Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 24 de novembre del 2010

Santa Cecilia 2010

La Unió Musical de Beniarrés celebra el proper 27 de novembre la festivitat de la seua Patrona


El dissabte 27 de novembre, la Unió Musical de Beniarrés celebra, la festa de la patrona dels músics, Santa Cecília. El dia començarà amb un passacarrer a les 9 del matí a carrec de tots els components de la Banda, el qual s’iniciarà com és habitual al bar Tino. A continuació, i només en finalitzar el passacarrer, no abans, tots els músics aniran al poliesportiu del poble, on es durà a terme l’esmorzar i les activitat esportives, on poden participar tots aquells que vulguen.

Després, ja de vesprada, tots els músics es reunirán en el vell local de la música als pisos, des d’on començarà un curt passacarrer fins l’església, amb Santa Cecília a càrrec, amb Clara i Jesús, com a festers de la mateixa. Una volta allí, la missa començarà a les 19:00 h. i en finalitzar, sobre les 20:00 h, la Banda Unió Musical de Beniarrés oferirà el seu concert en honor a la seua patrona de la música.

Quan ja haja acabat tot, tots els músics i els seus acompanyants queden convidats al sopar que es realitzarà, on tots menjarem, beurem (sobretot) i riurem junts, i esperem que finalment toquem, si no queda la nit molt pobra, ja que tocar al bar i després anar a cantar-los als festers a les seues cases és d’allò més divertit.


Actuació de la Unió Musical de Beniarrés al Palau d'Altea

Informació estreta del blog: Unió Musical de Beniarrés
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...