Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 20 d’octubre del 2009

La plana del PP comarcal visita Beniarrés

El passat dissabte 17 d’octubre, Beniarrés va tindre la vfisita del president del Diputació d’Alacant, Jose Joaquin Ripoll. Al diari digital Alacant Digital la noticia apareix de la següent forma:
Imatge de la visita del President de la Diputació, Jose Joaquin Ripoll ( imatge estreta de la web de l'Aj. de Beniarrés)



Ripoll visita distintes infraestructures socials, culturals i esportives de Beniarrés

El president de la Diputació d'Alacant, José Joaquín Ripoll, ha visitat aquest matí diverses obres i actuacions impulsades per la institució provincial en el municipi de Beniarrés en les quals ha invertit més de 500.000 euros.

Ripoll, acompanyat per l'alcalde de la localitat, Luis Miguel Tomás, altres membres de la corporació municipal i diputats de la zona, ha visitat, en primer lloc, la guarderia municipal on ha descobert una placa en honor a Teresa Bonell Jordá, comare de la localitat morta fa uns anys i molt benvolguda en el municipi.

L'edifici que alberga la guarderia va ser una obra impulsada per la Diputació d'Alacant en la qual va invertir més de 227.572 euros per a sufragar el 95% del projecte.

Durant la seua estada en el municipi, el President també ha visitat el lloc on es construirà la nova piscina municipal, que conta amb una subvenció provincial de 228.000 euros, i la reforma del camp de futbol del poliesportiu, on s'ha invertit 23.729 euros. En ambdues actuacions, la Diputació d'Alacant sufraga el 95% del pressupost.

Església i ermita

La comitiva també s'ha desplaçat fins a l'església, on el President ha pogut contemplar l'òrgan musical, restaurat gràcies a una aportació provincial de 20.600 euros.

Posteriorment, han visitat la també restaurada ermita del Santíssim Crist de l'Empar. La institució provincial ha finançat part de les obres de restauració d'aquest immoble al llarg dels últims anys, amb una subvenció que supera els 25.000 euros.

Futurs projectes

Finalment, el President s'ha interessat pels futurs projectes que planteja el municipi, entre ells, un centre social el pressupost del qual podria arribar als 600.000 euros.

Ripoll, que ha visitat el Museu Centre d'Interpretació Cova de l´Or de Beniarrés, impulsat en el seu moment pel MARQ, també ha pogut conèixer la sala que l'Ajuntament projecta destinar al museu “Clima, temps i societat a Beniarrés”. Aquest ambiciós projecte compta, així mateix, amb el suport i col·laboració del Museu Arqueològic d'Alacant.
___________________

El que heu pogut llegir és la crònica de la visita de Ripoll al poble de Beniarrés. Evidentment que cal fer alguns aclariments i aportacions al que es pot llegir, començant pel titular de l’article doncs considere més apropiat que s’haguera titulat “ La plana del PP comarcal visita Beniarrés”.

En primer lloc, és que si Ripoll vol ser president de “todos los alicantinos” en aquesta visita hagueren tingut que ser convidats la resta d’alcaldes de la comarca que no son del Partido Popular i que no van ser convidats. Així com els diputats provincials que no siguen del Partido Popular. Sols estaven presents els alcaldes del PP de la comarca, no havent-ne cap ni del BLOC ni del PSPV-PSOE, el que denota que aquestes visites són més actes de partit que visites institucionals d’un president que diu ser “de todos los alicantinos”.

La visita va ser a les obres realitzades per l’ajuntament i subvencionades per la Diputació d’Alcant al llarg dels darrers anys de govern popular, algunes d’elles de dubtosa rendibilitat social com puga ser el museu que obri les seues portes 2 o 3 vegades a l’any per falta de personal i per falta de programació i contingut que li dóne vida a aquest edifici on s’han gastat més de 120.000 €. Per tant abans de posar un museu del clima com ara es pretén en la nova ampliació feta fa just un any, cal pensar com es pensa gestionar aquest edifici.

Una anècdota bastant “friqui” va ser quan vam anar a visitar el lloc on va a construir-se la nova piscina, vam poder veure com hi havia una excavadora fent moviments de terra, donant la impressió de que les obres ja estaven en marxa. Sols la comitiva va marxar la excavadora va parar de treballar i va marxar del lloc. No se que es pretenia demostrar veient l’excavadora en marxa ni que li se volia demostrar al president de la Diputació però va resultar prou graciós.

Una acte i que no ix esmentat en la noticia és que es va entregar de les beques esportives que dona l’Ajuntament de Beniarrés a Aitor Crespo, Iñaki Nadal i Carles Ruiz per una valor de 300 € a cadascun d’ells. Felicitats a tots tres i celebrar aquesta iniciativa que porta endavant el consistori beniarresí.

