Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 9 de novembre del 2010

Anuncis publicats al BOP referents a Beniarrés

Entren en vigor amb la publicació definitiva al BOP d'Alacant


En el BOP d’Alacant nº 214 de data 9 de novembre han eixit publicats els següent anuncis que fan referència a l’Ajuntament de Beniarrés:

Convocatòria d’ajudes a esportistes locals 2010 que a la seua primera base diu “Es objeto de la presente convocatoria la concesión de ayudas económicas deportivas, con una dotación económica que asciende a una cantidad total de 1500 _, distribuidas en 5 ayudas individuales valoradas en 300_ cada una de ellas, a conceder entre todos los candidatos. La finalidad es la de apoyar la participación de los deportistas locales en competiciones oficiales de carácter comarcal, provincial, autonómico, nacional e internacional.”

L’altre anunci fa referència a una nova ordenança que regula l’atorgament de llicències urbanístiques i que a la seua primera article diu: “Objeto. Es objeto de esta ordenanza, la regulación del procedimiento administrativo a seguir para el otorgamiento de las preceptivas licencias urbanísticas de aquellos actos sujetos a las mismas que se realicen dentro del término municipal de Beniarrés”


El grup municipal socialista va proposar que en el cas de que no s’arriben a les 5 beques que posa en les bases, que els 1500 € es repartixquen entre els esportistes que hagen sol·licitat l’ajuda, ja que es la quantitat que la regidoria d’esports preten gastar-se en aquestes ajudes. La proposta va ser desestimada, motivant-la amb l’argument de que la regidoria d’esports no té molts diners i que en cas de no arribar a 5 beques, aquests diners li vindran bé per a altres activitats. El grup municipal socialista es va abstenir de l’aprovació de les bases, doncs pensem que es poden retallar d’altres llocs i que si es preten destinar 1500 € no pots estar esperant que no te’ls sol·liciten tots per a poder tenir més diners. Va ser aprovada amb els vots del PP i del BLOC.


Respecte al segon anunci que fa referència a una nova ordenança municipal per atorgar llicències urbanístiques, va ser aprovada per unanimitat. El grup municipal socialista va demanar que el que posa en la nova ordenança es compleixca i que no quede en paper mullat com ocorre en altres ordenances com la de tinença d’animals o com el cas de l’incompliment de l'ordenança de tràfic i les infraccions de tràfic que ocorren al nostre poble amb el consentiment implícit de l'equip de govern que és qui deu fer complir les ordenances al nostre poble.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Beniarrés, ¡CIUDAD SIN LEY!. No es fa complir cap ordenança que supose multar a algú. I a mig any de eleccions encara menys. Mira que hia han cagueraes de gossos, gossos solts, cotxes que aparquen a on es ve en gana, etc. i l'Ajuntament fa la vista gorda. Contra el incivisme d'alguns, ma dura.

Anònim ha dit...

Fede, ja teniu decidit qui es presenta de cap de llista per el PSOE a les properes eleccions? Considere molt important aquesta decisió per a poder guanyar al PP.

Beniarres al dia ha dit...

Si que tenim un candidat però com espere que comprengues, no volem donar noms doncs encara falten 6 mesos per a les properes eleccions locals i a aquesta persona la poden cremar i fer-li-ho avorrir.

I respecte al que diu el primer anònim et comente el que ens va dir l'alcalde una vegada: Jo no m'ha fer de mal de voler". Crec que queda tot explicat amb aquestes paraules

Anònim ha dit...

que eres tu ó la baixoteta ??? jejejeje, anem apañats.

Anònim ha dit...

AL ULTIMO ANONIMO solo recordarte que Franco no era muy alto precisamente, y la valia de las personas no se mide por su estatura sino por sus obras.ºººººººººººººººººººº

Beniarres al dia ha dit...

Anònim davant la manca d'arguments, l'insult, les desqualificacions personals i el despreci.

Hauràs d'esperar uns quants mesos per a saber-ho. Pots anar fent quiniales.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...