Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 23 de març del 2012

Suspenen la volta 'Amb bici per la Via Verda' per falta d'uns permisos

Des de Governació han denegat els premisos per a realitzar aquesta activitat lúdica que es va presentar ara fa més de dues setmanes 

La Conselleria de Governació de la Generalitat Valenciana ha denegat els permisos a l'organització per a celebrar una nova edició de la volta 'Amb bici per la Via Verda', entre Alcoi i Villalonga. Aquest esdeveniment ha implicat a set poblacions, com ara són Alcoi, Cocentaina, Muro, Beniarrés, Gaianes, l'Orxa i Villalonga, i cada una d'aquestes s'encarregava d'un dels tràmits necessaris per a la celebració d'aquest esdeveniment esportiu i lúdic. 

 Precisament eren els ajuntaments d'Alcoi i Beniarrés els encarregats de sol·licitar tant el permís de celebració com l'assegurança, sota els seus respectius noms. Des de Governació, només dos dies abans, s'ha comunicat que els permisos no eren vàlids per correspondre a consistoris diferents, entre els quals no hi veia la relació.

 D'aquesta manera, unes hores abans de la volta en bici, les autoritats municipals han acordat i comunicat que finalment aquesta no es celebrarà, ja que no estan disposats a assumir els possibles riscos derivats. Al mateix temps, han anunciat que a partir de la setmana vinent començaran a tornar els diners de la inscripció.

Noticia publicada a ARAMULTIMEDIA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...