Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 11 d’abril del 2008

El socialista Jose Luis Rodriguez Zapatero, nou president del govern espanyol

Zapatero ha eixit elegit presidient amb 169 vots a favor, 158 en contra i 23 abstencions en segon votació.




6 comentaris:

Anònim ha dit...

Sí, sí, Zapatero, si, també països catalans, independéncia, terra per als treballadors, amunt els furs i agua para todos.

Es doneu conter de totes les tonteríes que dieu els calçoters del rogle, calçoters per no entrar en insults a vosaltres, a tots eixos de les quatre barretes, sí, sí, eixos que respeteu totes les opinios dels demés, que no feu pintades per ahí, que no arranqueu cartells, eixos que ho fan tot ben fet. Només cal vore lo que fá un dels vostres liders

“Mientras yo sea presidente no habrá trasvase del Ebro.” Del miting de Zaragossa de un mes enrera

Menuda vergonya, i això passat un més de les eleccions, vorem que vegem que pasa en 4 anys.

Espere que siguen poques les mentides que a contat durant la campanya, ja que encara no fá ni un més i ja está duentles a la práctica

ZP este en la línea de sempre dient unes coses i fen unes altres, en canvi a mí ja no hem pilla per sorpresa ja que es algo a lo que ens ha acostumbrat durant 4 anys, encara que de cara les eleccions amb Iraq, el 11 M i les quatre tonteríes de sempre van embaucar a la majoría i van obtindre la majoría simple.

Desde el meu punt de vista veig que tot lo que fan es contra els nostres interesos els que vosaltres dieu Paisos Valencians i contra Murcia i els que necessitem aigüa pero només al sud, ja que els de més amunt encara no fá ni dos díes que necessiten aigua i de seguida trasvasse, quan açí portem anys demananla i l’únic que han fet derogar lo que ja estava aprovat i financiat per Europa. No eren millor les dessaladores?

Ho demanen els catalans i pareix una questio d’estat ho diem açí i no fan més que burlesca.

Ara ja no importa el “Delta del Ebre” ara ja no feu manifestacios i demés tonteríes que heu dit i fet. Haurá que actualitzar la llista de valors del Socialisme i afegir la hipocresía i la mentira ja que al vostre partit PSOE ja es una práctica habitual

Estic segur que no posarás açó al teu blog, ja que no se si eres tan trasparent com dius.

S.

Anònim ha dit...

Els calçoters del rogle estem en contra del trasvassament de l'Ebre abans i ara.
No al trasvassament de l'Ebre! No al Trasvassament Xuquer-Vinalopo!

Anònim ha dit...

En primer lloc dir-te que eixos "calçoters del rogle" que dius tú mai han mostrat el seu suport a ZP ni han dit res paregut. Tan et molesta que ferem una calçotada on vingueren més de 300 persones? Si vosaltres, cobrareu la "paella para todos" no haurieu sigut ni la meitat de gent. M'alegra molt que et moleste veure les pintades i les quatre barretes i que parlem de independència, per que cada vegada som més gent, més independentistes de les "quatre barretes" i això tú ho saps i et recrema per dins.

Visca la terra!
Independència i socialisme!

Beniarres al dia ha dit...

Anònim em sembla que barrejes els conceptes i les idees. Els qui tu anomenes de “calçoters del rogle” segur que no voten a ZP ni estan prop de les idees socialistes.

S’ha format hui el govern socialista i ja estan dient frases com aquestes “Menuda vergonya, i això passat un més de les eleccions, vorem que vegem que pasa en 4 anys.

Espere que siguen poques les mentides que a contat durant la campanya, ja que encara no fá ni un més i ja está duentles a la pràctica”.

Et còpie unes reflexions que he vist a un foro per a que després tornes a opinar: “El agua del trasvase no se toma directamente del río sino de las concesiones de los regantes. Éstos venden al Consorcio de Aguas de Tarragona 120 hectómetros al año y los cobran todos, pero el consumo apenas alcanza los 80 hectómetros. Enviar a Barcelona los 40 restantes NO SUPONE sacar más agua del río. La tubería está pensada y es de un metro de diámetro de acero helicosoldado, un tipo de tubo que se empalma fácilmente. Con la opción de la autopista, la obra elude los trámites de expropiación, Esto tendría carácter provisional, sólo hasta abril o mayo, cuando funcione la desaladora del Llobregat, que producirá 60 hectómetros. Y que tendrá que ver esto con la derogación del trasvase del Ebro?. Esto es algo puntual, necesario y que le mismo PP apoyará, por supuesto, en forma de abstención y enredando el tema.” , “que Lo que tiene que hacer el señor CAMPS.primero negociar como hacen otros,despues dejar de torpedear la construccion de las desaladoras que son la solucion definitiva pues el agua del mar no se agota ,preguntar que agua gastan los canarios ,los mallorquines ,los paises arabes etc. MENOS LLORAR Y MAS COLABORAR”, “m'agradaria que algún dia es deixaren el victimisme i es preocuparen pels agricultors valencians que són els únics que pateixen la sequera a València, que limitaren els usos de picines i regs de parc, jardins, golfs...com estan fent a Catalunya o Madrid. A les cituats sempre que obris el grifo tens aigua, al camp no sempre que obris la paleta tens aigua”

Anònim ha dit...

A l'anònim 1 dir-li que abans de parlar el correcte és estar informa't de les coses i pe'l que demostrés no tens idea de res del que parles perque mesclar als "calçoters del rogle" amb ZP és de no saber bé on et cau la càrrega.
No obtstant entenc la teva reacció perque veure que assistèixen més de 300 persones a la calçotada per a vosaltres serà algo que produirà prou ràbia i impotència tal i com demostres al teu escrit.

Per tant pilla un llibre i i informa't.

I si vols recremar-te més et dic que cada dia sóm més els independentistes,els calçoters i els de les quatre barretes.

Salut i visca la terra!!!!

Anònim ha dit...

*El de l'oli*
Visca la Terra, l'aigua per a regar-la i el calçots.
Foteuse els de la "paella para todos" i aneu fent-se a la idea de que cada vegada la gent (el POBLE en majúscules) és més intel·ligent, està més informat i és més dificil prendre-li el pèl.
En quant al tema de l'aigua... a Francisco Camps li diuen a casa Paco Camps de Golf. Per algo serà
VISCA LA TERRA!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...