Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 20 de maig del 2009

Diputació d’Alacant , agència de col•locació?

El passat dia 18 de maig eixia publicat al BOP d’Alacant nº 91 una relació de nomenaments de personal eventual a càrrec de la Diputació d’Alacant, es a dir, personal que el president de la Diputació d’Alacant, Jose Joaquin Ripoll, contracta a dit per ocupar llocs en institucions públiques dependents d’aquesta institució i pagada amb diners públics, es a dir, els diners de tots. No cal passar cap prova selectiva, ni cal demostrar coneixements, ni estudis ni mèrits, l’únic requisit que cal és ser militant del Partido Popular del corrent zaplanista o ripollista. Ja està, no cal més, amb ser fidel al president de la Diputació d’Alacant tens els sou garantit des de la data de nomenament fins que dimiteixca el president o et canvies al campisme.

És lamentable i decebedor que una institució que està per a donar servei als ciutadans i per ser ajuntaments d’ajuntaments, es converteixca en una agència de col·locació per a gent que vol viure de la política i que moltes vegades no està ni capacitada per desenvolupar el càrrec que ostenta. Evidentment aquesta gent mai li farà la contra al president de la Diputació perquè perilla el seu sou, encara que la decisió del president vaja en contra del poble on ell es regidor o alcalde.

A la nostra comarca tenim l’Agència Gestora de la Muntanya amb seu a Cocentaina on la idea inicial era que aquesta agència fora una entitat destinada a recolzar i ajudar als pobles menuts de la comarca a desenvolupar projectes i demanar subvencions formada per tècnics independents que hagueren tingut que aprovar una oposició per poder treballar i realment s’ha convertit en una agència de col·locació del PP amb l’alcalde de Beniarrés, l’alcaldessa d’Alcosser i una regidora socialista transfuga que en la passada legislatura li va donar l’alcaldia al PP a Benilloba, l’alcalde de l'Orxa que fa poc ha abandonat el lloc per anar-se’n a SUMA que també depén de la Diputació i algún altre més que em deixe. Per a col·locar amics també està el Consorci Provincial de Bombers on treballa com assessor l’alcalde de Tollos i on fins fa poc (crec que ja l’han acomiadat) treballava com assessor l’home d’una regidora socialista transfuga que li va donar l’alcaldia de Benidorm a Eduardo Zaplana ( i d’això ja ha plogut). La llista es eterna i podeu veure tots els que s’han col·locat com assessor, coordinadors i deu sap quina feina en la web del BOP de la Diputació d’Alacant

Aquest son alguns dels dirigents populars col·locats per la Diputació d’Alacant i el seu sou (aquesta informació es pública i està a l’abast de tothom). El decret està en castellà doncs és còpia del publicat al BOP corresponent:


Regidora del PP a l’Ajuntament de Pego: número 38, de fecha 16 de enero de 2009, como Adjunto Coordinador de la Agencia Gestora de la Marina Alta, a doña Mª Teresa Ferrándiz Perelló, con una retribución anual de 36.738,74 €, incluidas dos pagas extraordinarias.

Alcalde del l’Orxa ( Partido Popular): Decreto número 670/2009, de fecha 8 de abril, como Jefe del Gabinete de Estudios y Diversificación del Organismo Autónomo «Suma, Gestión Tributaria», a don Juan Guillermo Moratal Cloquell, con una retribución anual de 57.019,80 €, incluidas dos pagas extraordinarias.

Regidor del PP a l’Ajuntament de Elda: Decreto número 674/2009 de fecha 8 de abril, como Coordinador de la Agencia Gestora del Vinalopó, a don Juan Antonio Vidal Francés, con una retribución anual de 36.783,74 €, incluidas dos pagas extraordinarias.

Alcaldessa d’Alcosser de Planes (Partido Popular): Decreto número 768/2009, de fecha 20 de abril, como Coordinadora de la Agencia Gestora de la Montaña, a doña Sonsoles Lirios Silvestre Calatayud, con una retribución anual de 36.783,74 €, incluidas dos pagas extraordinarias

Regidora del PP a l’Ajuntament de Benidorm: Decreto número 826/2009, de fecha 28 de abril, como Directora General del Organismo Autónomo «Patronato Provincial de Turismo Costa Blanca», a doña Gema Amor Pérez, con una retribución anual de 64.493,78 €, incluidas dos pagas extraordinarias.

Alcalde de Tollos del Partido Popular: Decreto número 2.041, de fecha 7 de septiembre de 2007, como adjunto al coordinador de la agencia gestora Montaña-Cocentaina, a don José Joaquín Nadal Seguí, con una retribución anual de 36.062,46 €, incluidas dos pagas extraordinarias.

