Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 12 de febrer del 2010

Carnestoltes 2010 a Beniarrés

Aquest és un recull d’imatges del Carnestoltes celebrat a Beniarrés aquest divendres 12 de febrer a càrrec dels xiquets i xiquetes del col·legi públic Perputxent i de la Guarderia Municipal.

Ha sigut un acte ple de color i soroll, on gran part del poble ha eixit a acompanyar la desfilada que s’ha realitzat per diferents carrers de la població amb eixida i arribada al col·legi.











4 comentaris:

Carles Tomàs ha dit...

Quanta faena darrere de les disfresses! El professorat i alguna que altra mere, supose, hauran estat treballant de valent per enllestir tota aquesta parafernàlia que, dit siga de pas, dóna alegria al poble quan passa pels carrer i, sobre tot, quan les mares i pares veuen els seus xiquets d'aquesta guisa.

Beniarres al dia ha dit...

Tens raó Carles, els pares i mares que vam acompanyar als nostres fills no cabiem pels carres del poble de lo "inflats" que anavem de veure'ls

Anònim ha dit...

Sembla que este Carles va pa politic. Pronte ixirem de dudes.

Carles ha dit...

Es coneix que a algun anònim no li caic massa bé. No sé si és sempre el mateix o són diferents, però no paren de clavar la mullà on no deuen. Perquè s'encaboten en clavar-me en la política? Es que u no pot interessar-se pel seu poble? Des de quan opinar és voler clavar-se en política? Ni he militat en cap partit ni pense fer-ho, tan sols vull opinar d'algunes coses, res més.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...