Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 10 de març del 2008

Espanya es socialista

Jose Luís Rodriguez Zapatero serà el nou president del govern

Després de la celebració de la festa democràtica que és exercir el dret al vot, els votants de l’estat espanyol han volgut que Jose Luis Rodríguez Zapatero torne a governar i encare un futur amb il·lusió i treball per fer de l’estat espanyol un país modern i prosper.

Els resultats a Beniarrés no han sigut un reflexe del conjunt de l’estat i si, un reflexe del que passa al País Valencià on el PP ha tornat a guanyar. El resultat electoral al nostre poble ha sigut (vots majoritaris):

Partido Popular 483 vots

Partit Socialista 391vots

BLOC-Verds 64 vots

Esquerra Unida 7 vots


Destacar que no va eixir cap vot de partits d'extrema dreta, concentrant-se tot el vot conservador en el Partido Popular.
La participació va rondar un 89% del cens sobre un nombre amb dret de vot de 1090 beniarresins i beniarresines. El recompte final va acabar al voltant de la una i mitja de la matinada del dilluns.
Podeu veure la resta dels resultats electorals en aquesta adreça

27 comentaris:

Anònim ha dit...

fede sobre esta frase vuic debatir-te
"Destacar que no va eixir cap vot de partits d'extrema dreta, concentrant-se tot el vot conservador en el Partido Popular."
d´on creus tu que ha tret els vots del psoe?
SOLUCION: DE LA EXTREMA IZQUIERDA, DE ESQUERRA REPUBLICANA
DEIXAT JA DE COMENTARIS INUTILS I PERFAVOR NO LLIGUES L´EXTREMA DRETA EN EL PP PER QUE EN SENC INSULTAT
ENHORABONA AL PSOE I VISCA EL PP

Beniarres al dia ha dit...

En cap moment lligue jo l’extrema dreta amb el PP i no vull que te sentes insultada.

Tots sabem, i no cal ser massa espavilat, que a Beniarrés hi ha gent que s’identifica més en partits d’extrema dreta com Falange , España 2000 o Alianza Nacional entre altres i que a les eleccions locals no té l’opció de votar-ne doncs no es presenten aquests partits per Beniarrés per sort.

En el cas de les eleccions generals , aquests partits, si que es presenten i els simpatitzants d’extrema dreta o bé, no van a votar o bé voten el PP amb la idea del vot útil. Això es clar t’agrade o no. També es cert que aquest percentatge de vots que rep el PP no arriba ni al 5% de l’electorat del PP però i és , al igual que molt de vot regionalista o blaver també es acaparat per el PP.

Amb aquest comentari el que vull dir es que el PP té la “gracia” d’aglutinar baix les seues segles pràcticament tot el el vot de dreta i en canvi a l’esquerra del PSOE sempre hi ha partits que per desgràcia no arriben a un sostre suficients de vots per tenir representació, sempre parlant de l’àmbit local del nostre poble.

Ara tots a treballar per fer front al s reptes del futur.

paco ha dit...

enhorabona al psoe, visca zapatero, i esperem que en aquestos anys veniders vaja tots millor

Anònim ha dit...

Que careta feies el dumenge cuan vaig entrar a votar! Era una premonicio dels resutats que anavem a tindre a Beniarres i saps es gracies a tu, el PP a Beniarres trau mes vots desde q estas tu i els teus com be diria ZP crispan el poble que es lo unic que sabeu fer, q vergonya de PSOE, si fora jo un alt carrec mels carrega a tots i la primera a MVC "la jefa"

Beniarres al dia ha dit...

Impossible que em vegeres doncs tu vas votar per correu.

JO si que m'imagine la teua cara quan degueres vore el resultat final i com els socialistes, novament amb Zapatero, estaran quatre anys més a la Moncloa. És el que ha volgut la majoria.

No tingues tnta enveja que es roin per a la salut.

Que passes un bon dia.

Anònim ha dit...

fede tranquil que els quatre anys zp no els acaba, pose la ma en el foc i no en cremare, heu gobernat 4 anys i heu xuplat de les reserves que deixa el pp, al 2012 arruinats i com a consecuencia tornara el pp(espere que antes)
SOM LA VERGONYA DEL MON. 4 ANYS MES DE UNION DE CIVILIZACIONES, PACTES EN NACIONALISTES, DE CANÇONS BASURA COM CHIKI CUATRO I ETC
AI SENYOR

Beniarres al dia ha dit...

Ja que estàs en pla profeta i endevinador, mira a veure si encertes una primitiva i et fas ric.

Eixa cançó de que no acaben ja la va dir el teu company Zaplana quan deia que Zapatero no arribava governant a l’any 2006 i ja veus fins al 2008 i quatre anys més per voluntat popular.

Tal vegada el conte de xuplar de les reserves se’l podria aplicar el govern municipal del PP, que ha estat gastant els diners dels guanys dels polígon industrial i la mamella ja s’ha quedat moixa i està secant-se.

