BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: MEDI AMBIENT: Diumenge 24 de Setembre es celebra l'activitat ciclista" Amb Bici per la via verda"

dimarts, 23 de novembre de 2010

El dissabte 27 de novembre s'inaugura el tram de l'Autovia Central a la nostra comarca


La secretària general d'Infraestructures del Ministeri de Foment, Inmaculada Rodríguez-Piñeiro, ha confirmat que la inauguració del tram del Comtat d'Autovia Central serà dissabte 27 de novembre a les 9:45 hores, i comptarà amb la presència del ministre José Blanco.


Rodríguez-Piñeiro ha visitat les obres de l'AVE a Alacant i ha aprofitat també per a parlar de l'estat de les obres que Foment té en marxa a la província. Ha confirmat que el tram d'Autovia Central del Comtat, entre Cocentaina i Muro, s'inaugurarà dissabte 27. A hores d'ara, els treballs estan pràcticament acabats i només falten els últims remats.


Sobre el tram del Comtat de l'Autovia Central, val a dir que és un dels més complexos i cars de tota la nova A7. Entre Cocentaina i Muro, ha tingut un pressupost de 104 milions d'euros, tot i ser adjudicada per 77. Compta amb un total de nou viaductes, per damunt de barrancs i del riu Serpis, en un traçat total superior als onze quilòmetres. Val a dir també que ha suposat un enfrontament obert entre la Generalitat i el Ministeri de Foment, que ha suposat un retard d'uns mesos en la finalització de l'obra.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...