Cal assenyalar i sincerament no ho esperava, que per part del president de la Diputació no va donar a conèixer cap nova subvenció de les sol·licitades per l’ajuntament de Beniarrés i que s’està a l’espera de la seua confirmació o desestimació. Haguera sigut un bon moment per a dir que Beniarrés tenia confirmada la sol·licitud per asfaltar alguns caminis rurals demanats o que el nostre poble entrava dintre del pla d’instal·lacions culturals demanat a la Diputació. Una altra que esperàvem i que no va ser anunciada era que la Diputació apostava fermament per comprar l’edifici de les monges per a destinar-lo a un ús per a Beniarrés i la seua comarca com per exemple un Centre de Dia o Centre de Respir per als nostre majors, que cal recordar que un dia ho serem tots.

I ja per últim hi ha que dir que la visita va acabar en un dinar al bar de la piscina de Beniarrés. Als regidors socialistes no se’ns va convidar a assistir-ne. Xoca molt l’escoltar al teu costat com representants del PP es preguntaven entre ells si “fulano o mengano” també anava al dinar de la piscina i que als regidors socialistes que vam acompanyar la visita del president de la Diputació, verbalment se’ns va convidar per part de l’alcalde i quan ja tots havien confirmat l’assistència al dinar, que si volíem podíem anar al bar de la piscina a fer-se un vinet d’honor.

Ja no es per el dinar, que això és el que menys, son les formes, doncs a la resta de convidats del PP que van acompanyar la visita de Ripoll a Beniarrés si que se’ls havia preguntat dies abans si assistirien al dinar i a nosaltres res de res. Si el PP vol fer un dinar que el facen però que se’l paguen ells, que no gasten el nom de Beniarrés per ajuntar-se i que no aprofiten una visita del president de “todos los alicantinos”, com li agrada dir a Ripoll, per ajuntar-se sols els simpatitzants del PP doncs a Beniarrés hi ha molta gent que no es simpatitzant del PP i que també s’ha de veure representada en actes oficials.

Deixarem per a un altre dia lo del sortidor de l’entrada del poble que t’he que estar apagat perquè gasta molta llum ( a cas no es sabia que les bombes que els posen en funcionament gastaven molta llum quan es va instal·lar?) i que sols es posa en funcionament quan ens visita alguna autoritat i que és més convenient destinar 600.000 € a la construcció d’un Centre Social o es millor destinar aquesta important quantitat de diners a la construcció d’un Centre de Dia o un Centre de Respir per als nostres majors.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona crònica Fede. Ja ens hem enterat de el que va passar i no es va vore. Faltava Toni Genit diguen-li a Ripoll parla valencià fill de ... com l'àltra vegada que va vindre. A Luís cada vegada li agrada figurar més i crec que està abandonant l'espirit amb el que va entrar en l'Ajuntament i crec que ho pagarà en les properes eleccions. Per cert, pense que gran culpa de que marginen als regidors del PSOE de Beniarrés en qualsevol acte de l'Ajuntament és d'aquest blog. Però, més val morir amb el cap alt que viure tota la vida agenollat, Fede. Seguix així.

Anònim ha dit...

Si als regidors de la Corporació del nostre poble no se'ls va convidar formalment al dinar; formalment, és a dir amb un "Saluda" de l'Alcalde, està mal.
Les formes són molt importants en una entitat que representa a tots els ciutadans .
L'acte celebrat té pinta de ser del PP. Pense que Ripoll voldria fer "pinya" amb els seus alcaldes (zaplanistes o ripollistes=ANTI CAMPS) i donar-los instruccions sobre com actuar davant el famós cas Gürtel. El pastor alecciona el seu ramat.
Esperem que el dinar el pague el PP i no el nostre Ajuntament.

Anònim ha dit...

Una cosa al comentari anterior, Toni Genit no va "dir:parla valencià fill de ...!" va dir: "Castellà! Marparit! Ves-te'n a fer la ma!!

Anònim ha dit...

Y J.V. Y M.V. ? Fen esclatasangs ?

Observant la realitat ha dit...