Anònim ha dit...

ye Fede tu poses lo de extrema dreta i te qdes tan ample!
Partido Popular PP _____________________Vots 467 (46,65%)
Partit Socislita Obrer Espanyol PSOE _______Vots 463 (46,25%)
BLOC- Esquerra Verda BLOC-EV ___________Vots 16 (1,60%)
Esquerra Republicana dels País Valencià ERPV__ Vots 11 (1,10

Aço es del teu blog: la diferencia entre PSOE y PP es minima, i ara es de 100 vots...
Segons tu la extrema dreta, la extrema dreta en Beniarres?
Et convide a que pilles la teua camera i ixques per Beniarres i tota pinta,tota pegatina, etc... de extrema dreta q vegues li fas una foto i heu penjes, alomillor tot lo que trobes es de extrema esquerra!
Extrema dreta en Beniarres, el poble aon tots els emigrants q venen estan encantats inclus hi han parelles al poble entre emigrants..i mes coses Fede, ara si que ten has pasat, lo teu es masa ja. Et demane que rectifiques, es masa, no done credit, que li diras als teus amics fente uns carvesa que han votat al PP? Perque tindras amics que voten al PP,no?
Mare meua que mal, que mal...

Beniarres al dia ha dit...

NO hi ha més cego que el que no vol vore.

Açò posa en l’article : “Destacar que no va eixir cap vot de partits d'extrema dreta, concentrant-se tot el vot conservador en el Partido Popular.”

Tu interpretes el que vols. A les eleccions locals no hi han partits d’extrema dreta i a les nacionals si. Gent de extrema dreta a Beniarrés hi ha t’agrade o no i tothom en coneixem ( no es precís que vagen pintant per les parets). A les urnes els vots d’extrema dreta no apareixen en cap lloc i això vol dir: 1.- No van a votar o 2.- voten al PP pel tema del vot útil.

Aquest percentatge de votants es ínfim sobre el total dels votants del PP però estan. La gent que vota al PP és igual de respectable que la que vota PSOE o BLOC i per suposat felicitar al PP per la seua victòria en Beniarrés.

Els partit d’esquerra tenen un vot més dividit entre socialistes, nacionalistes i comunistes, en canvi la dreta a Beniarrés vota al Partido Popular. No trauen vots els regionalistes i l’extrema dreta.

Crec que en compte d’alarmar-te, t’hauries d’alegrar de que l‘extrema dreta siga inexistent al nostre poble.

Anònim ha dit...

JEJEJE, JO SOC AMIC DE FEDE DESDE LA INFANCIA, MA FET MOLTES CERVESES EN ELL ; JO "" VOTE AL P.P. DE LLUIS , CAMPS I RAJOY , ESTIC ORGULLOS DE SER " PEPERO " ELL Ó SAP , PERO SEMPRE CABUT,
ARA TAMBE CREC QUE EN ESTE BLOG ESAGEREM TOTS LES COSES MASA I SEGUR QUE ES COMENTARIS PER EL CARRER NO DESPOTRICARIEM TAN.
ANIMO FEDE QUE CASI VOS AGARREM,,,
VALENCIA == P.P. ESO DUELE.

Anònim ha dit...

FEDE, el teu partit si que aplica aixo del vot util, per que ha cantat massa.ERC a baixat de 8 escons a 3= 5 puntos para zp
el psoe per guanyar les eleccions tenia que movilitzar a la gent i ho ha conseguit millor si es de extrema esquerra, per ejemple en el 11M va guanyar per un millo de vots, aixo es a lo que heu dedicat la campanya a tornar a buscar ixos vots
per cert hi ha mes extrema esquerra en beniarres que extrema dreta en tot el comtat.
EN BENIARRES NO HI HA EXTREMA DRETA A VORE SI T´ENTERES DE UNA VEGADA QUE VEUS FRANQUITOS DONDE NO HAY
GRACIES

Anònim ha dit...

ANONIM FEDE ES COM DON QUIJOTE DE LA MANCHA
CONFUNDIX LES PINTAES CATALANISTES EN PINTAES DE EXTREMA DRETA
HEU DIREM DON FREDERIC DE LA MANXA
ADEU

Beniarres al dia ha dit...

Xe , anònim quin dia portes hui enganxat al blog. Estic intentant escriure un nou article i no em deixes.
A Beniarrés hi ha gent que simpatitza amb l’extrema dreta franquista , t’agrade o no.

Els dos grans partits han acaparat el vot útil. Molta gent de ERC, IU i BLOC han votat a Zapatero per a que Rajoy no arribe a la Moncloa. Al igual que molta gent de UV, Alianza Nacional i CDS han votat a Rajoy. Es obvi i cadascú mesura el valor del seu vot i vota amb plena consciència, sense pressions externes.

Pel que dius que hi ha menys extrema dreta al Comtat que extrema esquerra a Beniarrés saps que és mentida. Si se que puc dir-te que l’extrema esquerra es més visible que la extrema dreta.

