Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 15 de març del 2011

Serà eficàcia ( o el que tu cregues)

El dilluns 14 de març a les 12:00 hores, el grup municipal socialista va presentar en le registre general de l’Ajuntament les al·legacions al pressupost elaborat per el Paritdo Popular per a l’any 2011 per al nostre poble, després de facilitar-nos aquest document sols 48 hores abans de la seu aprovació en sessió plenària el dia 15 de febrer de 2011.

El dimarts 15 de març a les 14:00 hores, els regidors que formem la corporació municipal reben convocatòria de sessió plenària de caràcter extraordinari i urgent, convocant-nos per als dimecres 15 de març a les 10:hores per a estimar o desestimar les al·legacions presentades.

Al ple assistirem sense poder veure la documentació que forma part de l’ordre del dia, doncs es impossible consultar-la si et donen la convocatòria a les 14:00 hores i l’Ajuntament tanca a les 15:00 hores.

No vaig a entrar en valorar el que ocorrerà a la sessió fins que no es celebre però em sorprèn molt la rapidesa amb que l’equip de govern del Partido Popular a respost a les al·legacions presentades i el temps que tarda en contestar-nos a molts veïns i veïnes de Beniarrés quan presentem una instància, fem una consulta o sol·liticem informació al nostre Ajuntament.

No sé si serà eficàcia o altra cosa, però sorprèn aquesta celeritat amb que l’equip de govern actua quan diu defendre els interessos de tots nosaltres, veïns i veïnes de Beniarrés, deixant passar el temps i el temps en altres ocasions quan deu donar resposta per el interès de molts veïns i veïnes que la sol·liciten.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...