Ja he vist alguna que altra inauguració per la comarca a càrrec d'aquest castellà Ripoll -que per cert hauria de dir-se, fent una traducció literal del cognom, Ripollo. No és per burla, és que pense en les traduccions de pobles que històricament han estat fetes, i no puc resistir-me a fer-ne un altra.
Al que anàvem: estos actes són, descaradament, actes propagandístics del PP. Pot ser el PSOE faça el mateix en altres ocasions, però no és el cas que ens ocupa. Quan una autoritat provincial, autonòmica o nacional visita un lloc, és elemental que queden invitats tots els representants del poble. Si no es fa així, vol dir que és un acte privat del partit i l'autoritat que fa la visita l'hauria de fer com a membre del partit i, per tant, córrer totes les despeses a càrrec d'eixe partit. Ha estat fet així? Supose que no. Mal fet, i deuria ser considerat com una malversació de diners públics.
Espere, ben aviat, escoltar el concert inaugural de l'orgue. I quan es faça, si és que alguna volta es fa, espere que no siga un altre acte del PP.
Voldria, també, que l'ermita estiguera acabada i poder-la visitar. A veure si les ajudes de la diputació es fan paleses i s'acaba. Tampoc voldria veure un acte del PP.
També m'agradaria que prengueren cartes en l'assumpte, i l'edifici de les monges, tot i que està quasi en runes, quedara habilitat per a alguna cosa útil, que en són moltes les possibilitats. És car, ja ho sé, però en altres coses no reparen en gastar-se els diners.
No és una carta al Reis Mags, és una suggerència al PP.

Anònim ha dit...

Espere que Fede ens diga en aquest blog si la factura del dinar la paga l'Ajuntament (si le deixen veure el registre). El de la màquina ha estat graciòs. Fa temps que allí no es fa res i han de portar la màquina per a eixe moment. Per cert que dubte que hi haga un mur en tot el terme que haga constat tans diners com el que han fet allí.

Beniarres al dia ha dit...

No crec que aquest blog tindrà res a veure en l’actuació del PP, el que em pareix és que sempre han confós els actes de partit amb actes institucionals i és per això que molts sobrem en gran part d’aquests actes.

Als regidors del PSPV-PSOE no se’ls va confirmar formalment (tinc la invitació damunt la taula).Feia temps que l’alcalde estava darrere de la visita de Ripoll al nostre poble i crec que algun adoctrinament els deguere donar davant del posicionament dels zaplanistes davant dels cas Gürtel i com no tindre’ls controlats, no siga que algun se’n passe al campisme. Desconec qui pagarà la factura del dinar però evidentment que es sabrà.

Desconeixc que es J.V i M.V. Aquestes sigles apareixen en una revista que fa uns anys es publicava a Beniarrés i que fa temps que no veu la llum. Per tant no vull clavar la pota i parlar-te d’unes persones que tal vaegada no son les que jo em pense. Això si, em sorprèn que et fixes més en les persones que no estaven que en les que estaven.

Sembla ser que a l’orgue encara li falten uns quants euros ( més be prous) per a veure’l en funcionament i pel que dius de l’ermita la Diputació va donar uns diners fa temps però la gran part de la seua reforma s’ha fet amb diners aportats pels feligresos. Per aquest any no hi ha cap subvenció sol•licitada per a restaurar l’ermita ( segons la informació que tenim).

Respecte a l’edifici de les monges dir que es va celebrar un ple extraordinari fa uns mesos a petició del PSPV-PSOE demanant que com a edifici protegir La Diputació, la Generalitat i el Ministeri mediaren per comprar-lo i destinar-lo a ús públic. Els socialistes creguem que cal esperar per a veure si es comprar i destinar els 600.000 € que es pretenen gastar en la construcció d’un Centre Socials per a la remodelació de l’edifici de les Monges i destinar-lo a un Centre de Dia o Centre de Respir per als nostres majors i per a que les seus families puguen descansar.

Anònim ha dit...

Fede perquè has llevat part del meu comentari?. Es que no tinc raó en el que dic?

Beniarres al dia ha dit...

La raó no te la lleve, etic d'acord amb tú però com compendràs les afirmacions o acusacions que fas no es poden fer de forma anònima. Si vols que es publiquen acusacions personals cap a persones privades hauràs de signar els teus comentaris.

Espere que ho comprengues i t'anime a seguir fent comentaris.

* El de l'oli * ha dit...

Fede, m'encanta "l'anècdota friki" és tan... populista. És una tècnica que ja han emprat a altres actes peperos, com ara a Ibi amb unes obres, si no recordre mal, f uns anys.

I sobre l'article, pense que si, que fou una reunió per rebre instruccions i directrius de com comportar-se sobre el cas Gürtel i demés merdes. I per veure si queden encara molts zaplanistes a la provincia. A més a més, Luis va aprofitar per llepar alguns culs (sols els necessaris) i així poder pujar un poc més en la piràmid del poder.

Encara que més que piràmid jo diria zigurat; se'n feien sacrificis humans més a sovint. I com m'agradaria que sacrificaren a Campillo en conter del sr Ric C.! Però mira... cadascú juga amb les cartes que te. I els amics de l'ànima de Campillo són jutges i tot. Així no hi ha res a perdre. Mai.

Ja per a acabar, recordar-li a l'il·lustrisisisim sr alcalde que vaja amb compte amb les amistat polítiques que fa. No voldria que li encolomaren (a l'ajuntament de Beniarrés) qualsevol irregularitat més xunga del normal.

