Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 29 de maig del 2009

Mirem cap endavant

El divendres dia 15 de maig, vaig ser citat a declarar davant la Comissió d’Investigació que el PP m’ha muntat per a aclarir “dubtes” sobre la meu gestió al capdavant de la regidoria d’Esports en el període 1999- 2003 perquè segons un comentari publicat en aquest mateix blog, ara l’alcalde ja tenia indicis suficients per investigar els dubtes que tenia sobre la meua gestió com a regidor d’Esports entre els anys 1999 – 2003 i perquè hi ha molta gent (segons les seues paraules) que li havia demanat que això no podia quedar així i que investigara aquest presumpte “delicte”.

El que primer que em sorprèn realment és la veracitat que li dona l’alcalde a les paraules escrites al blog Beniarrés al dia, el que vol dir que la resta d’articles i comentaris que es publiquen també els deu donar la mateixa veracitat i validesa.

No vaig a parlar de com està desenvolupant-se la comissió ni en el que en ella es diu fins que no finalitze i es done compte al ple de l’Ajuntament. Fins aleshores guardaré silenci després ja donaré compte del que en ella s’ha dit, de les seus conclusions així com les meues opinions i apreciacions.

Una vegada feta aquesta introducció sobre els motius de la creació de la Comissió d’investigació, vull fer una reflexió per a tractar per a quines coses, problemes, afers hi ha temps i diners i per a quines altres no hi ha.

El PSPV-PSOE ha demanat un munt de vegades que es realitze una Comissió d’Urbanisme per a promoure les diferents àrees de repartiment, l’atorgament de llicències d’obra i el seu seguiment, la promoció de carrers i construcció d’habitatges, l’ampliació del polígon, la reforma del Pla General d’Ordenació Urbana, entre altres coses. La resposta del PP sempre ha sigut NO perquè segons ells no valen per a res, es perdre el temps, val diners i per portar endavant aquests temes ja hi ha un regidor d’urbanisme entre altres contestacions. Aquesta comissió que si que miraria cap el futur es negada per el PP i en canvi si que hi ha temps i diners per mirar cap el darrere amb la creació d’una comissió d’investigació sobre gestions ocorregudes fa 10 anys.

El polígon industrial una vegada fet i venut està com està, sols cal pegar-se una volta per veure les males herbes en llocs on deurien haver naus industrials que crearen llocs de treball per a Beniarrés. El PP està callat, ja té el que volia que son els diners de la venda de les parcel·les, lo de construir naus industrials quan puga ser, sense pressa encara que al plec de condicions posava un termini per posar en marxa el projecte empresarial per part dels compradors o les parcel·les tornaven a l’Ajuntament. Els socialistes creguem que per a revitalitzar el polígon industrial es deu crear una comissió per tal de que tots es posarem a treballar per a crear llocs de treball al poble. Ja l’hem proposada en la passada legislatura i tornem a obrir la ma per a que si l’alcalde ho considera oportú es cree.

Com es pot apreciar en aquests dos exemples de peticions de creació de comissions, son dues formes de mirar al nostre poble, mentre el PP està mirant en el passat, els socialistes estem mirant cap al futur.

Evidentment, també podem mirar un mica enrere. No de fa 5 ni 6 ni 10 anys si no de fa 2 anys i que l’alcalde de Beniarrés i tot el seu equip de govern al llarg de l'any 2007, ens donen explicacions als veïns i veïnes de Beniarrés respecte al mercat dels diumenges. Recordar que l'any 2007 va ser any electoral i fins a maig l'equip degovern del nostre poble estava format per el Partido Popular, Alternativa per Beniarrés i la Llista de Perputxent i que arran del resultat de les eleccions , el Partido Popular va obtindre la majoria absoluta governant en solitari.

Sols vaig a deixar unes qüestions en l’aire: L’empresa adjudicatària de la gestió i realització del mercat dels diumenges va tindre contracte per realitzar aquest mercat durant l’any 2006, amb el pagament de 600 € al mes per a l'Ajuntament. El contracte signat era d'un any renovable any rere any. L’any 2007 aquest mateixa empresa va seguir realitzant aquest mercat al llarg de tot l'any sense contracte i sense pagar els 600 mensuals, el que vol dir que va deixar de pagar al poble de Beniarres 7.200 € si s’haguera fet el mateix que l’any 2006.

Algú ens podria explicar perquè l’any 2007 no es va fer un contracte i gual que l’any 2006?, perquè van deixar de pagar aquesta important quantitat de 7200 € al poble de Beniarrés al llarg de l’any 2007 en concepte d'autorització per a la realització del mercat dels diumenges si aquesta empresa si que cobrava als venedors per deixar-los vendre?, perquè es va deixar que aquesta empresa guanyara diners i no pagaré res al poble de Beniarrés?, qui va deixar que açò passara i mirar cap un altre lloc envers de defendre el interessos del poble de Beniarrés?, A canvi de que?. El poble de Beniarrés es mereix una explicació.

Pense que es moment de mirar cap endavant per tal de que totes les nostres forces estiguen encaminades en crear treball, habitatges de qualitat i econòmics, una bona educació per als nostres fills, un medi ambient sa i respectuós, una educació de qualitat, un agricultura forta i productiva i destinar tots els nostres esforços per a fer el millor Beniarrés possible. La ma dels socialistes està oberta.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi l'alcalde també podria perdormane de pagar impostos

Anònim ha dit...

He escoltat la gravació de la cadena SER i crec que l'alcalde quan diu que en 6 mesos estaran les empreses en marxa, volia dir en 6 anys. Je, je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...