Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 9 de setembre del 2008

Presentació del Beniarrés CF 2008 - 2009

El proper dissabte dia 13 de setembre serà presentat el Beniarrés CF al camp de “La Parà”

Aquest dissabte el Beniarrés CF enceta la segon part en recorregut per la seua història. La primera part va comprendre el període que va de 1943 fins a 1985, 42 anys que van donar moltes alegries i moltes anècdotes que els més majors tenen en la seua ment i que ara es pretén rememorar als més jovents.

Aquest dissabte dia 13 de setembre a les 17:30 hores tindrà lloc la presentació oficial del Beniarrés CF davant la seua afició i en el seu camp, el camp de “ La Parà”. Tot seguit a les 18:00 hores tindrà lloc un parit contra l’equip alcoià dels Salesians.

Escut del Beniarrés CF
L’equip del Beniarrés CF jugarà al grup XIII de la segon regional juntament amb els equips de l’ ATZENETA U.E., C.F AT. CARCAIXENT "B", U.D. ONIL , C.A. ALFARRASI ,BANYERES U.E. , RAYO IBENSE C.F. "B" , C.D. BIARENSE , C.F. AIELO , C.F. AGULLENT , C.F. CASTALLA , C.D. BOCAIRENTE , PEÑA MADRIDISTA DE IBI U.D., MURO C.F. "B", U.D. MONTAVERNER, POBLA C.F.

Mentrestant l’equip de Beniarrés està jugant partits amistosos de preparació. Sense anar més lluny el passat dissabte van jugar front a l’equip del Contestano CF (equip que està en primera regional amb aspiracions de pujar a preferent) i van perdre 6 a 0. Aquest dimecres jugaran contra l’equip de la Pobla CF que s’hi troba al mateix grup que el Beniarrés CF i on ja es podrà valorar la realitat del nostre equip.

El primer partit d’aquesta lliga de 2 regional tindrà lloc el proper dia 21 de setembre a les 17:30 hores front a l’equip de la Vall d’Albaida del CF Agullent.

Sort al Beniarrés CF en aquesta temporada i en aquesta segona etapa de la seua existència.

3 comentaris:

paco ha dit...

esperem que tinga molta sort el BENIARRES, desde açi animarlos i molta sort.

Anònim ha dit...

SORT!!!

Anònim ha dit...

Tant de bo aquest xicots gaudesquen de l'esport i alhora guanyen molts partits, perquè encara que que diuen que allò important es participar, a nigú li agrada perdre. Que tingueu molta sort

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...