Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 20 de març del 2012

Sobren els qualificatius


El passat dia 7 de març va eixir publicat al BOP d’Alacant l’exposició pública del pressupost de l’Ajuntament de Beniarrés per a l’any 2012.


Com a persona que vol saber en que es van a gastar els diners dels nostres impostos, quines inversions es preten cometre, i quines propostes tenen pensades els nostres dirigents per al poble de Beniarrés, i al mateix temps, com a persona que ha estat més de 12 anys a l’Ajuntament i li agraden els temes de política municipal, vaig demanar que me se facilitara una còpia del pressupost al dia següent de la seua publicació.


La resposta la vaig tindre la setmana passada. En ella me se denegava l’accés per que així ho diu la llei.

La llei està per a complir-se i per tant acate la decisió, però la llei també diu que els cotxes han d’estacionar al costat que pertoca als carrers de Beniarrés i no a on a u li ve engana o damunt la vorera, la llei també diu que els carrers del poble deuen estar nets, la llei també diu que els animals no poden fer les seues necessitats on els vinga en gana, i moltes més coses que diu la llei i que no es compleixen, per que no es vol o simplement, per que algú no es vol fer de mal de voler. Això si, la llei diu que no toca donar una còpia del pressupost a un veí que la sol·licita i en aquest cas, si que s’ha de complir la llei.

Però no acaba ací l’afer. Com no et poden negar a vore el pressupost, m’han donat cita per a poder-ho consultar: dimecres 21 de març a les 10:00 hores.

Tots a Beniarrés es coneixem i el qui ha posat l’hora per a que puga consultar la documentació sap que és l’hora que més feina hi ha al bar, doncs és l’hora dels esmorzars i que m’és impossible assistir. Per tant sobren els qualificatius sobre la voluntat de l’equip de govern d’oferir la participació dels veïns i veïnes de Beniarrés alhora de consultar un document públic i demostren clarament com s’actua des de l’equip de govern quan, simplement, es sol·licita una documentació, que deuria estar al públic (tauler d’anuncis) o a la web de l’Ajuntament i no posar tant d’entrebanc als qui volem estar informats en que es pensa gastar l’equip de govern de l’Ajuntament de Beniarrés els nostres impostos.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Fede amb estos no el tens que aclarar, es com si parlares contra un mur, ells apliquen la seua tècnica de no facilitar res al ciutada de carrer , tans sols volem parlarse amb els grans, i a la gent normal como tu i com jo no els importa lo que pensem o el que digam, al final ells van a fer lo que es vinga en gana.

Anònim ha dit...

Aqui es necessita una reforma del codi civil i penal ja i
tipificar penalment el malverssament de fons públic ; fora la impunitat de tots els politics: des de un simple alcalde de poble fins un senador....que se li aplique i sobretot que li faigen tornar els diners publics.....fins que no arribe aixó no se arregla rres.
No hi ha dret que sempre pague el treballador: desapareixen els diners publics pos no passa rres muntem gasofa i llum i tot ..... pero els rics no paguen res es més encara se compren camions prçer l'exercit per 140 milions d'euros eixqa és la crisi, una falsetat politica. Per cert a l'estranguer ens han fet una mala propaganda bestial: som el país arreu del món que més corrupció politica hi ha i no els castiguen , més mal vistos que corea ......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...