Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dissabte, 3 de març del 2012

El Club Pilota de Beniarrés participa en una partida d'exhibició a Catalunya

Participa dintre del actes "Sense València no hi ha independència" a Berga


‘Sense València no hi ha independència’. Sota aquest lema i amb la ferma convicció que quan es parla d’independència cal fer-ho fent referència a la totalitat dels Països catalans, el Casal Panxo de Berga ha organitzat per aquest cap de setmana una jornada dedicada al País Valencià en la qual un dels grups de referència valenciana no hi ha volgut faltar: Obrint Pas serà a Berga el proper dissabte, 3 de març.


Els actes programats per aquest cap de setmana començaran el divendres, 2 de març, amb un sopar tertúlia sobre la construcció i vertebració nacional. Serà a partir de 2/4 de 9 del vespre al Casal Panxo i la xerrada anirà a càrrec de Toni Rico i Gonçal Bravo. Dissabte, a partir de les 10 del matí i fins a la 1 del migdia, a la plaça Maragall hi haurà jocs populars dels Països Catalans per a petits i grans. Des de 2/4 de 5 de la tarda i fins a les 6, al carrer Mossèn Huch es farà una exhibició de pilota valenciana a càrrec del Club de Pilota Valenciana de Beniarrés. A les 7 del vespre, el Casal Panxo acollirà la presentació del nou disc-llibre ‘Coratge’, a càrrec dels membres del grup, Xavi Sarrià, Miquel Gironès, Miquel Ramos i Robert Fernàndez.


La jornada ‘Sense València no hi ha independència’ finalitzarà amb un acte central al Teatre Municipal de Berga, on el grup valencià Obrint Pas oferirà un concert en acústic que convida a viatjar en la vessant més íntima de les seves cançons. Es tracta d’un format musical que neix arran del compromís del grup amb diferents iniciatives i projectes socials que reclamaven l’actuació en Casals i Ataneus del País Valencià. Allà, on el grup s’ha criat, la manca d’espai els va portar a idear un format més reduït i proper que amb els anys ha anat creixent i enriquint-se sense renunciar a la seva essència. La proximitat del format, la nuesa de les cançons i l’ambient màgic del teatre, fan d’aquest concert una experiència única per descobrir o redescobrir l’ànima de les cançons d’Obrint Pas, un referent a nivell musical però també a nivell cultural i combatiu amb el qual esdevé de cabdal importància poder comptar per portar a terme campanyes de conscienciació com la que impulsa aquest cap de setmana el Casal Panxo.


Les entrades anticipades pel concert es podran comprar fins aquest divendres, 2 de març a les 11 de la nit, al bar Cal Negre, al bar La Granja i al Casal Panxo. Si queden entrades, també es podran comprar pel mateix preu que les anticipades, 8€, el mateix dissabte entre les 10 i 2/4 d’11 de la nit al Teatre Municipal de Berga.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...