés amb més de 238.000 € d’ajuda directa al nostre poble, no publicant-se en cap lloc i silenciant-se a la web oficial de l’Ajuntament de Beniarrés, els 268.000 € del Pla Camps eixen publicats a la web oficial de l’Ajuntament de Beniarrés en primera plana, donant-li la màxima publicitat possible a tots els visitants a la web oficial de l’Ajuntament de Beniarrés.

Els diners no poden tindre color, depenent de si me’ls dona un govern socialista o un govern popular. Els diners per a fer inversions i millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Beniarrés, deuen ser ben rebuts d’igual manera, vinguen de l’administració que vinguen i no donar-lo a uns una publicitat i als altres amagar-los i silenciar-los.

Per a molts podrà semblar una xorrada aquest article, però el que ha fet l’ajuntament de Beniarrés publicitant el Pla Camps i callant el Pla Zapatero a la web oficial del nostre ajuntament, és el mateix que fa Canal 9 quan ens trauen sempre al president de tots els valencians “ El Tio Paco” (com el cridavan l’altre dia els gitanos a València), o al conseller Cotino o als membres del PP i silencien a la resta de formacions polítiques i noticies que no son favorables per als interessos del Partido Popular.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

quines barbaritats, eixos diners per a Beniarrés, nomes per a gastar en el que siga sense cap necessitat. A Muro i Cocentaina tambe 2 millons d'euros. com es nota que els diners no son dels politics. EIXOS DINERS ELS EM DE PAGAR TOTS DESPRES I APENES COM ESTAN AJUDANT A CUATRE CONSTRUCTORS PER A QUE CONTINUEN OMPLINSE LES BUJAQUES, COM SI NO HAGUEREN GUANYAT PROU ELS ULTIMS ANYS

Anònim ha dit...

a Cocentaina i Muro 2 MILLONS? A pues no tenen color no...

Anònim ha dit...

Fede,
abans de parlar de diners: ¡¡¡pagans la musica!!!

Anònim ha dit...

ÉS UNA POCA VERGONYA QUE TOT I CADA UNS DELS POLÍTICS QUE IXEN ELLEGITS MANE SOBRE EL QUE SA DE FER O NO SA DE FER. ÉS VERGONYOS QUE ELS SIUTATANS SOLS SERVIM UN DIA CADA 4 ANYS PERQUE MAI ES PREGUNTA ALS SIUDATANS DE QUE ES VOLFER AMB ELS DINERS...MIRA QUE ES PEGEU UNES CAGADES VOLENT MILLORAR TANT EL POBLE I MAI S´ANRECORDEU DEL MÉS IMPORTAT, EL MÉS IMPORTANT, PREGUNTAR AVANÇ A LA GENT DEL POBLE

Anònim ha dit...

aixo paga la musica y torna la vara que ja seria hora, per no parlar de la llibreta del futbet.

Beniarres al dia ha dit...

Gastar-se aquests diners en el que siga no. Hi ha moltes necessitats com fer una xarxa de recollida d’aigües pluvials per a tot el poble, o posar en marxa el nou pou d’aigua potable, o fer un nou dipòsit d’aigua potable, o posar panells d’energia solar en edificis publics per a que paguem menys en la factura de la llum i molts altres projectes que el PP no ha volgut fer. Ha preferit gastar-se els vora 500.000 € de Pla Zapatero i el Pla Camps en les obres que tots sabem i que no totes son necessaries.

No comptarixc amb tu la idea de que aquests diners, a nivell local, son per a quatres constructores. Sinó ves i parla amb la gent que ara te treball gràcies a aquests diners i que de l’altra forma estarien a l’atur.
Al segon anònim, em sembla que no has entés l’article o no el vols entendre.

I al darrer anònim dir-li que per exemple sent regidor de cultura ( 8 mesos més o menys) vaig intentar crear un consell de cultura on els diners i les activitats les elegirien la gent que el formava i que representava al tot el poble. El PP, Alternativa i la Llista van votar en contra d’aquesta manera participativa de fer política. Els socialistes portavem al nostre programa electoral de les passades eleccions el fer uns pressupostos participatius i on la gent participa en la seua elaboració i tria quines inversions s’han de fer.

Els ciutadans poden participar al llarg de tota el que dura la legislatura, presentant mocions i propostes a l’ajuntament i a l’equip de govern, per tant si que pots presentar les teues propostes.

Anònim ha dit...

Fede, perquè no deixes de publicar els comentaris del pessat eixe que no fa més que demanar la vara i que pagues la música? Ja fa olor i es repetitiu i a més ja ho sabem tots.

Beniarres al dia ha dit...

NO vull que diga per ahí que no li se publiquen els comentaris perque fan referència a mí.

Al mateix temps, com crec en la llibertat d'expressió, estic en una disjuntivael publicar-ho o no.

Sembla ser un nostàlgic o un disciple de la revista "Alternativa" que es publicava al nostre poble en la passada legislatura.

Anònim ha dit...

Fede,
cuan la cosa no t'apanya, t'envies un anonim d'ànim i a correr. I que be et queda sempre la resposta, tan democrata i respetuosa...
Menys mal que ja et coneixem, teulaí!!!
Xe, que bó!!!

Anònim ha dit...

eres mes fals que un billet de 600€
com va comissio d´investigacio?????
comta-mos algo la gent necessita saber?????

Beniarres al dia ha dit...

No soc masoquista , per tant no publicant el comentari que dius” cuan la cosa no t'apanya” ja està tot fet i no caldria enviar-me un suposat anònim per animar-me. Veus que fàcil i sense tanta cosa com insinues. Sempre que faig un comentari voràs la meua foto al costat, cosa que evidentment, no pots dir. Ara provarem uns quants dies a veure si fas comentaris als escrits. Jo si que en faré.

Respecte a la comissió d’investigació, el proper divendres 29 de maig hi ha una nova sessió. Fins que no s’acabe la comissió no vull parlar, doncs no es publica. En acabar faré pública tota la informació que tinga així com la resolució que s’acorde i la meua opinió al respecte.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...