Simpatitzants franquistes hi han a Beniarrés i no voler-ho reconèixer es no conèixer a la gent que et rodeja. Cadascú es lliure de pensar el que vullga

Anònim ha dit...

Encara no fá ni quatre díes i ja eix Solbes dient que eixe "superhábit" pot ser "déficit"

Si aixó o diu quan fa 4 díes no vullc ni pensar que dirá quan fasa quatre anys, Mare meua.

Va guanyar Pizarro amb un ull menys segons dia Zapatero, peró li va faltar posarse el parche de pirata.

A quí hem acomiadat el rumbo de la nau? Ara anem a continuar en la saga, l'última era piratas del caribe 3, ara vorem piratas del PSOE 4 o per a 4 anys. Després digueu que son els del PP els que conten mentires. Menys mal que els del Psoe no en conten cap. Estos si que acabarán d'afonar Espanya.

Anònim ha dit...

Fede, estic molt content que haja guanyat el Psoe perquè així continuaran fent politiques socials i que al nostre poble fan molta falta. Sobretot perque els treballadors som gent d'esquerres i sempre estarem més protegits.

Anònim ha dit...

A que els que som de dretes no som gent treballadora? Donç quant de pararat hi ha en Beniarrés!
Entonces perque guanye el PSOE la gent treballadora estarà mes protegida, a vorem si d'ací 4 anys o menys dius el mateix!!!!
Que Deu t'escolte. Hay no! que la gent d'esquerres no sou creients, donç a vorem a qui s'apiadeu quant als socialistes afonen l'economia d'espanya del tot.

Anònim ha dit...

gent treballadora ni ha en tots els costats i malfaeners també. creients també ni han en totes les parts i l'esglesia no es patrimoni de la dreta com tu vols insinuar, recordar-te que Jesucrist era més bé socialiste en els seus plantejaments i segurament no som precisament els creients els que s'hem apartatat d'aquesta doctrina de Jesucrist sinó alguns dels membres de la jerarquia eclesiastica. En el partit socialiste ni ha molta gent que es creient i que te fé i quan tu dius aixó que has dit sols estas intentan patrimonialitzar l'Esglesia com del partit popular. Déu ens lliure.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Beniarres al dia ha dit...

No es intenció d’aquest blog el crear crispacions i males interpretacions.

S’han suprimit dos comentaris que poden portar a confusió i acusacions falses.

ana ha dit...

que pasa, te han enseñado los dientes y te has acojonado? has tenido prisa de quitar los comentarios eh!
Antes de escribir una cosa tienes que pensar lo que se puede confundir,creo que te estas metiendo demasiado, todos tenemos que callar alguna vez.QUE PASES UN BUEN DIA.

Beniarres al dia ha dit...

No, no cregues, aci estem i estarem. El que passa és que no vull crear confusions i males interpretacions per part d’algú. Si una persona es sent identificada en un comentari, es millor llevar-lo i no crear crispacions innecessàries. No amenacem que això és de feixistes.

Jo no he escrit cap comentari anònim doncs el signe i pose la meua foto.

Ja veus el teu comentari l’he publicat i perfectament l’haguera pogut borrar i ningú s’haguera enterat

Anònim ha dit...

fede eres un maleducat, si ana escriu en castella deuries contestarli en castella, no es la primera volta que heu fas
au

Beniarres al dia ha dit...

Anònim, que retro que eres amb lo de contestar-li en castellà quan és un blog que es pràcticment tot en valencià.

Ana enten perfectament la nostra llengua

Anònim ha dit...

Amb tots els respectes:Sou uns trompellots. Més val que agafareu algun llibre i llegireu. Diuen que és bo.

Anònim ha dit...

Sobre el que ha escrit açò:
"fede sobre esta frase vuic debatir-te
"Destacar que no va eixir cap vot de partits d'extrema dreta, concentrant-se tot el vot conservador en el Partido Popular."
d´on creus tu que ha tret els vots del psoe?
SOLUCION: DE LA EXTREMA IZQUIERDA, DE ESQUERRA REPUBLICANA
DEIXAT JA DE COMENTARIS INUTILS I PERFAVOR NO LLIGUES L´EXTREMA DRETA EN EL PP PER QUE EN SENC INSULTAT
ENHORABOnA AL PSOE I VISCA EL PP"

Si no saps d'on trau el PP la majoria dels vots és que no estàs prou amunt en la cúpula del poder.
Potser no siguen extremadreta declarada, però les seues idees són de dreta-dreta. Sigues més fatxa i promocionaràs.

Anònim ha dit...

anonim ixe comentari el vaig escriure jo
no soc fatxa, perque jo no m´ha criat en ixa epoca no he viscut la etapa franquista aleshores no se lo que es ser fatxa ni vuic promocionarme ni crear enemistats
tots els votants de pp son de extrema dreta?
tots el votants del psoe son de extrema esquerra?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...