Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 28 de maig del 2010

Eficàcia?

L’Ajuntament de Beniarrés dintre del Pla E 2010, va sol·licitar l’ampliació del Centre de Divulgació Artística i Musical, per a que s’entegam, la construcció d’una nova planta en l’edifici que es va construir al costat del col·legi Perputxent, amb un cost de 143.000 €. Cal recordar que la primera fase va costar 219.000 €, per tant aquest edifici una vegada acaba, haurà costat 362.000 € i no sabrem si serà vàlid per al seu ús inicial, doncs sembla ser que ressona i el so es distorsiona, impossibilitant l’assaig de la Unió Musical de Beniarrés.

Aquest obra va ser adjudicada definitivament el 27 d’abril, començant les obres una setmana després. En la normativa del Pla E deia que s’havia de col·locar un cartell quan es començava l’obra i per estalviar diners, el mateix decret deia que s’havien d’utilitzar es de l’anterior Pla E.

El passat dimecres 26 de maig el grup municipal socialista va presentar una instància recordant a l’Ajuntament, com entitat adjudicatària de l’obra que tenia que complir el que deia la normativa de la subvenció. Aquesta instància es va redactar el dia 18 de maig i vam considerar oportú, el deixar un temps més que suficient ( fins el dia 26 de maig) per a veure si es posava el panell informatiu de l’obra que s’estava realitzant amb els diners del govern central de Jose Luis Rodiguez Zapatero.

Resulta curiós, que aquest pla que ha sigut criticat per el Partido Popular dient que es un despilfarrament, que no val per a rés, que sols val per apanyar voreres i altres coses més, haja sigut acceptat per la totalitat d’ajuntaments governats per el PP i per la resta de formacions polítiques de tot arreu de l’estat espanyol.

Doncs bé, com deia abans, el dimecres 26 de maig s’havia presentat la sol·licitud de compliment de la subvenció i el dijous 27 de maig, el cartell ja ha aparegut al costat de l’obra ( s’està procedint a la seua col·locació). Això es diu eficàcia per part del nostres ajuntament.

Sincerament, lo del cartell és lo de menys, però resulta estrany veure com obres acabades com el Pla Millora fet l’any 2006 o el polígon de Beniarrés de l’any 2005, encara estant els cartells col·locats, sense que ningú diga res i no passa res, pel simple fet de que els diners els ha posat la Generalitat Valenciana ( bé del Pla Millora encara deu més de 75.000 € a l'Ajuntament de Beniarrés). I el que és més preocupant, hem de ser els ciutadans els qui digam a l’Ajuntament el que té que fer?, Hem de dir-li a l’Ajuntament que els cotxes estan mal aparcats?, hem de ser els ciutadans els qui digam que el poble està ple de caguerades de gossos?, hem de ser els ciutadans els qui digam que s’està construint il·legalment?.


Demanem i hem d'exigir dels nostres dirigents locals eficàcia i responsabilitat amb la tasca que el poble els ha dipositat amb els seus vots i no que es giren d’esquena o que esperen a que algú els recorde el que han de fer.

1 comentari:

Anònim ha dit...

la caisa de mistos no val una merda!!!!!!!!!!!!!!! que llastima de dines, mageren donat ami 10 voltes menos yo mes content!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...