Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 4 de març del 2013

Nou rècord de desocupació


A Catalunya, el País Valencià i les Illes, ja hi ha prop d'1.352.449 desocupats · A l'estat espanyol, la xifra supera els cinc milions

Les dades de desocupació a l'estat espanyol continuen marcant rècords, segons les dades del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social: A Catalunya, el País Valencià i les Illes, el nombre total de persones sense feina registrades als serveis d'ocupació és d'1.352.449. Les Illes Balears són l'única comunitat autònoma on la desocupació disminueix: aquest febrer hi ha hagut 1.593 desocupats menys, i el nombre total se situa en 93.916.
A Catalunya, la desocupació ha augmentat en 3.359 persones aquest febrer, un 0,51% més que el gener, i situa el total de desocupats registrats a les oficines del SOC en 665.176. En comparació amb el febrer de l'any passat, el nombre de persones registrades s'ha incrementat en 23.228 persones més registrades, un 3,62% més.
Al País Valencià hi ha 6.937 desocupats més que el mes passat, de manera que la xifra total de persones sense feina registrades als serveis d'ocupació és de 593.357.
El nombre total de desocupats a l'estat espanyol supera per primer cop els cinc milions. Concretament, aquest mes de febrer la desocupació ha augmentat en 59.444 persones, un 1,2% més que el gener, i situa la xifra tota de gent sense feina en 5.040.222.

Noticia publicada a Vilaweb

7 comentaris:

Anònim ha dit...

i així seguirem pels bons gestors del PP

A bàrcenas no li passará res, el jusgaran per evasió fiscal i prou i "ahí queda lo robao" pq teé una BOMBA ATÒMICA que desfá el govern en pessa per tant el govern està presionant tota la Presumpta Justícia. QUE VA PASSAR A VALÈNCIA??? RESSSSSSS.
DESPRÉS DIUEN ALGUNS QUE NO ÉS PODEROSO CABALLERO DON DINERO....

javier ha dit...

beniarres pueblo de la fiambrera, que abandonado y descriminado por politiquillos de chicha y nabo q solo an buscado tener un jornal sin trabajar, mientras no nos unamos y veamos la realidad de el pueblo y sus necesidades con una animidad no habra nada que hacer una cosa es la vocacion el interes y la preocupacion de un pueblo y otra bien distinta es el afan de lucro propio con interes personal. por bien de todos intentemos cambiar esta situacion que nos lleva a un mañana peor y no a un optimismo real que tendriamos que tener para nosotros y nuestros sucesores gracias por leer mi humilde opinion

Anònim ha dit...

Totalment d'acord

Anònim ha dit...

Fan mes olor a merda els polítics de dalt.

Anònim ha dit...

Vergonya, mosatros com sempre els més malparats per culpa d'esta panda de polítics que no són capaços de servir al poble que els ha votat...

PD: No sé que és això de País Valencià, tant mal sona el nom que ham tingut des de la creació del nostre poble, Regne de Valéncia?

Anònim ha dit...

¿Regne de València? I el seu rei... ¿Camps? ¿Fabra?
Regne de França i el seu rei Luis XIV....A no que és mort.

Si a tots els antics regnes se'ls continués denominant així (Regne d'Astúries, d'Aragó, etc ...) a Espanya la caldria anomenar El Gran Super-Regne d'Espanya

Anònim ha dit...

Juaa l'ultim comentari es molt bo jajaja que risa tio.El Gran Super-Regne d'Espanya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...