Alcalde de Ondara del Partido Popular: Decreto número 1.991, de fecha 30 de agosto de 2007, como coordinador de la agencia gestora Marina Alta-Dénia, a don José Joaquín Ferrando Soler, con una retribución anual de 36.062,46 euros, incluidas dos pagas extraordinarias.

Alcalde de Beniarrés del Partido Popular: Decreto número 2.770, de fecha 29 de noviembre de 2007, como Adjunto al Coordinador de la Agencia Gestora dela Montaña, a don Luis Miguel Tomás López, con unaretribución anual de 36.062,46 €, incluidas dos pagas extraordinarias.

En aquesta època dura de crisi, veus amb una major indignació i cabreig com tota aquesta gent té els seus sous sense saber si hi ha crisi o no, sense importar-los si l’empresa te problemes o no, dormint sense cap problema perquè tenen els sou garantit, sols cal guardar l’oportuna obediència al qui t’ha donat el càrrec que et dona que menjar, que no és altre que el president de la Diputació d’Alacant, Jose Joaquin Ripoll.

Aquesta prostitució de les institucions públiques i dels diners públics, fa mal bé a la gent que de forma desinteressada vol treballar per el seu poble tant del Partido Popular, del PSPV-PSOE, del BLOC o de la resta de partits polítics, doncs sempre posen a tots en el mateix sac i els que no intenten col·locar-se de la ma de la Diputació o de la Generalitat els criden de gilipolles, burros o ignorants.

El cobrament dels regidors i d’alcaldes deuria estar regulat per llei i anar a càrrec de pressupost general de l’estat espanyol, cobrant els alcaldes i regidors segons la seua població creant unes baremacions per a que la gent que realment té ganes de treballar per el seu poble o faça però a canvi que cobre un sou digne a càrrec de l’estat i d’eixar institucions com, per exemple, l’Agència Gestora de la Muntanya amb seu a Cocentaina, en mans de gent tècnica i capacitada i no com està fins ara, que està plena de polítics cobrant favors i guardant obediència al qui els ha posat.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Que ostia estas guañante ,
i perque no poses lo que guaña J.V. en alcoi de no fer res.
Socialistas , pedazo de incompetentes. i el Jefe supremo de Zabatero, Molt guaña de fer el Imbelcil Nacional.

Anònim ha dit...

Aquest darrer ANÒNIM serà una excel.lent persona, però, per favor, que no destrosse les llengües. Si, les llengües, que les dues utilitza i cap d'elles és ben tractada. Un poc més d'aplicació i decència lingüística li caldria. Supose que a l'escola el mestre tindria un gran problema amb ell.

Anònim ha dit...

Pareix que al primer anonim que li digen la veritat li senta molt mal, en seguida volen utilitzar la força perque amb ells no es poden dir les coses a la cara, estos peperos mos arruinaran a tots.

Anònim ha dit...

que raro que aparega el primer comentari. Sempre que algu diu algo que insulta un poc de seguida es diu que no sa publicat. perque este si que esta publicat? pues recull algun insult. sempre manipulant les coses a la conveniencia. Ara parlant del article. SOBREN TOTES LES DIPUTACIONS. aixo es un engany de por. Tant els elegits com MV i JP com els no elegits de la llisteta que as posat. quasi tots els politics sou uns corruptes. dona asco. ANARQUIA

Anònim ha dit...

Al primer anònim : es que menja o vol menjar de ahí? qué rabia furiosa pq no dones la cara a veure qui ets, si eres competent o incompetent? segurament ja ho sabem tots.

Beniarres al dia ha dit...

Primerament, una persona que comença insultant i amenaçant no es mereix ni que li contesten. Sols una cosa JV, com tu li dius ha APROVAT una oposició per tant, te el seu lloc de treball guanyat a mèrits i no col•locat a dit.

En segon lloc, en aquest blog no es publiquen comentaris quan insulten a gent del poble o la desqualifiquen personalment. Imagine, que li diguen imbècil al president del govern espanyol deu estar acostumat, pràcticament tots els dies li solten un “perla” d’aquestes en la COPE.

Les dades publicades son publiques i per tant es tan a l’abast de tothom que les vullga llegir, jo sols les he recollit en un article i he expressat la meu opinió de com actua la Diputació i de com es prostitueixen institucions públiques per a beneficiar a uns elegits.

Estic d’acord amb tu que sobren les diputacions, sembla que és una institució que serveix per col•locar polítics i anar a demanar “llimosna”. Caldria més una bon finançament per als ajuntaments i eliminar les diputacions. Pel que fa a la resta del teu comentari, no comparteixc l’idea de l’anarquia, doncs sempre es faria el que més força tinga, més diners tinga i més poder tinga, almenys en la democràcia els ciutadans poden elegir qui ens representa..

