Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 24 de març del 2011

Programa Obert. T’escoltem

Vols participar en l’elaboració del programa electoral dels Socialistes de Beniarrés per a les properes eleccions locals del 22 de maig?


Des del PSPV-PSOE Beniarrés et donem l’oportunitat de que pugues expressar la teua opinió, els teus suggeriments, les teues propostes, les teues crítiques… tot allò que consideres necessari per tal de millorar la nostra ciutat.

Beniarrés el construïm tots i, per això, el PSPV-PSOE vol escoltar-te. Qualsevol qüestió pot obrir un espai de debat i reflexió, i que s’acabe convertint en un punt important del nostre programa. Per això, tindrem molt en compte les teues aportacions per tal de millorar al futur i seguir creixent junts.

Les aportacions que tingueu, les podeu fer arribar duent-les a la Seu del PSPV-PSOE de Beniarrés al carrer Trinquet (antiga drogueria de Silvia) tots els dilluns de 19:30 h a 21:00 h, o al correu electrònic, pspvbeniarres@orange.es. També et convidem a participar en el nostre grup al Facebook

Perquè tu sumes en el projecte del PSPV- PSOE de Beniarrés

Socialistes de Beniarrés

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara ma cabe de donar conter que els SOCIALISTES de Beniarres , NO teniu programa ó ben escas per a les prosimes eleccions, i teniu que recorrer a la veu popular del poble. aixina vos va asi i en tota España.

a la salut.

INMA ha dit...

Anónim, per què no pots pensar que ho fan per a què la gent, ja siga d´un partit o d´altre tinga la possibilitat de poder participar-hi?. Resulta tan complicat pensar en positiu?. Hi ha tantes coses que NO entenc... PENSEM EN EL NOSTRE POBLE, FER COSES PER ELL, I MILLORAR TOT EL QUE TENIM

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb IMMA.
Què manera més negativa i mal pensada de pensar.
Tan difícil és pensar que ens puguen donar la possibilitat d'opinar i presentar propostes?
És açò la "huella" que ha deixat en nosaltres d'aquella època passada de repressió?

Anònim ha dit...

Molt bé Inma no tenen perquè ser tot cabotades com els regidors del PP al plenari.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...