BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AJUNTAMENT: Dimecres 23 de maig a les 19:30 hores sessió plenaria a l'Ajuntament de Beniarrés

divendres, 25 de març de 2011

Afanya’t, afanya’t, … que falta inaugurar-ho.

Sembla ser una pel·lícula de Berlanga, però no ho és.


Arran de la posada en funcionament de la reforma de la Llei Orgànica del Règim Electoral General (LOREG) que posa com a data màxima per inaugurar actuacions, obres públiques o projectes el dia 28 de març de 2011, estem vegent com dia si i dia també, estant realitzant-se inauguracions per part dels nostres polítics, sense diferenciar-se per el seu color.

A Beniarrés no som menys, i aquest cap de setmana tindrem dues inauguracions (quasi en el límit legal) i perquè no en poden ser més, doncs el nou gimnàs no serà inaugurat però si que es visitarà.

Els treballadors de les empreses contractades tenen feina de valent amb el muntatge del Museu del Clima, que a hores d’ara, es troben muntant per poder ser inaugurat demà, no siga cosa que no es puga inaugurar. Tampoc es precís que estiga tot acabat, doncs Carlos Fabra a inaugurat hui l’Aeroport de Castelló sense avions, i no passa res.

Però demà també s’inaugurarà la Sala d’Interpretació Artística i Musical, l’edifici que es va construir amb el Pla E del Govern Central i amb un inversió superior a 360.000 € i on es troba l’Escola Comarcal de Música, la Unió Musical de Beniarrés i l’Esportí.

Tot seguit vos escric la invitació que he rebut com a regidor i on podeu llegir l’horari dels actes ( està en castellà):

D.Luis Tomás Lopez alcalde-presidente de Beniarrés (Alicante)

Tiene el placer de invitarle a los actos programados para el sabado 26 de marzo y que a continuación paso a enumerar:

- A las 17:00 horas, salida del Ayuntamiento acompañados por l’Associació Cultural l’Esportí a la inauguración del edifició L’Estació.

- A las 18:00 horas, encuentro meteorológico en el Centre Cultural “Joan Fuster”

- A las 19:00 horas inauguración del Museo del Clima.

Posteriormente visitaremos el local destinado a gimnasio, en donde tendrà lugar un vino de honor.

Doncs bé, aquest és l’horari d’inauguracions per aquest cap de setmana. Quedeu tots convidats.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Sempre criticant el mateix que fa el teu partit a altres llocs. No hi ha objectivitat ni coherència. Si no pots donar exemple, un puntet en la boca és lo més intel·ligent.

Anònim ha dit...

soy del pueblo pero no vivo ahi y la verdad para cuatro gatos que sois hay que ver lo mal que os llevais dais pena esparo que lo publiques no como otras veces que lo censuras

INMA ha dit...

SI HO LLEGIT BE, AL PRINCIPI DE L´ARTICLE DIU QUE "per part dels nostres polítics, sense diferenciar-se per el seu color".
QUÈ FARIEN EL POLITICS ABANS DE LES ELECCIONS, SI NO FORA INAGURAR ????? LES TRADICIONS, RESULTA COMPLICAT CARREGAR-SE-LES.

Beniarres al dia ha dit...

Al segon anònim: Ni som quatre gats ni estem desavinguts, com dius al teu comentari. Ací tots volem el millor per al nostre poble des de diferents punts de vista, com es normal en qualsevol societat.

Ja veig l'estima que li tens al "teu poble" quan el qualifiques com a "cuatro gatos".

Censura cap. Si vols dir alguna cosa personal algú ja saps que no pots fer-ho de forma anònima.

Et convide a seguir llegint el blog i convidar-te a que participes amb algun article (evidentment signat)

Anònim ha dit...

como dije no vivo ahi pero voy mucho y al pueblo lo quiero muchisimo, y al pueblo se le podria sacar mas partido si los que sois politicos de ahi estuvieran mejor avenidos, no siempre criticando lo que hace uno o el otro

Anònim ha dit...

Al de "sois 4 gatos":
No crec que en el fons et consideres del poble. Primer, perquè no utilitzes la llengua del poble i segon, i més evident, per l'ús de la 2ª persona (per tant tu no formes part d'ella) quan dius "por cuatro gatos que sois". La qual cosa demostra un gran despreci.
Que et vaja bé. Espere que no consideres aquest comentari insultant, no era la meua intenció.

Anònim ha dit...

Ahí le has dao

Anònim ha dit...

si por no escribir en valenciano ya se me considera que no quiero al pueblo que lastima y no me siento ofendido somos lires de decir lo que queramos para eso estamos en una democracia

Anònim ha dit...

Mai en la vida m'havía sentit tan avergonyida de la representació política del poble, vaiga on vaiga ens veuen com a " baturros" , el poble eixe...de manera tan despectiva que prefereix no dir que sóc d'allí per no discutir, i si ho dic sempre dic que allí a relació d'habitants será el poble que més diplomats i llicenciats hi ha de tota la comarca pero per culpa de que molts troben feina fora pos queden molts que damunt ens representen i mira no se que fan que són una burlesca. Espere que en un futur hi haiga una millor representació siga del partit que siga. I tot i aixó és bon poble, en bona gent i en una poca " mala gente" que sona fort.

Anònim ha dit...

el ultimo anonimo ha hablado de maravilla un diez por ti

Anònim ha dit...

No has entendido nada. Es por el uso de la 2ª persona en el verbo ser, cuando dices "sois cuatro gatos".
Si usas esta persona, tú no formas parte de la acción verbal, pues al usar vosotros (sin decirlo, porque se sobrentiende), tu te excluyes.
Lo de la lengua, tiene menos importancia y, fíjate, hasta comparto un poco tu opinión en eso.
Como verás, no me importa escribir en castellano y así hasta te hago un favor (el de no tener que traducir)

Anònim ha dit...

La que diu que som uns baturros asi a Beniarres que s'avergonyis que no torne que es quede a Valncia o aon siga imbecils aixina sobren. Qui tinga vergonya de dir que es de Beniarres foc en ell

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...