Perquè ja se sap, qui juga amb foc acaba cremant-se. I si no es tria be els seus contactes en el PP, quan aquest s'enfonse (suposse que quan Fraga ens deixe per sempre) s'enfonsarà ell també i serà recordat pels seus desplifarros i la seua mala educació dintre i fora de l'ajuntament.

Resumint: actes polítics=control de pensament

Anònim ha dit...

Fede, perquè deixes insultar de forma anònima al alcalde a 'el de l'oli'? Jo no havia escrit coses tan greus d'un altra persona i me ho has censurat. Es aquesta la censura discriminada i personaliste que apliques?

Beniarres al dia ha dit...

Al darrer anònim he publicat el comentari d'"El de l'Oli" per dos motius:

1.- El comentari no és anònim va signat per un pseudònim amb una IP i que per tant en cas de denuncia per si algú es sent aludit en els seus comentaris és fàcilment desmostrable la seua autoria cosa que no passa el mateix quan el comentari es anònim.

2.- El comentari d'"El de l'Oli" va referència a una persona pública que evidenment es mereix tot el respecte però també les crítiques, mentre que el teu comentari (el troç que vaig llevar) feia referència a una persona privada.

Considere com a moderador d'aquest blog que son arguments més que suficients per haver actuat d'aquest forma.

El del vi ha dit...

Val Fede. De ara en endavant firmarè com 'el del vi' i tindrè llicencia per a tot. Quina 'xorra' es això del IP? Tú tens idea del que escrius? Informa't millor. Ara resulta que sols tenen IP els que firmen baix pseudònim. Ja, Ja.

Beniarres al dia ha dit...

Per a "El del vi". Açò no es cap pelicula de James Bond.

Et convide novament a fer comentaris i a tindre respecte si escrius sobre alguna persona.

La part que et vaig llevar ja la pots publicar i ja saps que d'ara endavant cap comentari que escrigues amb el nom de "El del vi" serà retocat

Anònim ha dit...

De veritat pensabeu que l'Ajuntamnet anava a donar-vos diners a l'esportí? Anar a demanar-los és gana de provocar per que sabeu que vos han de dir que no.

SAJOLIDA ha dit...

Man dit que lesporti fara un concert amb els dolçainers i la banda de musica.
Com es natural, cuanb sacabe el consert aniran a sopar. ¿Pagara el sopar el Ayuntament o huaran de fer els del esportí?

Anònim ha dit...

Per què han de dir que no?
L'alcalde i la seua 2ª governen per a tots els beniarresins, els hagen votat o no. Per tant, si es neguen, ho hauran d'argumentar molt sòl·lidament. Si no, demostren ser de poca o nul·la categoria, demostren ser uns incompetents.
L'Esportí és una associació més de les que hi ha al poble. Mereixen ser tractats igual que una altra.
Ah, per cert, algú sap algo de Beniarrés Jove?

Anònim ha dit...

Fede, vorem si ara que han tret vinculacio amb el PSOE i la empresa del Gurtel parles tan de ells. encara que sembla que mes de un ya esta posan tot el que pot amb mijos de premsa i demes per a silenciaro. Que manipuladors que sou tots els de PSOE, teniu bons mestres La pajín, la vice, solbes, el propi ZP,etc. Podria nombrarlos a quasi tots.

Anònim ha dit...

Anònim del alma, te quiero un huevo.
Però què cegallo eres!

* El de l'oli * ha dit...

CARTA per a El del vi:

Ie germà! Sembla que t'ha picat el que he escrit, Eh? Saps una cosa? Me n'alegre. Ja veus! També me n'alegre que m'hajes copiat el "nick". No em mereisc tan gran honor.

No crec que siga per a tant el que he escrit. Com a personatge públic, com molt be ha dit Fede, l'alcalde és susceptible d'estar en boca de tots, "Son gajes del oficio amigo".

El diàleg, la crítica i la discussió són una de les coses que mouen el món. Però sempre dintre d'uns termes de respecte mínim i jugant amb les regles del debat. I si no es fa així, malament.

Continue fent referència a les teues al·lusions: qué et molesta exactament del que he escrit sobre Luis? El fet de que l'haja anomenat "il·lustrisisisim"? Quan escric "irregularitat més xunga del normal"? O és quan escric "sobre les amistats al món de la política"? Si és per l'últim que escric "[...] delpilfarros [...] mala educació [...]" t'ho puc contestar en dues paraules: és demostrable. En quant a la resta de "insults" et remitisc a l'últim paràgraf d'aquest comentari. I ja per últim, si et fot allò de "llepar culs", has de saber que no ho deia en sentit literal.

Per acabar, un refrany: "Quien se pica, ajos come".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...