Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 28 de febrer del 2013

Tenim que parlar de la pluja


M’he sentat davant de l’ordinador després de sopar per tal de buscar alguna noticia referent al nostre poble als canals habituals de busqueda i no he trobat res, ni interessant ni no interessant, simplement res.

Es podria parlar de la pluja caiguda hui a Beniarrés, al voltant dels 70 l/m2 o de la neua que ha caigut als diferents indrets de la nostra comarca, però son coses que ja coneixem.

M’agradaria parlar en que pensa l’equip de govern del Partido Popular invertir els nostres impostos en el pressupost municipal per a l’any 2013, però incomprensiblement, tenint el PP majoria absoluta, hem acabat el mes de febrer i seguim sense pressupost.

No sabem quines inversions van a realitzar-se al llarg de l’any 2013 a Beniarrés, ni sabem els plans que té l’equip de govern del PP per tal de revitalitzar l’economia al nostre poble, ni sabem si hi haurà programes i actuacions per a crear llocs de treball per a les 128 persones inscrites a les llistes del SERVEF que hi han del nostre poble.

No sabem com van a tornar-se els nombrosos préstecs bancaris que el nostre Ajuntament deu d’anar tornant sense que això repercutisca en una reducció del serveis als ciutadans, on com quadrar un pressupost que deu consignar més de 250.000 € més d’ingressos que de despeses.

No sabem com es pensa fer front a les desenes de milers d’euros en factures pendents de pagament que s’han quedat en el calaix a 31 de desembre per falta de fons, ni de liquides econòmica.

I tantes i tantes coses que no sabem, que per a moltes, segur que vos sembla que no vagen amb vosaltres però que vos afecten diàriament, directa i indirectament.

Però com ja vos he dit abans, com encara ni s’ha presentat el pressupost per de l’Ajuntament de Beniarrés per a l’any 2013, tenim que parlar de la pluja.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...