Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 17 de març del 2008

Invitació a una reflexió

L’Ajuntament de Beniarrés gasta més de 30.000 € al llarg de tot l’any 2007 en invitacions i actes protocol·laris.

L’anàlisi de les dades econòmiques del nostre ajuntament pot ser molt variat. En aquest cas les dades fan referència als diners que l’Ajuntament de Beniarrés ha gastat al llarg de l’any 2007 en actes representatius i protocol·laris, en paraules més clares, en invitacions, regals i altres menesters semblants.

L’ajuntament disposa d’una partida concreta per aquest menesters anomenada Atencions protocol·làries i representatives que inicialment es va dotar en una previsió de 4.000 € i que posteriorment mitjançant una modificació de crèdits es va ampliar amb 8.000 €, quedant-se definitivament en 12.000 €. Però hi han altres invitacions que es comptabilitzen dintre d’altres partides com esport, cultura, foment del comerç, entre altres que fan que els diners gastats en invitacions no siguen sols els consignats en la partida d’Atencions Protocol·làries i Representatives.

Sumant aquestes xifres, entre les diferents partides, l’Ajuntament de Beniarrés es va gastar l’any passat més de 30.000 € en invitacions ( dinars, regals, sopars, beguda, etc), es a dir, més de 5 milions de les antigues pessetes. En contraposició a aquestes xifres sols recordar una petició que va fer el nostre grup municipal en forma de instància, quan vam demanar que l’Ajuntament pagara a tot els xiquets que van al Col·legi Públic Perputxent els llibres escolars ( ja que la Generalitat pagava sols els llibres a dos cursos), amb un cost estimat de menys de 5.000 € i que va ser desestimat amb els vots de la majoria del Partido Popular.

Un altra dada significativa son els diners gastats per el nostre ajuntament en les regidories de Medi Ambient, Sanitat, Turisme i Foment del Valencià que entre totes les quatre l’any passat sols es van gastar 15,03 €.

Aquests 30.000 € gastats es reparteixen de la següent forma:

Partida Foment del Comerç (bàsicament és la Fira de Beniarrés): Una quantitat de 7.600 € sumat entre un dinar que va organitzar l’Ajuntament per a tots els feriants, una paella gegant, beguda, un sopar per a les autoritats. Ací no estan comptabilitzats els 800 € dels barrets de la Fira ni els 1.800 € dels ventalls.

Partida de Festes: Una quantitat de 2.400 € entre el sopar que organitzat l’Ajuntament per a les autoritats comarcals i invitacions en bars de Beniarrés.

Partida de Cultura: Una quantitat de 1.000 € entre un sopar als jubilats de Beniarrés i invitacions en diferents bars.

Partida de Esports: Una quantitat de 1.300 € entre la compra de beguda per a diferents activitats i diverses invitacions en bars locals.

Partida de Infància i Dona: Una quantitat de 2.200 € entre un dinar a les ames de casa , compra de beguda i diverses invitacions.

Partida Atencions Protocol·làries i Representatives: Una quantitat de 15.500 € entre invitacions en diferents bars, calendaris que fa l’Ajuntament, cistelles de Nadal, entre altres. Ací cal dir que més de 5.500 € no s’han pogut pagar dintre de l’any 2007 i que ja han passat a comptabilitzar com a despesa per a l’any 2008.

Açò son dades numèriques, les interpretacions i reflexions que cadascú faça les seues

5 comentaris:

Anònim ha dit...

bona idea lo del contador al lateral de la pàgina, podries col.locar un CONTADOR que conte els dies que fa que no mostres la LLIBRETA D'ESTALVIS que diuen que tu controlaves

LA MEMORIA

Anònim ha dit...

Home jo pense que un no puja a coordinador per qualsevol cosa, es tindrán que fer molts dinarets, convidaes i demés "actes protocolaris" ja que aixó sempre es té en compte, igual si vosaltres avereu fet més actes protocolaris, igual averen entrat més subvencions i més coses i ara ja estaríeu tots colocats, uns com a coordinadors, altres com a alcaldes, altres en polígonos i demés. Menut engany es açó de la politica no sen escapa cap, igual dona rojos que blaus que verts....
Ara ZP heu acabará de arreglar tot. "Buenas noches, buena suerte"

Beniarres al dia ha dit...

Tal vegada t’hauries de preguntar els motius pels quals no fèiem tantes convidades, dinarets i demés “actes protocol•laris”.
Tal vegada no som tots iguals conforme vols insinuar
Les subvencions deuen entrar per les necessitats dels municipis i no per els dinarets i convidades que es facen

Anònim ha dit...

Doncs jo crec que PP i PSOE són els mateixos llops aamb diferents vestits

Beniarres al dia ha dit...

Anònim, ja que generalitzes amb els dos partits, la resta de partits l'ambit polític també són llops?

Crec sincerament que el PP i el PSOE no és el mateix però respecte la teua opinió

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...