Anònim ha dit...

frederic pero que rastrero eres, tu molt creus que guanya la Leire Pajin o Bibiana Aido o Carme Chancon al mes???????
creus que valen mes ixes tres dones que luis, sonsoles o guillermo?????
per no ser maxista, creus que zp, pepiño blanco, rubalcaba o gabilondo valen molt mes que les tres persones abans momenades???????
dis-me si es veritat que cobren els ministres 15000 euros al mes mes extres i para mas recochineo con titulo vitalicio (de per vida) per aixo solbes i bermejo tenien ganes de pegar a fugir
Sou uns aprofitossos tots els politics psoe i pp.
Els del pp uns lladres, pero els socialistes mes lladres encara

Busca messures per aixir de la crisis i el dia del mitin li les dius ZParo i deixa de clavarte en la oposocio i mirat el melic que es enveja la que tens per no estar en la situacio d´ells.
Adeu i gracies

Beniarres al dia ha dit...

A les preguntes que em planteges, et responc que si

Aquestes dades les he trobat a la xarxa (http://www.navegandoxlared.es/?p=139): Siguiendo con el tema de lo que ganan las personas famosas, encuentro en http://microjetas.blogspot.com/2007/09/cunto-ganan-los-altos-cargos-espaoles.html, un artículo sobre cuál es el sueldo del presidente del gobierno, o sea se, José Luis Rodríguez Zapatero. Nuestro actual presidente cobra 89.303,28 €, o lo que es lo mismo 7.442 € brutos al mes. Lo cual no está nada mal pero hay médicos que ganan igual o más que nuestro presidente, por poner un ejemplo.
El líder de la oposición, Mariano Rajoy, presidente del PP, cobra 4.600 € al mes. Pero su formación también le paga, no sabemos cuánto, por sus funciones.
María Teresa Fernández de la Vega cobra 83.935,16 € brutos al año, que son al mes 6.995 € brutos.
- ¿Sabéis cuánto cobra un ministro en España? Cada ministro nos cuesta a todos los españoles 78.881, 26 € brutos al año, un sueldo de 6.565 € al mes. ¿Cuántos ministros tenemos? Demasiados.
- ¿Sabés cuánto cobra un presidente autonómico en España? Además, otro dato muy interesante, es que de media un presidente autonómico gana al año 90.991,7 €. Es decir, más que el presidente de España.
- Y, por último, ¿sabéis cuánto cobra un alcalde de una gran capital española de media? Pues unos 89.583 € de media. No está nada mal.
Amb aquestes dades i amb el sou que guanyen, també Rajoy i Camps podrien aportan solucions a l’atur i a la crisi, perquè em pots dir qui mesures ha plantejat Camps i Rajoy per crear treball i eixir de la crisi?

Deus tindre una vara de mesurar per dir quines persones son més lladres que altres. I d’enveja res, sols he publicat unes dades que estan a l’abast de tothom i que molta gent desconeix.

Anònim ha dit...

per a vares les que es vau quedar del ajuntament. ¡torna la vara! ¡i paga la musica! que ja seria hora quina poca vergoña. aixo sense parlar de lo de la investigacio

Beniarres al dia ha dit...

Raca raca, raca raca, raca raca. Sempre el mateix tarannà.

Farem una cosa: Quan es trobem per el poble, si tens temps, et contaré tot el que vullgues saber i em preguntes el que vullgues.

Anònim ha dit...

Quina mania té aquest Anònim amb la música. Regàla-li un CD amb "Música para ambientar una reclamación musical". Tal vegada descansariem tots.

Anònim ha dit...

Els humans es poden classificar de moltes maneres. A mi se m'ocurreix vàries, de forma gradual:
-Tenir més o menys educació.
-Ser més o menys respectuosos.
-Capacitat de tolerància.
-Per la seua capacitat intelectual assolida pels estudis realitzats.
Naturalment, podria haver-ne de més classes, clar.

En base a aquestes classificacions, o d'altres, podríem fer un catàleg d'aquests polítics que estan col·locats en la Dipu: Quins estudis tenen, quina capacitat d'açò o d'allò, etc.

Alma ser ha dit...

Tots, menys el titular del blog en ánonin,que curiós.Frederic per ami el donar l'opinió i posar nom ja te un mèrit i el incentiu de la credibilitat.Els nomenaments de la Diputació , es comenten per si soles.Un dubte el "el yernissimo Alejandro Agag" de Aznar que no es polític,(es altra cosa)perquè va rebre diners de gestions del AVE....es un dubte.Jo si tinc nom.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...