BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AGRICULTURA: El divendres 16 de Novembre s'enceta la campanya de recollida d'olives a la Cooperativa de Beniarrés .... FESTES: Els dies 30 d'Abril i 8 d'Octubre de 2018 seran festa local a Beniarrés

dimarts, 13 de març de 2012

Caldrà esperar a les properes eleccions.Com podeu veure son cartells anunciadors d’activitats que es van celebrar a Beniarrés l’any 2011.

Tots aquests esdeveniments tenen en comú entre ells moltes semblances:

1.- Aquest any ja no s’han celebrat, ni pareix ser que es vagen a celebrar.
2.- Tots ells es van pagar amb diners públics, es a dir, amb els diners de tots.
3.- Els tres esdeveniments es van celebrar abans de les eleccions locals del 22 de maig de 2011.
4.- En tots ells, o l'organitzava o col·laborava l'Ajunament, el que vol dir que costava diners de tots i totes.


Com podeu veure, entre aquests tres esdeveniments, hi ha moltes semblances i que portaven una finalitat comuna i era el fer vore al poble de Beniarrés que l’equip de govern del Partido Popular feia moltes activitats al poble i li donava vida, per tal de traure-li un rèdit electoral a les passades eleccions locals que s’apropaven.

Ara eixiran molts dient que enguany no es fan degut a la crisi. Doncs jo els dic, res més lluny, doncs l’any passat l’Ajuntament el van tancar amb un dèficit proper als 130.000 € i u quan gestiona una casa, igual que un ajuntament, ja sap com va de diners, i l’equip de govern del PP sabia que de diners no hi havia per aquests menesters, tal com han eixit els resultats econòmics. Perquè no s'han fet enguany?

El Partido Popular li interessava més gastar-se els diners que hi havia a l’Ajuntament en espectacles com aquest abans de les eleccions, que en pagar a proveïdors i rebaixar els més de 297.000 euros en factures pendents de pagament que s’han quedat en els “caixons” del consistori a data de 31 de desembre de 2011.

Aixi, que per a tornar a que es celebren a Beniarrés aquestes activitats, caldrà esperar a les properes eleccions.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...