Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 18 de març del 2011

A bon entenedor, poques paraules basten

El dimecres 16 de març a les 10:00 hores / un hora de les més habitual per a celebrar una sessió plenària), es va celebrar una Ple Extraordinari i Urgent a l’Ajuntament de Beniarrés convocat per l’alcalde de Beniarrés , el popular, Luís Tomàs.

L’ordre de la sessió estava format per dos punts:

1.- Ratificació de la urgència de la sessió plenària

2.- Resolució de les reclamacions presentades al Pressupost General aprovat provisionalment per a l’exercici 2011, i si és el cas, aprovació definitiva del mateix i la plantilla de personal.

No cal ni dir que totes les reclamacions presentades per el grup municipal socialista foren desestimades amb els vots a favor de la seus desestimació del 5 representants del Partido Popular, l’abstenció del representant del BLOC i el vots en contra dels 2 representants del PSPV-PSOE, doncs un regidor no va poder assistir-ne, doncs com sabeu se’ns va facilitar la convocatòria el dimarts a les 14:00 hores i la sessió era dimecres a les 10:00 hores, no poden canviar l’horari del seu treball per poder assistir-ne. Tot una mostra de democràcia participativa el que van els dirigents populars al convocar un ple de hui per a demà, doncs cap grup de l’oposició va poder consultar la informació que formava part de l’ordre del dia.

Però voldria aclarir el primer punt, el qual es tracta de ratificar la urgència de la sessió. Els motius pels quals el PP va convocar un ple de hui per a demà ( si haguera sigut extraordinari, cal donar 2 dies entre la convocatòria i la data de la celebració) és i son paraules textuals “ la urgència per a satisfer en termini les obligacions contractades per l’Ajuntament respecte als seus creditors,...”, es a dir, que l’Ajuntament volia pagar a les empreses que han treballat per a l’Ajuntament però no podia fer-ho perquè el pressupost de l’any 2011 no estava aprovat.

Si realment aquest haguera sigut l’argument per a fer un ple amb caràcter d’urgència i si tantes ganes tenia l’Ajuntament de Beniarrés de pagar a les empreses proveïdores i a les que han treballat per a l’Ajuntament, el pressupost haguera pogut estar aprovat el dia 1 de gener de 2011, doncs el PP té la majoria absoluta al consistori beniarresi, i així totes les factures entrades presentades a partir d’aquesta data s’hagueren pogut abonar.

No val a dir, com se’ns va contestar, que a data 1 de gener de 2011, el pressupost no es podia fer perquè tenien molt de treball i no tenien temps per elaborar-lo. Qui vol pot i en aquest cas s’han deixat passar 2 mesos i mig per aprovar un pressupost definitivament. Per tant, si a algún proveïdor o empresa que ha treballat per a l’Ajuntament de Beniarrés no li s’han pagat les factures presentades, en cap cas ha sigut per que el grup municipal socialista va presentar al·legacions al pressupost, ha sigut perquè l’equip de govern del ha PP no volgut, o tal vegada, el que és més greu, no han pogut per que no hi han diners.

Però crec que la urgència no ve per poder pagar als proveïdors i empreses que han treballat per a l’Ajuntament com ens va dir l’alcalde, doncs si s’haguera volgut, a data 1 de gener de 2011 ja s’haguera pogut anar abonant les factures tal com anaven entrant, la urgència ve motivada per la celebració de les Falles i crec que a bon entenedor poques paraules basten.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...