Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 23 de novembre del 2010

El dissabte 27 de novembre s'inaugura el tram de l'Autovia Central a la nostra comarca


La secretària general d'Infraestructures del Ministeri de Foment, Inmaculada Rodríguez-Piñeiro, ha confirmat que la inauguració del tram del Comtat d'Autovia Central serà dissabte 27 de novembre a les 9:45 hores, i comptarà amb la presència del ministre José Blanco.


Rodríguez-Piñeiro ha visitat les obres de l'AVE a Alacant i ha aprofitat també per a parlar de l'estat de les obres que Foment té en marxa a la província. Ha confirmat que el tram d'Autovia Central del Comtat, entre Cocentaina i Muro, s'inaugurarà dissabte 27. A hores d'ara, els treballs estan pràcticament acabats i només falten els últims remats.


Sobre el tram del Comtat de l'Autovia Central, val a dir que és un dels més complexos i cars de tota la nova A7. Entre Cocentaina i Muro, ha tingut un pressupost de 104 milions d'euros, tot i ser adjudicada per 77. Compta amb un total de nou viaductes, per damunt de barrancs i del riu Serpis, en un traçat total superior als onze quilòmetres. Val a dir també que ha suposat un enfrontament obert entre la Generalitat i el Ministeri de Foment, que ha suposat un retard d'uns mesos en la finalització de l'obra.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...